19 / 04 / 2024

müşavirlik hizmeti projesi son durum

müşavirlik hizmeti projesi son durum

Yap-işlet-devret modeliyle gerçekleştirilecek Kuzey Marmara Otoyolu Projesi'nin yapım dönemi müşavirlik hizmetine ilişkin ihale 5 Kasım'da Ankara'da gerçekleştirilecek. 

Aydın-Denizli Otoyolu Projesi için müşavirlik hizmeti ihalesi açıldı!

Aydın-Denizli Otoyolu'nun yap-işlet-devret (YİD) modeliyle yapılması için başlatılan proje kapsamında "müşavirlik hizmeti ihalesi" yapılacak.

Ankara-Niğde Otoyolu Projesi ihalesi 25 Mayıs'ta!

Ankara-Niğde Otoyolu Projesi Yap-İşlet-Devret Modeli ile yapılması, işletilmesi ve devri projesinin yapım dönemi müşavirlik hizmeti 25 Mayıs'ta ihale edilecek..

1915 Çanakkale Köprüsü müşavirlik ihalesi 11 Mayıs'a ertelendi!

Kınalı-Tekirdağ-Çanakkale-Savaştepe Otoyolu Projesi Malkara-Çanakkale (1915 Çanakkale Köprüsü dahil) kesimi, Yap-İşlet-Devret modeliyle yapılması, işletilmesi ve devri projesinin yapım dönemi müşavirlik hizmeti için 27 Mart'ta ihale yapılacaktı, ertelendi.

1915 Çanakkale Köprüsü müşavirlik hizmeti ihalesi ertelendi!

Kınalı-Tekirdağ-Çanakkale-Savaştepe Otoyolu Projesi Malkara-Çanakkale kesimi YİD modeliyle yapılması, işletilmesi ve devri projesinin yapım dönemi müşavirlik hizmeti için 27 Mart 2017'de düzenlenecek ihale 11 Mayıs 2017 tarihine ertelendi.

Menemen-Aliağa-Çandarlı Otoyolu'nun müşavirlik ihalesi 25 Nisan'da!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü, Menemen-Aliağa-Çandarlı Otoyolu Projesi Yap-İşlet-Devret Modeli İşletilmesi ve Devri Projesinin Yapım Dönemi Müşavirlik Hizmeti işini ihale edecek. İhalesi 25 Nisan 2017 tarihinde Saat 14.30'da gerçekleşecek.

1915 Çanakkale Köprüsü müşavirlik hizmeti ihalesi 27 Mart'ta!

Kınalı-Tekirdağ-Çanakkale-Savaştepe Otoyolu Projesi Malkara-Çanakkale kesimi YİD modeliyle yapılması, işletilmesi ve devri projesinin yapım dönemi müşavirlik hizmeti için 27 Mart'ta ihale yapılacak.

Barka Deniz İnşaat Proje Müşavirlik Anonim Şirketi kuruldu!

Barka Deniz İnşaat Proje Müşavirlik Anonim Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Güler Arda tarafından kuruldu.

Matesis Mühendislik Müşavirlik Proje Danışmanlığı İnşaat Taahhüt ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Matesis Mühendislik Müşavirlik Proje Danışmanlığı İnşaat Taahhüt ve Ticaret Anonim Şirketi, Selim Kayan Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 28 Haziran'da Beşiktaş'ta kuruldu.

İstem Mühendislik Müşavirlik Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İstem Mühendislik Müşavirlik Ticaret Anonim Şirketi, Oğuz Sönmez Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 28 Haziran'da Beşiktaş, Arnavutköy Mahallesi, Abdulhakmolla Sokak'ta kuruldu.

SBT Proje Mühendislik İnşaat Taahhüt ve Müşavirlik Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

SBT Proje Mühendislik İnşaat Taahhüt ve Müşavirlik Ticaret Anonim Şirketi, Bora Sezer Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Gökce Birsen Sivrioğlu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 50 bin TL sermaye ile 23 Haziran'da Kadıköy'de kuruldu.

Kuzey Marmara Otoyolu Projesi müşavirlik ihalesi 25 Temmuz'da!

Kuzey Marmara Otoyolu Projesi; Kurtköy-Akyazı ve Kınalı - Odayeri bölümü yap-işlet-devret modeliyle yapılacak. Projenin yapım işi müşavirlik ihalesi 25 Temmuz'da gerçekleşecek.

Kayı Planlama Gayrimenkul Geliştirme Proje Müşavirlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kayı Planlama Gayrimenkul Geliştirme Proje Müşavirlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Desde Mühendislik Müşavirlik İnşaat Otomotiv ve Laboratuvar Hizm.San. Tic.Ltd.Şti.Sancaktepe- İstanbul Şubesi açıldı!

Desde Mühendislik Müşavirlik İnşaat Otomotiv ve Laboratuvar Hizm.San. Tic.Ltd.Şti.Sancaktepe- İstanbul Şubesi bugün açıldı.

müşavirlik hizmeti projesi son durum Haberi

müşavirlik hizmeti projesi son durum

Kuzey Marmara Otoyolu (3. Boğaz Köprüsü Dahil) Projesi kapsamında Nakkaş-Başakşehir kesiminin (bağlantı yolları dahil) yap-işlet-devret (YİD) modeliyle yapılması, işletilmesi ve devri projesinin yapım dönemi müşavirlik hizmeti için ihaleye çıkılıyor.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğünün projeyle ilgili ihale ilanı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Buna göre, Kuzey Marmara Otoyolu (3. Boğaz Köprüsü Dahil) Projesi Nakkaş-Başakşehir kesimine yönelik yapım dönemi müşavirlik hizmeti ihalesinin geçici teminat tutarı 1 milyon TL olarak açıklandı.

İhale 5 Kasım saat 14:30'da, Karayolları Genel Müdürlüğünde bütün istekliler arasında kapalı teklif alma usulüyle yapılacak.

Kuzey Marmara Otoyolu Nakkaş-Başakşehir kesimi ihalesi 5 Kasım'da!

Kuzey Marmara Otoyolu dünya çapında ses...