26 / 04 / 2024

müsiad helal turizm

müsiad helal turizm

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği 15. MÜSİAD Uluslararası Fuarı'nda seyahat eden 69 milyon müslüman turistin 70 milyar dolar harcayarak oluşturduğu "helal turizm" pazarı masaya yatıracak

MÜSİAD'ın gündemi kentsel dönüşüm!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MUSİAD), Depreme Karşı Alınabilecek Önlemlerin ve Depremlerin Zararlarının En Aza İndirilmesi İçin Alınması Gereken Tedbirlerin Belirlenmesi Amacıyla Kurulan Meclis Araştırması Komisyonunun Raporu'nu değerlendirdi.

MÜSİAD'a inşaatçı başkan: Mahmut Asmalı!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği'nin (MÜSİAD) yeni genel başkanı Ak Yapı İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Asmalı oldu.

MÜSİAD, Adana OSB'nin yanında Orta Ölçekli Sanayi Sitesi kuruyor!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Adana Şubesi, şehir içindeki küçük ve orta ölçekli işletmelerin, altyapı ve donanım olarak daha sağlıklı ortamlarda üretim yapabilmeleri için ‘Orta Ölçekli Sanayi Sitesi’ projesini hayata geçirecek.

TOBB, TESK, TÜSİAD ve MÜSİAD'dan ortak açıklama: Türkiye’nin önceliği fiyat istikrarı!

TOBB, TESK, TÜSİAD ve MÜSİAD'dan yapılan ortak açıklamada, “Fiyat istikrarı sağlanmadan ekonomide başlayan canlanma kısa süreli olur” denildi.

Eminevim'den MÜSİAD Expo 2020 Fuarı'na destek!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) tarafından gerçekleştirilen MÜSİAD EXPO 2020 Fuarı'na Eminevim'den destek geldi.

MÜSİAD’dan 81 ilde Orta Ölçekli Sanayi Sitesi!

MÜSİAD tarafından ilk olarak Tekirdağ'dan başlayarak 81 ile Orta Ölçekli Sanayi Siteleri yapılacak. MÜSİAD Genel Başkanı Abdurrahman Kaan, "Hedefimiz, milli gelire yılda doğrudan 200 milyar dolar artı katkı sağlamaktır." dedi...

MÜSİAD Bosna Hersek'te şube açtı!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneğinin (MÜSİAD) Bosna Hersek Şubesi, başkent Saraybosna'da açıldı...

MÜSİAD Başkanı Abdurrahman Kaan da Jet Fadıl mağduru!

Caprice Gold ve Caprice Maldivler gayrimenkul projelerinde devre mülk satışı yaptığı kişilerden para topladığı halde projeleri tamamlamadığı nedeniyle yargılanan Fadıl Akgündüz’ün mağdur ettiği kişiler arasında MÜSİAD Genel Başkanı Abdurrahman Kaan olduğu ortaya çıktı.

MÜSİAD, Diyarbakır'da cami açıyor!

MÜSİAD, Diyarbakır Silvan Jandarma Komando Alay Komutanlığı’nda Mehmetçiğin kullanımı için camii hayata geçirdi. Camiinin açılışı 12 Haziran'da gerçekleştirilecek.

MÜSİAD Genel Merkez binası açıldı!

MÜSİAD Genel Merkez Binası Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılıymıyla gerçekleşti. MÜSİAD Genel Başkanı, "Güçlenen bir Türkiye’nin maruz kaldığı ekonomi-politik ortam, bizleri yıldırmaz. Aksine daha büyük hamleler ve ilerleme yolunda daha cesur adımlar atmak adına cesaretlendirir ve yüreklendirir" dedi.

MÜSİAD'ın yeni genel merkezi 4 Mayıs'ta açılıyor!

MÜSİAD'ın yeni genel merkezi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılımıyla 4 Mayıs'ta açılacak. Kurumun yurtdışı teşkilatı MÜSİAD Global ve yurtiçi yapılanması da bundan sonra faaliyetlerine MÜSİAD Yerel olarak devam edecek.

Kar Grup MÜSİAD Hessen İnşaat ve Emlak Fuarı'na katıldı!

Almanya'nın Frankfurt kentinde düzenlenen 'MÜSİAD Hessen İnşaat ve Emlak Fuarı'na Kar Grup da projeleri ile katıldı. Kar Grup, fuarda 'Edonia Garden' projesini ve diğer iştiraklerinin ürünlerini tanıttı.

MÜSİAD Hessen İnşaat ve Emlak Fuarı Almanya'da başladı!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD), Hessen Şubesi tarafından Almanya'nın Frankfurt kentinde düzenlenen inşaat ve emlak fuarının ikincisi başladı.

müsiad helal turizm Haberi

müsiad helal turizm


Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD), 15. MÜSİAD Uluslararası Fuarı'nda "Dünyada Yükselen Değer Helal Turizm" konulu panel düzenleyecek. 


MÜSİAD açıklamasına göre, Hizmet Sektör Kurulu tarafından organize edilen "Dünyada Yükselen Değer Helal Turizm" panelinde, Türkiye'nin 2023 turizm hedeflerine katkı sağlayabilecek, dünyada turizm endüstrisinin yüzde 7'sini kapsayan ve seyahat eden 69 milyon müslüman turistin 70 milyar dolar harcayarak oluşturduğu "helal turizm" pazarı masaya yatırılacak. 


Açılış konuşmalarını Uluslararası İş Forumu (IBF) Genel Başkanı Erol Yarar ve MÜSİAD Genel Başkanı Nail Olpak'ın yapacağı panelde, Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Genel Müdür Yardımcısı Murat Kalkan, Evra Turizm Genel Müdürü Cüneyt Çetin ve Balıkesir Üniversitesi eski Rektörü Prof. Dr. Necdet Hacıoğlu sunum gerçekleştirecek. 


"Dünyada Yükselen Değer Helal Turizm" paneli, yarın saat 15.00'te CNR Expo Hall 7'deki Bosphprus-1 salonunda...