26 / 04 / 2024

MÜSİAD iletişim

MÜSİAD iletişim

MÜSİAD inşaat sektöründe Türkiye’nin dünyadaki konumunu açıklıyor. MÜSİAD, "İnşaat Sektöründe Türkiye’nin Dünyadaki Konumu ve Gelecek Projeksiyonu" raporunu Sunuyor. Etkinlik 11 Aralık günü İstanbul Swiss Hotel Residence'da düzenlenecek.

MÜSİAD Pekin'de şube açacak!

Müstakil Sanayici ve İş adamları Derneği ( MÜSİAD ) Çin'in başkenti Pekin'de şube açacak. MÜSİAD Pekin’in açılışının Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün katılımı ile de gerçekleştirilmesi bekleniyor.

MÜSİAD Kıbrıs şubesi açıldı!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği ( MÜSİAD ), Kıbrıs Şubesi’ ni düzenlenen bir tören ile Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ nin başkenti olan Lefkoşa’ da açtı.

İletişim Başkanlığı KPSS şartsız personel alımı yapacak! 2023 İletişim Başkanlığı personel alımı başvuruları başladı mı?

İletişim Başkanlığı, "iletişim uzman yardımcısı" unvanıyla 30 personel alımı yapacağını ilan etti. Peki, İletişim Başkanlığı personel alımı başvuruları başladı mı, ne zaman başlayacak? İşte detaylar...

Türkiye'nin ulaşım ve iletişim altyapısına 1 trilyon 145 milyar TL'lik yatırım!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada 19 senede Türkiye'nin ulaşım ve iletişim altyapısına Bakanlığı tarafından yaklaşık olarak1 trilyon 145 milyar TL yatırım yapıldığını söyledi.

Mısır İsrail'in yasa dışı Yahudi yerleşim birimlerinde 780 yeni konuta onay vermesini kınadı!

Mısır, İsrail'in işgal altında olan Batı Şeria'daki yasa dışı Yahudi yerleşim birimlerinde 780 yeni konut inşa etme kararına tepki verdi.

İş GYO Projesi Ege Perla Salt İletişim Grup ile anlaştı!

Salt İletişim Grup, Ege Perla’nın stratejik iletişim danışmanlığının yanı sıra dijital ve sosyal medya platformları da dahil olmak üzere tüm kreatif çalışmalarını yürütecek.

Kavanya Koru iletişim!

Kavanya Koru iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. "Hayallerinizi gerçekleştirmenin ilk adımı" sloganı ile tanıtılan projede 1+1'den 3+1'e kadar daire seçenekleri yer alıyor. 

Tual Bahçekent iletişim!

Emlak Konut GYO güvencesiyle Dağ Mühendislik tarafından hayata geçirilen Tual Bahçekent projesinde satış süreci devam ediyor. Tual Bahçekent iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Kütan Mühendislik Loca Gayrettepe iletişim!

Kütan Mühendislik Loca Gayrettepe iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Loca Gayrettepe'de fiyatlar 500 bin TL'den başlıyor...

Burçin Özer, Tay Group’un Kurumsal İletişim Müdürü oldu!

Türkiye’nin lider şirketlerinden Tay Group’un Kurumsal İletişim Müdürü Burçin Özer oldu. Özer yeni görevinde, grubun tüm kurumsal iletişim fonksiyonlarından, şirketin iletişim stratejilerinin belirlenmesi ve uygulanmasından sorumlu olacak.

Mısır'da yabancılar sadece yerleşim birimlerinde toprak satın alabilecek!

Mısır Cumhurbaşkanı Abdulfettah es-Sisi'nin bir Suudi Arabistan vatandaşının yerleşim alanlarda dışında toprak satın alma konusunda Mısırlılarla aynı muameleye tabi tutulması yönünde karar aldığı bildirildi.

Müsiad Adıyaman bakanlar kurulu toplantısı gerçekleşti!

Müstakil Sanayici İşadamları Derneği (MÜSİAD) Genel Başkanı Nail Olpak, Adıyaman şubelerinin ev sahipliğini yaptığı başkanlar kurulu toplantısına katıldı. Olpak, toplantıda bir konuşma yaptı.

AKS Grup'un iletişim danışmanlığını F-M Data İletişim yürütecek!

Türkiye'nin ilk hava ile ısıtma ve soğutma sağlayan konut projesi olan AKS FOCUS ve bağlı olduğu AKS Grup'un stratejik iletişim danışmanlığı ve medya ilişkileri çalışmalarını FM Data İletişim yürütecek.

Beyoğlu Nef Sütlüce iletişim!

Beyoğlu Nef Sütlüce iletişim bilgileri kapsamında satış ofisi telefonu 444 9 633 olarak belirtiliyor. Timur Gayrimenkul imzası taşıyan proje 8 bin 800 metrekare inşaat alanından oluşuyor.

Adım İstanbul Başakşehir iletişim!

İstanbul Başakşehir Kayaşehir'de inşa edilen proje Emlak Konut GYO güvencesiyle yükseliyor. Adım İstanbul Başakşehir iletişim bilgilerine göre telefon numarası 0212 924 16 16 olarak belirlendi.

MÜSİAD iletişim Haberi

MÜSİAD iletişim

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği MÜSİAD, İnşaat ve Çevre Sektör Kurulu tarafından hazırlanan "İnşaat Sektöründe Türkiye’nin Dünyadaki Konumu ve Gelecek Projeksiyonu" konulu Raporun sunumu, İstanbul Swiss Hotel Residence Bloğu’nda 11 Aralık Perşembe günü Kahvaltılı Basın Lansmanı şeklinde yapılacaktır. Raporun içeriğinde, ”Konut satışlarında dün, bugün, yarın analizleri ve piyasa beklentileri, Konutta Yurtdışı Açılımı” gibi konular yer almaktadır.


Etkinlik 11 Aralık günü İstanbul Swiss Hotel Residence'da...