23 / 04 / 2024

Mustafa Buluş ığdır

Mustafa Buluş ığdır

03 Aralık 2013 tarihinde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından TBMM’deki parti grup toplantısında Iğdır Belediye Başkan Adayı olarak ilan edilen AK Parti Iğdır İl Başkanı Mustafa Buluş kimdir?

Mustafa Candan nereli? İş hayatına nerede başladı? Nerede genel müdür olarak çalışıyor?

Mustafa Candan kimdir? Ne zaman ve nerede doğdu? Hangi üniversiteden mezun oldu? Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğünde hangi pozisyonda çalıştı? Nerede genel müdür olarak görev yürütüyor? İşte Mustafa Candan ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Mustafa Helvacıoğlu, Adese Gayrimenkul'ün Genel Müdürü oldu!

Adese Gayrimenkul'ün Yönetim Kurulu toplantısında Mustafa Helvacıoğlu'nun "Genel Müdür" olarak atanmasına, Nurettin Örücü'nün "Finansal Yönetim ve Planlama Genel Müdür Yardımcısı" olarak atanmasına karar verildi. 

Konut kredi faizleri düşürülmeli!

MHP Kayseri Milletvekili Mustafa Ersoy, kamu müteahhitleri için fiyat farkıyla ilgili çalışma yapılması, konut kredi faizlerinin düşürülmesi, inşaat şirketlerinin kurumlar vergisi gibi vergilerden muaf tutulması, düşük faizli nefes kredileri imkanı sağlanması gerektiğini söyledi...

Ankara Belediyesi Hafriyat Müdürü Murat Duvarcı görevinden alındı!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna ve eski başkan Melih Gökçek arasındaki ‘Hafriyat geliri’ tartışmasında yeni bir gelişme yaşandı. Belediyenin Hafriyat Müdürü Murat Duvarcı görevinden alındı.

Ahmet Arslan'dan Kars, Ardahan ve Iğdır'a yatırım çağrısı!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan,İzmir'de Kars, Ardahan ve Iğdır Federasyonu temsilcileriyle buluştu. Bakan Arslan, 23 ili kapsayan "Cazibe Merkezleri Programı" hakkında açıklama yaptı.

DÇR İnşaat Metal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

DÇR İnşaat Metal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Burak Gecegezen tarafından 30 bin TL sermaye ile 2 Haziran'da Kartal, Petrol İş Mahallesi, Refah Sokak'ta kuruldu.

Nurol GYO'da yeni Genel Müdür Mustafa Samim Hatipoğlu!

Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı AŞ., görev süresi dün dolan Bekir Cumurcu'nun yerine, bugün itibariyle, Genel Müdür olarak Mustafa Samim Hatipoğlu'nun atandığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi.

Mustafa Baygan: Yatırımcılar gayrimenkule yöneldi!

ERA Gayrimenkul Koordinatörü Mustafa Baygan, dövizini ve altınını bozduran yatırımcıların lüks olmayan konutlara yöneldiğini açıkladı.

En doğru yatırım gayrimenkul yatırımıdır!

ERA Gayrimenkul Türkiye Koordinatörü Mustafa Baygan, içinde bulunduğumuz durumda geçici düşüşleri normal karşılamak gerektiğini belirterek “Gayrimenkul hiçbir zaman durmaz, en doğru yatırım gayrimenkul yatırımıdır” dedi.

Yılın En İyi Genel Müdürü ödülü Mustafa Gültekin'e verildi!

Mart ayında Radisson Blu Otelleri Yıllık Olağan Genel Müdürler Toplantısı, Mısır’da, Kahire’de gerçekleşti. Her sene olduğu gibi, bu toplantı esnasında, Yılın En İyi Genel Müdürü ödülü verildi.

FG Wilson satın alma ve lojistik müdürü Mustafa Gür oldu!

FG Wilson Türkiye’ye Satın Alma ve Lojistik Müdürü olarak atanan Mustafa Gür, İstanbul Teknik Üniversitesi Gemi İnşaatı ve Makineleri Mühendisliğinden 2004 yılında mezun oldu.

Tapu Kadastro Gaziantep Bölge Müdürü Süleyman Tapsız'ı ziyaret etti!

Malatya Kadastro Müdürü olarak görev yapmakta iken 24 Kasım 2014 tarih ve 77832 sayılı Bakanlık oluru ile Tapu Kadastro Gaziantep Bölge Müdürlüğü’ne vekaleten atanan Mustafa Aslan, Vali Tapsız’ı ziyaret etti.

Mustafa Serdar Ataseven: RES, çevreci enerji kaynağıdır!

Mustafa Serdar Ataseven: 'RES, çevreci enerji kaynağıdır' dedi. Urla'nın Ovacık Mahallesi'ndeki projenin yürütmesinin, Danıştay 14. Dairesince durdurulması, RES'lerin doğaya ve çevreye etkilerini yeniden gündeme getirdi

Mustafa Buluş ığdır Haberi

Mustafa Buluş ığdır

Mustafa Buluş kimdir?

Mustafa Buluş, 03 Aralık 2013 tarihinde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından TBMM’deki parti grup toplantısında Iğdır Belediye Başkan Adayı olarak ilan edildi. Peki Mustafa Buluş kimdir?


Mustafa Buluş biyografi..

Mustafa Buluş, ilk, Orta ve Lise öğrenimini Iğdır ilinde tamamladı. AK Parti Iğdır İl Başkanı olan Buluş 2014 Yerel Seçimlerinde Iğdır Belediye Başkan Adayı oldu.


1988 yılında Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi’ni kazandı. 1992 yılında bu okuldan mezun oldu. 1993 yılında İstanbul’da merhum Av. Medet Serhat'ın yanında avukatlık stajını yaptı. 1994 yılında askerlik görevini tamamladı. 


Buluş, 1995 yılında Iğdır İlinde avukatlık mesleğine başladı. Üç dönem Iğdır Barosu yönetim kurulunda üye olarak görev yaptı. 


Buluş, 1995 yılında Iğdır İlinde avukatlık mesleğine başladı. Üç dönem Iğdır Barosu yönetim kurulunda üye olarak görev yaptı. 


2005 yılında AK Parti...