25 / 04 / 2024

Mustafa Büyük kim

Mustafa Büyük kim

Kültür ve Turizm Bakanı Çelik, Adana'da restore edilerek müzeye çevrilecek asırlık fabrika binalarında incelemede bulundu. Bakan Çelik: "Burayı inşallah Türkiye'nin en büyük müzelerinden biri haline getiriyoruz"

Mustafa Büyük: Modern kentleşmede inşaatçılar çok önemli misyon üstleniyor!

Murtaza Kılçık, beraberindeki yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Vali Mustafa Büyük'ü ziyaret etti. Adana Valisi Mustafa Büyük, modern kentleşmenin sağlanması açısından. İnşaat sektörünün çok önemli bir misyon üstlendiğine de dikkat çekti.

Mustafa Büyük: Adana'da herkesle uyum içinde çalışacağız!

Adana Valisi Mustafa Büyük, Yüreğir Kaymakamı Turgut Subaşı ile birlikte Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan'ı makamında ziyaret etti. Büyük 'Adana'da herkesle uyum içinde çalışacağız' dedi.

Mustafa Büyük: Sapanca, turizm destinasyonu haline geliyor!

Son yıllarda yerli ve yabancı turistlerin yoğun ilgi gösterdiği, adını Sapanca Gölü'nden alan ilçede Arap yatırımcıların 7 yıldızlı otel inşa edeceği Hazine'ye ait arazinin tahsisi için protokol imzalandı.

Mustafa Büyük kimdir?

Sakarya Valisi Mustafa Büyük kimdir? Mustafa Büyük, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mustafa Büyük, ne zamandan beri Sakarya Valisi olarak hizmet veriyor? İşte Mustafa Büyük...

Uzman isimden beklenen İstanbul depremi açıklaması! Tek tek sıraladı: O ilçedeki binaların yüzde 84'ü büyük riskli! 

Jeofizik Yüksek Mühendisi Mustafa Serhat Durmuş, beklenen büyük İstanbul depremine dikkat çekti. İşte Durmuş'un o korkutan açıklamaları...

İhracatta kırsal ekonomiye büyük destek! İlk etapta 5 çeşit gidecek

Sakarya Büyükşehir Belediyesi bal ihracatında yurtdışına açılıyor ve Sakaryanın balları Avrupa'ya açılıyor. Konuya ilişkin açıklama yapan Sakarya Arı Yetiştiricileri Birliği Başkanı Mustafa Ör, Bakanlığın hayata geçirdiği projelerle bal üreticilerinin destekleneceğini söyledi.

AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı görevinden istifa etti! İşte istifanın perde arkası

AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, aldığı sürpriz bir kararla görevinden istifa ettiğini duyurdu. Söz konusu istifa kararının ardında yatan sebebin ne olduğu ortaya çıktı. İşte detaylar...

Bitcoin'in en büyük gizemi çözülüyor!

Kripto para piyasasının en büyük birimi olan Bitcoin'in kim tarafından geliştirildiği merak konusu olmuştu. ABD'de görülen oldukça sıradan bir dava en büyük gizemi çözmek üzere. 

Ordu Büyükşehir'in satışa çıkardığı taşınmazlar TBMM'de!

CHP Ordu Milletvekili Mustafa Adıgüzel, Ordu Büyükşehir Belediyesinin satışa çıkardığı taşınmazları meclis gündemine taşıdı. 

2021 yılı gayrimenkul sektöründe büyük değişim ve dönüşüm yılı olacak!

Temelleri 23 yıl önce atılan Altın Emlak, 2021'de 30 yeni temsilcilik açmayı hedefliyor. Altın Emlak Genel Müdürü Mustafa Hakan Özelmacıklı, "2021 yılının gayrimenkul sektöründe büyük değişimin ve dönüşümün yılı olacağını söyleyebiliriz" dedi.

Büyük Fav Limanı'nın temeli atıldı!

Irak Başbakanı Mustafa el-Kazımi'nin katıldığı törenle ülkesiyle bölgesi arasında "ekonomik köprü kuracak" Büyük Fav Limanı'nın temeli atıldı.

Büyükçekmece'de Atatürk Evi ve Müzesi’nin temeli atıldı!

Cumhuriyet’in 97’inci yılı anısına Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Selanik’te doğduğu ev Büyükçekmece'de inşa ediliyor. Bugün evin temeli atıldı.

Büyükçekmece Atatürk Evi ve Müzesi’nin temeli yarın atılacak!

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 1881 yılında Selanik’te doğduğu ev birebir ölçülerinde Büyükçekmece’de inşa ediliyor. Atatürk Evi ve Müzesi’nin temeli yarın atılacak.

Mustafa Varank: Raylı sistemlerde büyük atılımların eşiğindeyiz!

Türkiye'nin Otomobili"nin üretileceği TOGG Mühendislik, Tasarım ve Üretim Tesisleri İnşaatına Başlama Töreni'nde konuşan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank "Raylı sistemlerde büyük atılımların eşiğindeyiz" dedi.

Arazisinin büyük bölümünü ailesine değil iki file miras bıraktı!

Hindistan’da arazisinin büyük bölümünü, hayatını kurtaran iki filine miras bırakan bir kişi, "Fillerimin benim için bir göstermelik bir eşya olmadığını anlamıyorlar. Fillerimle ilişkim hayat boyu sürecek türden" dedi...

Antalya’nın en büyük sorunu çarpık kentleşme!

TÜİK, 2019 Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sistemi’nin sonuçlarını açıkladı. Antalya’nın nüfusu 2 milyon 511 bin 700 kişiye ulaştı. İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı (İMO) Mustafa Balcı, Antalya’daki en büyük problemlerin ulaşım ve çarpık kentleşme olduğunu açıkladı.

Ankara Büyükşehir'den kira gelirlerine sıkı takip!

Ankara Büyükşehir Belediyesi Destek Hizmetleri Daire Başkanı Mustafa Ünsal yaptığı açıklamada, yıllara göre yapılan analizler sonucunda tahakkuk eden kira gelirlerinin ancak yüzde 40’lar seviyesinde tahsil edildiğini tespit ettiklerini dile getirdi.

Mustafa Büyük kim Haberi

Mustafa Büyük kim

Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, Adana'da, restorasyonu süren müzeye dönüştürülecek asırlık fabrika binalarında incelemede bulundu.


Çelik, Vali Mustafa Büyük ile Seyhan ilçesinde restorasyonu devam eden binaları gezdi, yetkililerden bilgi aldı.


Bakan Çelik, gazetecilere, müze kompleksinin kurulduğu alanda daha önce fabrika binaları bulunduğunu, bu binaların orijinal halini koruduklarını söyledi.


Milli Mensucat Fabrikası'nın ne olacağı konusunda herkesin bir özlem duyduğunu aktaran Çelik, "Burayı inşallah Türkiye'nin en büyük müzelerinden biri haline getiriyoruz. Burası, tam böyle batıda gördüğümüz, özlediğimiz gibi yüksek tavanları, geniş koridorları, sergi salonları ve bahçeleri olan bir müze olacak. Benim idealimdeki müze, hafta sonu, hafta içi çocukların, gençlerin gelip gezdikleri, eğlendikleri, 24 saat yaşayan, faaliyetlerin olduğu, şehrin atar damarlarının attığı bir müze" dedi.


Genelde müze denildiğinde sadece geçmişi ifade eden, loş ışıklı binalar...