26 / 04 / 2024

Mustafa Çelik kim

Mustafa Çelik kim

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, "Yeni Kayseri İçin Yeni Güç, Hedef 2023" adı altında bir toplantı yaptı ve Kayseri'nin yeni vizyonu ile Kayseri'yi uluslararası çapta cazibe merkezi yapacak yeni projelerini tanıttı.

Kayseri'de inşaat sektörünün önünü açacağız!

İnşaat sektörünün Türkiye için önemli olduğunu; ancak Türkiye ortalamasının üzerinde büyüyen Kayseri için çok daha fazla önem teşkil ettiğini belirten Başkan Mustafa Çelik, sektörün gelişmesi için gayret edeceklerini söyledi.

Mustafa Çelik kimdir?

Kayseri Kocasinan Belediye Başkanı Mustafa Çelik kimdir? Mustafa Çelik, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mustafa Çelik, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Mustafa Çelik..

Kentsel dönüşüm rantsal dönüşüme çevrilmeyecek!

Kentsel dönüşüm rantsal dönüşüme çevrilmeyecek. Kocasinan Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kocasinan Belediyesi gelişimde ve değişimde sürekli olmak istediklerini söyledi. Çelik 'Kentsel dönüşüm rantsal dönüşüme çevrilmesin' dedi.

Kayseri Mobilyakent'te sona gelindi!

Mustafa Çelik, Mobilyakent Projesi'ndeki 700 mobilya fabrikasının yüzde 95 oranında tamamlandığını, 200 mağazadan oluşacak Mobilya Alış Veriş Merkezi'nin (AVM) de ihale aşamasında olduğunu söyledi.

Mustafa Çelik Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Mustafa Çelik Yapı Anonim Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Çelik tarafından kuruldu.

Dinamik Steel Endüstriyel ve Yapısal Çelik Çözümleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dinamik Steel Endüstriyel ve Yapısal Çelik Çözümleri Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 12 bin TL sermaye bedeli ile bugün Erdoğan Bitnel, Mustafa Çelik ve Nur Sözer Tanrıverdi tarafından kuruldu.

Mustafa Çelik Kayseri Büyükşehir yatırımlarını anlattı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kayseri’nin geleceğine yönelik hazırladıkları projeleri anlattı.

Mustafa Çelik Kayseri yatırımlarını değerlendirdi!

Şehit aileleri ve gaziler Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik’i ziyaret etti. Ziyarette Büyükşehir’in hayata geçirdiği yatırımlarını değerlendirildi.

Mustafa Çelik Kayseri yatırımlarını anlattı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Pazar günü vesilesiyle MÜSİAD Kayseri Şubesi’ne üye iş adamlarıyla bir araya geldi. Başkan Çelik iş

Mustafa Çelik'ten raylı sistem açıklaması!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kayseri’ye yeni raylı sistem hatları yapımıyla ilgili bir açıklama yaptı. İşte o açıklama...

Mustafa Çelik: Sahabiye kolay bir proje değil!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında yapılacak olan okul ve caminin temel atma töreninde konuştu.

Mustafa Çelik: İlçelere yatırımda parmakla gösteriliyoruz!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, geçen yıllarda olduğu gibi bu yıl da tüm ilçe belediye başkanları ile ayrı ayrı yatırım toplantıları gerçekleştirdi.

Mustafa Çelik: Kayseri Kapuzbaşı için master plan yapılıyor!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kayseri’nin değerlerine sahip çıkmaya devam ettiklerini söyledi.

Kayseri Mustafa Kemal Paşa Bulvarı’na yeni alt geçit!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik’in Ulaşım Yılı ilan ettiği 2017 yılında da ulaşım yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor.

Kayseri Akkışla'ya 23 milyonluk yatırım!

İlçelere yaptıkları yatırımları anlatan Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik Akkışla’ya yaptıkları yatırımın 23 milyon TL’ye ulaştığını belirtti.

Mustafa Çelik: Yatırımda rekor kırdık!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik yaptığı açıklamada Büyükşehir'in 2016 yılı faaliyet raporu ile ilgili değerlendirmeler yaptı.

Pınarbaşı Kadın ve Gençlik Merkezi’nin temeli atıldı!

Kayseri'de hayata geçirilen Pınarbaşı Kadın ve Gençlik Merkezi’nin temeli atıldı. Temel atma törenine Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik de katıldı.

Mustafa Çelik kim Haberi

Mustafa Çelik kim

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, "Yeni Kayseri İçin Yeni Güç, Hedef 2023" adı altında bir toplantı yaptı ve Kayseri'nin yeni vizyonu ile Kayseri'yi uluslararası çapta cazibe merkezi yapacak yeni projelerini tanıttı. Toplantıyı, Kayseri'deki kurum ve kuruluşlar ile sivil toplum örgütlerinden yaklaşık 1000 davetli izledi. Kayseri'nin yeni vizyonunu "Planlı Gelişim, Estetik Dönüşüm, Fonksiyonel Değişim" olarak ortaya koyan Başkan Çelik, bu vizyon doğrultusundaki projelerini anlattı. Başkan Çelik, hedeflerinin ise Kayseri'yi ulusal ve uluslararası çapta cazibe merkezi yapmak olduğunu kaydetti. Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'in "Yeni Kayseri İçin Yeni Güç Hedef 2023" toplantısı Radisson Blu Otel'de yapıldı. Kayseri'nin geleceğinde önemli yer tutacak projelerin kamuoyu ile paylaşılacağı toplantıya Vali Vekili Mehmet Emin Avcı, üniversite rektörleri, ilçe belediye başkanları, AK Parti il ve...