27 / 04 / 2024

Mustafa Cengiz erdoğan teşekkür

Mustafa Cengiz erdoğan teşekkür

Galatasaray Başkanı Mustafa Ocak Ayı Divan Kurulu Toplantısı'nda açıklamalar yaptı. Cengiz, kulübün Florya Tesisleri'nin geri alınması hakkında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkür etti.

Bakan Erdoğan’ın verdiği asgari ücret talimatını açıkladı

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın son kabine toplantısında 'Arkadaşlar bu böyle olmaz. Asgari ücreti yenilememiz, asgari ücrete zam yapmamız lazım' dediğini dile getirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan talimat verdi! Kripto paraya yasal düzenleme geliyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan kripto paraları değerlendirdi. MYK'da kripto paralar da gündemdeyken, AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş'ın önümüzdeki günlerde kripto para temsilcileriyle bir görüşme daha yapacağı öğrenildi..

Mustafa Şentop'tan MÜ Recep Tayyip Erdoğan Külliyesi açıklaması!

TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Marmara Üniversitesi Prof. Dr. Asaf Ataseven Hastanesi'nin Açılış Töreni'nde MÜ Recep Tayyip Erdoğan Külliyesi'ne ilişkin konuştu. Şentop, 2 bin 450 dönüm arazi üzerine inşa edilen muhteşem bir ilim merkezinin gerçekleştirileceğini belirtti...

Mustafa Cengiz'den haciz açıklaması!

Galatasaray Kulübünün divan kurulu toplantısında konuşan Mustafa Cengiz, kulübün hisse satışlarıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Cengiz, "Göreve geldiğimizde bırakın elektriği, doğalgaz ve telefonların kapanması tehlikesi vardı. 6 milyon liraya yakın haciz işlemi vardı" dedi...

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ‘yıkın’ dediği evin sahibi konuştu!

İstanbul milletvekili Mustafa Ataş, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın “Yıkmadıysan gelir ben yıkarım” cümlesine tepki gösterdi. Ataş; "İddia ediyorum, benim evim Üsküdar’daki en sağlam, depreme en dayanıklı bina” dedi...

Mustafa Cengiz’den Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Florya teşekkürü!

Galatasaray Başkanı Mustafa Ocak Ayı Divan Kurulu Toplantısı'nda açıklamalar yaptı. Cengiz, kulübün Florya Tesisleri'nin geri alınması hakkında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkür etti.

Mustafa Cengiz'den Florya ve Riva açıklaması!

Divan Kurulu Olağanüstü Toplantısı hakkında konuşan Mustafa Cengiz, "Bu toplantıyı Emlak Konut’un yaptığı fesih ile alakalı yaptığımız KAP açıklaması sebebiyle yaptık" dedi...

Kongre Mustafa Cengiz'e Galatasaray Adası konusunda güvenmedi!

Galatasaray Kulübü'nün olağanüstü genel kurul toplantısı gerçekleştirildi. "Ada Taahhütnamesi"ne rağmen, kongre kulüp başkanı Mustafa Cengiz'e Ada konusunda güvenmedi...

Mustafa Cengiz, gayrimenkuller için genel kuruldan yetki istiyor!

Galatasaray Kulübü'nün olağanüstü genel kurul toplantısı başladı. Toplantıda Mustafa Cengiz, gayrimenkuller için genel kuruldan yetki istiyor...

Mustafa Cengiz: Riva ve Florya yeniden gözden geçirilmeli!

Galatasaray Kulübü'nün Ocak ayı olağan divan kurulu toplantısında konuşma yapan Mustafa Cengiz, Riva Florya arazileri için, "Benim o projeyi daha iyi hale getirmem gerekir. Projelerin, iki tarafın da kazanacağı şekilde yeniden gözden geçirilmesi gerekir." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Mustafa Tuna'ya AKM talimatı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul'daki AKM'ye benzer bir projeyi Ankara'da bulunan AKM alanında da hayata geçirmek istediklerini söyledi.

Yılmaz Erdoğan: Hiç yatırım yapmadım!

Cengiz Semercioğlu köşesinde Yılmaz Erdoğan ile röportajını yayımladı. Semercioğlu'nun yatırımlarla ilgili sorununa şöyle yanıt verdi:

Şehit Polis Mustafa Erdoğan Ortaokulu'nun açılışı gerçekleştirildi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) Şirketlerinden KİPTAŞ tarafından Başakşehir ’de 5,5 milyon TL harcanarak inşa edilen Şehit Polis Mustafa Erdoğan Ortaokulu düzenlenen törenle hizmete alındı.

Mustafa Cengiz erdoğan teşekkür Haberi

Mustafa Cengiz erdoğan teşekkür

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, sarı kırmızılıların Ocak Ayı Divan Kurulu Toplantısı’nda çok önemli bazı açıklamalar yaptı. Sözcü'de yer alan habere göre, Florya Metin Oktay Tesisleri arazisinin yeniden kulübe kazandırıldığını dile getiren Mustafa Cengiz, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a bu konudaki yardımları için teşekkür etti. Haciz sorunları kalmadığını dile getiren Cengiz, Türkiye Bankalar Birliği’nin kulüplerin borçlarını yapılandırmasıyla ilgili konuda da Ziraat Bankası ile anlaşmaya vardıklarını belirtti.

İşte Cengiz’in gündeme dair önemli açıklamalarından satır başları: “Sayın Cumhurbaşkanı’na teşekkür ediyorum, rakipler de bu sözümden sonra hemen saldırıya geçmesin. Biz kendi mülkümüzü (Florya Tesisleri) geri aldık. Florya’yı 2006 değerinin aynı şekliyle aldığımız gibi. Ben tapu dairesine gittim fotoğraf çektirdim, Riva’yı gösterdim. Şov amaçlı değildi. Benim orada bulunmam gerekiyordu fiziken, çökmem gerekiyordu.”

“Haciz sürecini de çözdük. Bunun...