25 / 04 / 2024

Mustafa çiftçi kimdir

Mustafa çiftçi kimdir

Çorum Heyeti, Vali Mustafa Çiftçi’nin öncülüğü ile Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’u ziyaret ederek Çorum için yatırım ve hizmet taleplerini sundu…

Mustafa Şengül kimdir? Mustafa Şengül avukat mı?

Vakıf GYO Yönetim Kurulu Üyesi ve Denetim Komitesi Başkanı Mustafa Şengül kimdir? Mustafa Şengül ne iş yapar? İşte ayrıntılar...

Mustafa Latif Topbaş Kimdir?

Mustafa Latif Topbaş kimdir? Mustafa Latif Topbaş’ın mesleği nedir? Mustafa Latif Topbaş nereden mezundur? İşte detaylar!

Mustafa Rahmi Koç Kimdir?

Mustafa Rahmi Koç kimdir? Mustafa Rahmi Koç’un mesleği nedir? Mustafa Rahmi Koç nereden mezundur? İşte detaylar!

Çiftçi Group İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çiftçi Group İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane’de  200 bin TL sermaye bedeli ile  Mustafa Çiftçi  tarafından kuruldu.

Mehmet Emin Çiftçi kimdir?

Akiş GYO Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Emin Çiftçi kimdir? Mehmet Emin Çiftçi daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Mehmet Emin Çiftçi'nin biyografisi...

Ali Vedat Çiftçi kimdir?

Ali Vedat Çiftçi kimdir? Ali Vedat Çiftçi hangi görevlerde bulundu?

Mustafa Necati Işık kimdir?

Mustafa Necati Işık, 2019 yerel seçimlerinde AK Parti Beylikdüzü Belediye Başkan adayı oldu. Peki, Mustafa Necati Işık kimdir? Mustafa Necati Işık, bugüne kadar hangi işlere imza attı? 

Mustafa Selmanpakoğlu kimdir?

TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Onur Kurulu Üyesi Mustafa Selmanpakoğlu kimdir? Mustafa Selmanpakoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Mustafa Selmanpakoğlu..

Mustafa Ilıcalı kimdir?

2008 yılı itibariyle de İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı danışmanlığı görevinde bulunan Mustafa Ilıcalı kimdir? Mustafa Ilıcalı, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Mustafa Ilıcalı..

Mustafa Selçuk kimdir?

Mimar Mustafa Selçuk kimdir? Mimar Mustafa Selçuk, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mimar Mustafa Selçuk, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor? İşte Mimar Mustafa Selçuk...

Mustafa Taviloğlu kimdir?

Mudo’nun kurucusu ve onursal başkanı Mustafa Taviloğlu, 2014 yılı Türkiye Vergi Rekortmenleri arasında yer alıyor. Peki, Mustafa Taviloğlu kimdir? Mustafa Taviloğlu, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Mustafa Çalık kimdir?

Antalya Fuarcılık İşletmeleri Anonim Şirketi (ANFAŞ), Fasel Tur A.Ş. ve Phaselis Tekstil İplik Fabrikası Yönetim Kurulu Başkanı, Antalya Konyalılar Derneği Danışma Kurulu Başkanı Mustafa Çalık vefat etti. Peki, Mustafa Çalık kimdir?

Mustafa Gür kimdir?

Mustafa Gür, FG Wilson Türkiye’ye Satın Alma ve Lojistik Müdürü olarak atandı. Peki, Mustafa Gür kimdir? Mustafa Gür, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Mustafa Gür...

Mustafa çiftçi kimdir Haberi

Mustafa çiftçi kimdir

Vali Mustafa Çiftçi’nin önderliğinde, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’u ziyaret eden Çorum Heyeti, ortaklaşa hareket etmenin meyvesini aldı.  Bakan Kurum’un başkanlığında, Bakanlık üst düzey bürokratlarının da katılımıyla yapılan toplantıda, Çorum’un yatırım ve hizmet talepleri masaya yatırılırken, bunların çoğu olumlu karşılık buldu.

Çorum Haber'in haberine göre, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un Çorum Heyeti ile gerçekleştirdiği toplantıda Çorum ve ilçelerinin talepleri değerlendirildi. Toplantıda Çorum’a yapılacak yatırımlar değerlendirilirken, İl Özel İdaresi ve ilçe belediyelerine büyük oranda hibe desteği sağlanacağı yönünde karar verildi.

Bakanlığın üst bürokrasisi toplandı

Çorum Valisi Mustafa Çiftçi, Ak Parti Çorum Milletvekilleri Ahmet Sami Ceylan, Oğuzhan Kaya ve Erol Kavuncu, Ak Parti Çorum İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, Çorum Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, Belediye Başkan Yardımcıları Lemzi Çöplü ve Zübeyir...