25 / 04 / 2024

Mustafa Koca kütahya

Mustafa Koca kütahya

Kütahya Emet Belediye Başkanı Mustafa Koca kimdir? Mustafa Koca, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mustafa Koca, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Mustafa Koca...

Kütahya Emet'te imar planı çalışmaları başladı!

Kütahya Emet Belediye başkanı Mustafa Koca, bölgedeki imar çalışmalarıyla ilgili bilgi verdi. Koca, 500 bin TL'lik koruma imar planı çalışmalarının başladığını bildirdi.

Kütahya Emet yatırımcılarını bekliyor!

Kütahya Emet Belediye Başkanı Mustafa Koca, bölgedeki yatırım ve projeleri anlattı. Koca, yapılacak olan kamu ve özel sektöre ait her türlü yatırımın önünü açmaya çabaladıklarını söyledi.

Kütahya Emet'te yatırımların önü açılıyor!

Kütahya Emet Belediye Başkanı Mustafa Koca, bölgedeki projeleri ve yatırımları anlattı. Koca, ''İlçede her türlü yatırımların önünü açıyoruz'' diye konuştu.

Kütahya Tapu ve Kadastro İl Müdürlüğü'ne yeni hizmet binası!

Kütahya’da, Tapu ve Kadastro İl Müdürlüğü’ne yeni bir hizmet binasına yapılacağı bildirildi. AK Parti Kütahya Milletvekili Mustafa Şükrü Nazlı, "Kütahya’mızdaki kamu kurumlarını yeni hizmet binalarıyla buluşturmaya devam ediyoruz." dedi

Kütahya Tavşanlı'ya 221 milyon TL'lik yatırım yapıldı!

Kütahya Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler Ömerbey mahallesi sakinleriyle bir araya geldi. Güler, tavşanlıya 221 milyon TL'lik yatırımının yapıldığını söyledi.

Kütahya Atıksu Arıtma Tesisi'nin inşaat çalışmaları başladı!

Kütahya Tavşanlı'nın en büyük arıtma tesisi olarak adlandırılan ''Tavşanlı Atık Su Arıtma Tesisi''nin inşaat çalışmaları başladı. Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler, '' 23 Milyon 250 bin TL'ye mal olacak dev bir yatırımı Tavşanlı halkımıza kazandıracak olmanın mutluluğunu yaşıyorum''dedi.

Kütahya Tavşanlı'nın çehresi değişiyor!

Kütahya Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler, "Geleceği birlikte inşa ediyoruz. Hayata geçirdiğimiz projelerle ilçemizin çehresini değiştiriyoruz" dedi.

Kütahya Tavşanlı'ya uygulama oteli yapılacak!

Kütahya Tavşanlı, Göbel Termal Tesisleri'nde otel yapılması planlanıyor. Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler, ''Otelimiz, erkek ve bayan kapalı havuzlar, açık havuz, sauna, SPA merkezlerini barındıracak.''dedi.

Kütahya Tavşanlı Otogarı'nın inşaatı bitti!

Kütahya Tavşanlı'nın 19 mahalle muhtarı Göbel Termal Tesisleri'nde ilçe yöneticileriyle bir araya geldi. Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler, bu tür istişare toplantılarının son derece verimli sonuçlar ortaya çıkardığını söyleyerek projeleri anlattı.

TOKİ Kütahya Emet Konutları'na bin 300 kişi başvurdu!

Kütahya’nın Emet ilçesine yapılacak olan 4. Etap TOKİ’ye bin 300 başvurunun yapıldığı belirtildi. Emet Belediye Başkanı Mustafa Koca, yaptığı açıklamada, ”Şimdi yer konusunda ve oda sayısında yine halkımızın görüşlerine başvurulacak. " dedi.

Kütahya Emet Galericiler Sitesi açıldı!

Kütahya’nın Emet ilçesinde yapımı tamamlanan Galericiler Sitesi düzenlenen törenle hizmete sunuldu. Emet Belediye Başkanı Mustafa Koca, ilçe adına bir projelerini daha hayata geçirmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

Mustafa Koca kimdir?

Kütahya Emet Belediye Başkanı Mustafa Koca kimdir? Mustafa Koca, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mustafa Koca, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Mustafa Koca...

Çanakkale 100. Yıl Gezici Müzesi Kütahya'da açıldı!

Çanakkale 100. Yıl Gezici Müzesi Kütahya'da açıldı. Zafer Meydanı'nda açılan gezici müzede, Çanakkale Savaşları'nı anlatan yaklaşık 4 bin materyal yer alıyor. Kütahya Vali Yardımcısı Mustafa İngenç açılışta konuşma yaptı.

Mustafa Koca kütahya Haberi

Mustafa Koca kütahya

Mustafa Koca kimdir?

Kütahya Emet Belediye Başkanı Mustafa Koca kimdir? Mustafa Koca, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? 


Mustafa Koca, 1960 yılında Kütahya İli Emet İlçesi Çerte Köyü'nde doğdu. İlkokulu Çerte Köyünde, Ortaokulu Örencik Beldesinde okuduktan sonra 1980 yılında Kütahya İmam Hatip Lisesi ni, 1997 yılında da Eskişehir Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi Yönetim Organizasyonu Bölümünü bitirdi.


31.12.1984 yılında Etibor A.Ş.’de güvenlik görevlisi olarak göreve başladı. Kurum içerisinde Ticaret ve Pazarlama Satış Müdürlüğünde görev yapmakta iken 29 Mart 2009 seçimlerinde Adalet ve Kalkınma Partisi’nden Emet Belediye Başkanlığına aday oldu ve kazandı.


Mustafa Koca evli ve iki çocuk babasıdır.


TOKİ Emet Konutları satışa...