25 / 04 / 2024

mustafa sipahiden İnegöl Belediye Binası tepkisi

mustafa sipahiden İnegöl Belediye Binası tepkisi

Milliyetçi Hareket Partisi İnegöl İlçe Başkanı Mustafa Sipahi, geçtiğimiz gün projesi basına tanıtılan yeni Belediye Binası ile ilgili açıklamalarda bulunarak, tepki gösterdi.

TDP Genel Başkanı Mustafa Sarıgül'den siyasi partilere kira çağrısı!

Türkiye Değişim Partisi (TDP) Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, partisinin toplantı salonunda düzenlediği basın toplantısında siyasi partilere kira çağrısı yaptı. İşte detaylar...

Mustafa Sarıgül: Deprem ve afet bakanlığı kurulmalı!

TDP Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, "Derhal deprem ve afet bakanlığı kurulmalıdır. İktidara sesleniyorum; lütfen beklemeyin, deprem ve doğal afetler bakanlığını kurun" diye konuştu.

Mustafa Sarıgül'den Kanal İstanbul açıklaması!

Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, İstanbul'da bulunan ofisinde basın mensuplarıyla görüştü, açıklamalarda bulundu. Kanal İstanbul'la ilgili de konuşan Sarıgül, proje için "İstanbul gibi büyük bir kenti, adeta içinden çıkılamaz bir hale getirir" dedi.

İnegöl'de yıkım yapan işçi ölümden döndü!

Bursa'nın İnegöl ilçesinde yıkım çalışmasında çalışan 53 yaşındaki Mustafa Turhan, yıkım için gittiği binadan düşerek yaralandı.

Mustafa Sarıgül: Şişli'ye Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi yapmak istiyorum!

DSP Şişli Belediye Başkan adayı Mustafa Sarıgül Habertürk'te soruları yanıtladı. Sarıgül 'manşet projem' diye nitelendirdiği planını şöyle açıkladı; ''Şişli'ye özellikle çok önemli kadın doğum ve çocuk hastanesi kazandırmak istiyorum'' dedi. 

Mustafa Sarıgül Şişli projelerini anlattı!

31 Mart yerel seçimleri için iddialı olan DSP Şişli Belediye Başkan Adayı Mustafa Sarıgül  “Gerçekleştireceğimiz projelerle Şişli’yi yeniden aydınlatacağız” dedi.

Müteahhit Mustafa Bayar, Sağlık ocağının sponsoru oldu!

Çanakkale'nin en cok konuşulan Müteahhidi Mustafa Bayar, Barbaros Mahallesinde Çanakkale Belediyesi'nin yapımını üstlendiği Sağlık ocağının sponsoru oldu...

Mustafa Sipahi'den yeni İnegöl Belediye Binası'na tepki!

Milliyetçi Hareket Partisi İnegöl İlçe Başkanı Mustafa Sipahi, geçtiğimiz gün projesi basına tanıtılan yeni Belediye Binası ile ilgili açıklamalarda bulunarak, tepki gösterdi.

Mustafa Bozbey'den Mobilimo'ya destek!

İnegöl' de Çelebiler İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Çelebi ve Nettel Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Refik Selik, projeyi anlatmak üzere Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey' e ziyarette bulundu.

Mustafa Sarıgül Artemis Marin'in işletmesini mi aldı?

Mustafa Sarıgül döneminde kurulan KENT – YOL firması aldığı ihalelerle dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Bu firmanın Artemis Marin Princess otelinin işletmesini aldığı ortaya çıktı.

İnegöl MODEF 2014 kapılarını açtı!

Bursa’nın İnegöl ilçesinde 31. Mobilya & Dekorasyon Fuarı kapılarını açtı. 15-20 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilecek fuarda 178 firma stant açtı. Fuarın açılışında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın mesajı okundu...

İnegöl Çamur Kurutma Tesisleri, İOSB'deki sanayicilere ön arıtmasız deşarj imkanı sağlıyor!

İnegöl Çamur Kurutma Tesisleri AB standartlarını hedefliyor İnegöl Organize Sanayi Bölgesi (İOSB), Çamur Kurutma Tesisleri sayesinde çıkan atık çamurları susuzlaştırılarakgeri dönüşümlü olarak kullanılabilecek hale getiriyor.

İnegöl'de kentsel dönüşüm çalışmaları başladı!

İnegöl Belediyesi, güvenli ve planlı yapılaşma için kentsel dönüşüm çalışmaları başladı. Sorunlu yerlerle ilgili toplanan verilerin analiz edildiği çalışma kapsamında 13 ana bölge oluşturuldu...

mustafa sipahiden İnegöl Belediye Binası tepkisi Haberi

mustafa sipahiden İnegöl Belediye Binası tepkisi

MHP İnegöl İlçe Başkanı Mustafa Sipahi, İnegöl Belediyesi tarafından çalışmaları sürdürülen yeni Belediye Binası ve Meydan çalışmasıyla ilgili yazılı bir basın açıklaması gerçekleştirdi.

ŞEHRİMİZE YAPILACAK SON KÖTÜLÜK

İnegöl’ün yeni belediye binasından önce birçok sorunu bulunduğunu belirten MHP İnegöl İlçe Başkanı Mustafa Sipahi, “Daha önce yaptığımız açıklamalara binaen; yıkılan Devlet Hastanesi yerine yapılacak olan Belediye binasına karşı olduğumuzu yineliyoruz. Meydanların kentlerin kimliğini yansıttığı gerçeğine katılıyor ancak altyapı, çöp, aydınlatma, trafik, otopark ve benzeri gibi sorunlar ortada dururken bir şehir kimliğinden nasıl bahsedebiliriz ki? Bu bağlamda kentsel dönüşümünü gerçekleştirememiş bir belediyenin sadece meydan yaparak kimlik arayışını nasıl izah edebiliriz? Büyükşehir yasasıyla İnegöl’ün elini kolunu bağlamakla kalmayıp son yeşil alanını da beton ile kapladıktan sonra şehrimize yapılacak kötülüğü merakla bekliyoruz.”

BU TELAŞ NEDEN?

“Şayet kimlik arayışı...