25 / 04 / 2024

Mustafa Varank yatırım teşvik belgesi açıklaması

Mustafa Varank yatırım teşvik belgesi açıklaması

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, dijitalleşme, yeşil büyüme, temiz üretim, atık yönetimi, geri dönüşüm, endüstriyel simbiyoz ve kaynak verimliliği konularında önemli çalışmalar yürüttüklerini belirterek, "2013'ten bu yana, düzenlediğimiz 1676 teşvik belgesiyle geri kazanım konusundaki 18 m

Yatırım teşvik belgelerinde rekor!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank yaptığı açıklamada, "Yatırım iştahı temmuzda artmaya devam etti. Düzenlediğimiz 1200 teşvik belgesiyle yeni bir zirveye ulaştık." dedi.

Mustafa Varank: Haziranda 859 belgeyle teşvik tarihimizin rekorunu kırdık!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Haziran ayında yatırım iştahının çok güçlü olduğuna dikkat çekerek, düzenlenen 859 belgeyle teşvik tarihi rekoru kırıldığını, 15,6 milyar TL'lik yatırım ve 23 binin üzerinde ilave istihdam beklediklerine dikkat çekti. 

Güneş enerjisine 1 yıl içerisinde 10 milyar dolarlık yatırım yapıldı!

Beklentinin üzerinde bir yatırım iştahıyla karşılaştıklarını belirten Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) Başkanı Mustafa Yılmaz, “Güneşte 10 milyar dolara yakın yatırım sahaya yansıdı. Bu beklentilerin üzerinde bir gelişme oldu” ifadesini kullandı.

Menar Proje Gayrimenkul İnşaat Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Menar Proje Gayrimenkul İnşaat Yatırım Limited Şirketi Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Mustafa Özdemir tarafından kuruldu.

Enerjide 1.5 milyar dolarlık yatırım geliyor! Hedef 45 milyar dolar

EPDK Başkanı Mustafa Yılmaz, depolamalı rüzgar ve güneş enerji santrali kurulması için ön lisans sürecinin tamamlandığını belirterek, “İlk etapta 1.5 milyar dolarlık yatırım olacak. Bu rakam katlanarak yükselecek” dedi.

Delmar Gayrimenkul Yatırım Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Delmar Gayrimenkul Yatırım Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Deniz Gürkan tarafından kuruldu.

Gate İnvestment Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Gate İnvestment Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Sarıyer'de 500 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Alpay Çepni, Nurettin Öztürk, Mehmet Gür ve Mustafa Gür ortaklığında kuruldu.

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Varank açıkladı! 357 binden fazla kişiye istihdam sağlayacak yatırımın önü açıldı!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, 13 bin 653 teşvik belgesi ile 357 binden fazla kişiye istihdam sağlayacak yaklaşık 579 milyar liralık yatırımın önünü açtıklarını belirterek, 2022’nin tablosunu paylaştı. İşte detaylar…

Quadro Ferro İnşaat Yatırım Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Quadro Ferro İnşaat Yatırım Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün ÜSküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Fatih Demir tarafından kuruldu.

Consus Endüstriyel Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Consus Endüstriyel Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Karadere tarafından kuruldu.

Bakan’dan 20 milyar liralık yatırım açıklaması

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, "Milli Teknoloji Hamlesini destek verecek 20 milyar liralık bu büyük yatırım hamlesini önemsiyoruz, vatanımıza ve milletimize hayırlı uğurlu olsun." dedi.

Füzyon Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Füzyon Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Başakşehir'de Mustafa Tatar tarafından kuruldu.

İstra İnşaat Yatırım Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İstra İnşaat Yatırım Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Üsküdar'da Mustafa Onur Eraydın ve Doğan Güneş ortaklığında kuruldu.

Öz Mty 24 İnşaat Turizm Otomotiv Gayrimenkul Yatırım İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Mty 24 İnşaat Turizm Otomotiv Gayrimenkul Yatırım İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da Mert Mustafa Öztürk tarafından kuruldu.

Doğanoğlu Grup Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Doğanoğlu Grup Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de Mustafa Doğan ve Esmahan Musbah Ali Elkammushi ortaklığında kuruldu.

Mustafa Varank yatırım teşvik belgesi açıklaması Haberi

Mustafa Varank yatırım teşvik belgesi açıklaması

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, dijitalleşme, yeşil büyüme, temiz üretim, atık yönetimi, geri dönüşüm, endüstriyel simbiyoz ve kaynak verimliliği konularında önemli çalışmalar yürüttüklerini belirterek, "2013'ten bu yana, düzenlediğimiz 1676 teşvik belgesiyle geri kazanım konusundaki 18 milyar liralık özel sektör yatırımını destekledik." açıklamasında bulundu.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Bakan Varank, video konferans yöntemiyle katıldığı, Türkiye Bilimler Akademisi (TÜBA) Sürdürülebilir Kalkınma, Finans ve Çevre Çalışma Grubu, İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi, Birleşmiş Milletler Sürdürülebilir Kalkınma Çözümler Ağı (UNSDSN), Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi ve İstanbul Medeniyet Üniversitesi ortaklığında düzenlenen "Döngüsel Ekonomi Sempozyumu" kapsamındaki "Döngüsel Ekonomide Kamu Politikaları" başlıklı oturumda açıklamalarda bulundu. 



Birleşmiş Milletler (BM) üyesi ülkelerin sürdürülebilir kalkınma hedeflerine değinen Varank, bu kapsamda eylem planları hazırlandığını ve ülkelerin bu...