25 / 04 / 2024

Müstakim Turizm iletişim

Müstakim Turizm iletişim

Müstakim Turizm Ticaret Limited Şirketi, Lütfi Şenocak tarafından 30 bin TL'lik sermaye bedeli ile 21 Ekim 2014 tarihinde Fatih, Atikali Mahallesi, Fevzipaşa Caddesi, 118/2'de kuruldu.

İletişim Başkanlığı KPSS şartsız personel alımı yapacak! 2023 İletişim Başkanlığı personel alımı başvuruları başladı mı?

İletişim Başkanlığı, "iletişim uzman yardımcısı" unvanıyla 30 personel alımı yapacağını ilan etti. Peki, İletişim Başkanlığı personel alımı başvuruları başladı mı, ne zaman başlayacak? İşte detaylar...

Esne Yapı İnşaat Otomotiv Tarım Gıda Turizm Bilişim Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Esne Yapı İnşaat Otomotiv Tarım Gıda Turizm Bilişim Ticaret Limited Şirketi Kartal'da Cafer Düzgünoğlu tarafından kuruldu.

Moonrise İnşaat Mimarlık Müh.Turizm Bilişim Danışmanlık Sanayi İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Moonrise İnşaat Mimarlık Müh.Turizm Bilişim Danışmanlık Sanayi İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Maltepe'de Gökhan Aydoğdu tarafından kuruldu.

Türkiye'nin ulaşım ve iletişim altyapısına 1 trilyon 145 milyar TL'lik yatırım!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada 19 senede Türkiye'nin ulaşım ve iletişim altyapısına Bakanlığı tarafından yaklaşık olarak1 trilyon 145 milyar TL yatırım yapıldığını söyledi.

Müstakim Safa Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Müstakim Safa Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Sevda Ekinci tarafından kuruldu. 

Perfekt Dizayn Tasarım İnşaat Turizm Bilişim Limited Şirketi kuruldu!

Perfekt Dizayn Tasarım İnşaat Turizm Bilişim Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Nalbantlı tarafından kuruldu. 

Sayyadi Turizm İletişim Taahhüt İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sayyadi Turizm İletişim Taahhüt İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohamed Ayman Sayadı tarafından kuruldu. 

Syturk Taahhüt Turizm İletişim İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Syturk Taahhüt Turizm İletişim İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hussıen Ahmed Abdulrahman tarafından kuruldu.

DMC Taahhüt Turizm İletişim İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

DMC Taahhüt Turizm İletişim İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Khaled Al Natour ve Abdul Nassser Sayadı ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Arman Group Otomobil Gıda İnşaat Turizm İletişim Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arman Group Otomobil Gıda İnşaat Turizm İletişim Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Mehmet Arman tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Kütan Mühendislik Loca Gayrettepe iletişim!

Kütan Mühendislik Loca Gayrettepe iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Loca Gayrettepe'de fiyatlar 500 bin TL'den başlıyor...

Burçin Özer, Tay Group’un Kurumsal İletişim Müdürü oldu!

Türkiye’nin lider şirketlerinden Tay Group’un Kurumsal İletişim Müdürü Burçin Özer oldu. Özer yeni görevinde, grubun tüm kurumsal iletişim fonksiyonlarından, şirketin iletişim stratejilerinin belirlenmesi ve uygulanmasından sorumlu olacak.

Aura Turizm İletişim Bilişim Hizmetleri ve Emlak Müşavirliği Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aura Turizm İletişim Bilişim Hizmetleri ve Emlak Müşavirliği Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Başbuğ Ethemoğlu tarafından 20 bin TL sermaye ile 17 Mart'ta Fatih, Molla Gürani Mahallesi'nde kuruldu.

Müstakim Turizm iletişim Haberi

Müstakim Turizm iletişim

Müstakim Turizm Ticaret Limited Şirketi, Lütfi Şenocak tarafından 30 bin TL'lik sermaye ile 21 Ekim'de kuruldu. 


Müstakim Turizm Ticaret Limited Şirketi iş konusu; TURİZM 1-Turistik amaçlı otel,motel,kamping,tatil köyü açmak, işletmek,satın almak, satmak, kiraya vermek, kiralamak 2-Seyahat ve turizm acentesi kurmak, yurt içinde ve yurt dışında turistik gezi ve turlar düzenlemek. 3-Hac ve umre organizasyonlarını gerçekleştirmek. 4-Her türlü turizm faaliyetinde bulunmak.


Müstakim Turizm Ticaret Limited Şirketi adres: Fatih, Atikali Mahallesi, Fevzipaşa Caddesi,...