19 / 04 / 2024

Muzaffer Candemir

Muzaffer Candemir

MHP Samsun Milletvekili Aday Adayı Muzaffer Candemir, milletvekili seçilmesi halinde kentte özelleştirilen devlet tesisleri ve fabrikaları geri alacağını belirtti.

Ömer Muzaffer Baktır kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Aksa jeneratör İcra Kurulu Başkanı Ömer Muzaffer Baktır kimdir? Ömer Muzaffer Baktır daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Ömer Muzaffer Baktır Ne iş yapar? Ömer Muzaffer Baktır  Nereli?  İşte Hamdi Akın`ın hayatına dair merak edilenler.

Muzaffer Hafriyat Nakliyat İnşaat Tekstil Peyzaj Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Muzaffer Hafriyat Nakliyat İnşaat Tekstil Peyzaj Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Muzaffer Akpınar tarafından kuruldu.

Yüksek İnşaat Mühendisi Muzaffer Yazıcı vefat etti!

İTÜ İnşaat Fakültesi 1973 Mezunu, Yüksek İnşaat Mühendisi Muzaffer Yazıcı hayatını kaybetti.

Ünlü futbolcu Muzaffer Badalıoğlu’nun annesi komşusuna evini kaptırdı!

Trafik kazası sonucunda vefat eden Samsunsporlu milli futbolcu Muzaffer Badalıoğlu’nun annesi İzmir’deki 3 katlı evini sahte imzayla dolandırıcılara kaptırdı.

Muzaffer Yıldırım kimdir?

The Stay Otelleri'nin sahibi ve kurucusu Muzaffer Yıldırım kimdir? Muzaffer Yıldırım daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Muzaffer Yıldırım'ın biyografisi...

The Stay Otelleri'nin sahibi Muzaffer Yıldırım'dan yeni yatırımlar geliyor!

Mars Entertainment Group'un ortaklarından, The Stay Otelleri'nin sahibi, yapımcı Muzaffer Yıldırım, iş hayatında yeni yatırımlar için harekete geçti. Yıldırım, Mayıs ayı itibariyle yeni mekanlarının açılışını yapacak...

Muzaffer Tağıl İzmir Atlas Oteli'ni kiraladı!

Çeşme Altınyunus’ta temizlik işçisi olarak otelcilik kariyerine başlayan ve son yirmi yıldır Türkiye’nin en ünlü otellerinde genel müdürlük yapan Muzaffer Tağıl, Atlas Oteli’ni kiraladı.

Hatahet Candemir İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Hatahet Candemir İnşaat Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Şemseddin Candemir ve Youssef Hatahet ortaklığında kuruldu.

Muzaffer Kaptan vefat etti!

Havadanemlak.com ve havadanemlakvideo.com'un uçuşlarını gerçekleştiren Muzaffer Atıcı kaptan Korona'dan dün akşam vefat etti.

Candemir İnşaat İstanbul'da proje üretecek!

Gaziantep'te rezidans projelerine imza atan Candemir İnşaat, yapı sektöründeki deneyimini İstanbul'a taşıyarak Plusera İnşaat adıyla projeler gerçekleştirecek.

Candemir İnşaat, Plusera İnşaat ismiyle İstanbul’a geliyor! 

1988'de kurulan ve Gaziantep’te referans gösterilen ve modern rezidans projeleriyle ismini duyuran Candemir İnşaat, iddialı projelerle İstanbul'a geliyor. Firma, İstanbul'da Plusera İnşaat ismiyle bulunacak... 

Muzaffer Yıldırım otelcilikte ‘The Stay’ markasıyla büyüyor!

Ünlü yapımcı Muzaffer Yıldırım, otelcilikte ‘The Stay’ markasıyla büyüyor. Yıldırım, ay sonunda Bebek Otel’i yenilenmiş haliyle açıyor. Yıldırım, Haliç’te bir tersaneyi, Alaçatı’da bir tavuk çiftliğini otele dönüştürecek. Sırada ise Küba’daki ilk Türk oteli var.

Aksaray Muzaffer Çakır Semt Polikliniği açıldı!

Aksaray Üniversitesi Eğitim Araştırma Hastanesi Muzaffer Çakır Semt Polikliniği vatandaşların hizmetine açıldı.

Muzaffer Candemir Haberi

Muzaffer Candemir

MHP Samsun Milletvekili Aday Adayı Muzaffer Candemir, milletvekili seçilmesi halinde kentte özelleştirilen devlet tesisleri ve fabrikaları geri alacağını belirterek "MHP çatısı altında bu işi ben çözerim "dedi MHP Samsun Milletvekili Aday Adayı Muzaffer Candemir parti binasında düzenlediği basın toplantısında yaptığı açıklamada, milletvekili aday adaylığını kamuoyuna duyurdu. 

Açıklamasında hükümetin özelleştirme politikasını eleştiren Candemir, " Bunlar olurken iktidar partisinin 7 milletvekili, bakanı vardı. Ne yaptılar? Hiç birşey yapmadılar. Biz bunların hesabını sormak, satılan fabrikaları geri almak için sizlerden yetki istiyoruz. Samsun'da meseleyi ben çözerim. "dedi. 


Açıklamasında iktidar partisinin politikalarını eleştiren MHP Samsun Milletvekili Aday Adayı Muzaffer Candemir, " Türk düşmanı bir hükümet iktidar oldu, heryeri ele geçirdi, memleketimizin 600 yıllık geleneğini sömürdüler. 

Herşeyi sattılar, bizde bu durumdan nasibimizi aldık. 

Buda yetmediler devletin arazilerini TOKi'ye peşkeş...