24 / 04 / 2024

Müze Müdürü Mehmet Çavuş

Müze Müdürü Mehmet Çavuş

Tarsus İlçesine bağlı Sağlıklı köyü sınırları içerisinde yeni bir mağara bulundu

Anadolu Sigorta Genel Müdürü Tuğtan: "Depremin faturası 2024’te çıkacak"

2025 yılında 100’üncü yılını kutlamaya hazırlanan Anadolu Sigorta’nın hedefi milyar dolarlık bir firma olmak. Bu senenin ilk dokuz ayında da konsolide kârı yüzde 800 yükselttiklerini belirten Anadolu Sigorta Genel Müdürü Mehmet Tuğtan, “Ancak depremin faturası 2024’te çıkacak."

Sigorta primleri yükselecek mi? Anadolu Sigorta Genel Müdürü açıkladı!

Anadolu Sigorta Genel Müdürü Mehmet Tuğtan, sigorta primlerindeki yüksek artışların devam edeceği konusunda açıklamalarda bulundu. Tuğtan, özellikle ticari sigorta poliçelerinde önemli bir fiyat artışının beklendiğini ifade ederek, bu artışın yüzde 70 ile 200 arasında olabileceğini vurguladı.

Mehmet Arif Sami Çağlı hangi şirketlerde çalıştı? Nerede genel müdür olarak görev yaptı?

Mehmet Arif Sami Çağlı kimdir? Hangi üniversiteden ve kaç yılında mezun oldu? Hangi şirketlerde genel müdür ve yönetim kurulu üyesi olarak çalıştı? İşte Mehmet Arif Sami Çağlı ile ilgili tüm merak edilen detaylar...

Böyle devam derse diye söze girdi! Garanti Bankası Genel Müdürü kötü haberi verdi

Enflasyon rakamları büyüdükçe bankacılık sektörü küçülüyor. Garanti BBVA Genel Müdürü enflasyona dair konuştu. İşte detaylar…

Saldıray Sökmen, Atakule GYO Genel Müdürü oldu!

Atakule GYO Genel Müdürü Mehmet Arpacı'nın Genel Müdürlük görevinin 31 Aralık 2021 tarihi itibariyle sona ermesine ve Saldıray Sökmen'in Genel Müdürlük görevine atanmasına karar verildi. 

Suna Kotan, Kentsel Dönüşüm Genel Müdür Yardımcısı oldu!

Bazı bakanlıklara ilişkin atama kararları Resmi Gazete'de yer aldı. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdür Yardımcılığına Suna Kotan, Maliye Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdür Yardımcılığına Mehmet Vural getirildi.

Turan Gülten, Tapu ve Kadastro Edirne Bölge Müdürü oldu!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Tapu ve Kadastro Edirne Bölge Müdürü Mehmet Yıldırım'ın yerine Turan Gülten'in atanmasına karar verdi. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Mehmet Serhan Kolaç, SAf GYO Genel Müdürü oldu!

Saf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Genel Müdürü Zeynep Hüveyda Oral'ın görevinden ayrılması nedeniyle, Genel Müdür vekili olarak Mehmet Serhan Kolaç'ın asaleten Genel Müdür olarak atanmasına karar verildi.

Umut Zenar Akçansa Genel Müdürü oldu!

Sabancı Holding’de uzun yıllardır topluluk bünyesinde önemli sorumluluklar üstlenen ve en son Akçansa Genel Müdürü olarak görevine devam eden Mehmet Hacıkamiloğlu, Sabancı Holding Çimento Grup Başkanlığı görevine atandı.

Hakan Ergin, CarrefourSA Genel Müdürü oldu!

CarrefourSA’da direksiyona geçmesinin ardından geçen 2.5 yıllık süreçte birçok başarıya imza atan Genel Müdür Mehmet Nane, görevini Hakan Ergin’e devretti.

Nuh Çimento'da Genel Müdür değişikliği!

Nuh Çimento Sanayi A.Ş., bugün yapılan Yönetim Kurulu Toplantısında; Genel Müdür Mehmet Hayrettin Şener'in görevden ayrılmasına, yerine Sinan Urhan'ın atanmasına karar verildiğini KAP'a bildirdi.

İstanbul Valisi değişti, TRT Genel Müdürü Samsun Valisi oldu!

Resmi Gazete'de yayımlanan Valiler Kararnamesine göre, Emniyet Genel Müdürlüğüne Hatay Valisi Mehmet Celalettin Lekesiz, Ankara Valiliğine Mehmet Kılıçlar, İstanbul Valiliğine Vasip Şahin atandı. TRT Genel Müdürü İbrahim Şahin, Samsun Valisi oldu.

Mehmet Fatih Keresteci Özak GYO Genel Müdürü oldu!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Mehmet Fatih Keresteci Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Genel Müdürü oldu.

Müze Müdürü Mehmet Çavuş Haberi

Müze Müdürü Mehmet Çavuş



     Kaymakam Orhan Şefik Güldibi, Jandarma Komutanı Binbaşı Bahadır Ersoy, Müze Müdürü Mehmet Çavuş ve arkeologlarla ilçeye yaklaşık 18 kilometre uzaklıktaki mağarada incelemede bulundu. 

     Mağaranın, Sağlıklı köyünde olmasından dolayı mağaraya ''Sağlıklı Mağarası'' adı verildiğini ifade eden Güldibi, taş ocakları sahasındaki mağaranın yaklaşık 2 metre genişliğinde 1 metre yüksekliğinde bir girişi olduğunu söyledi. 

     Güldibi, yaklaşık 40-50 metrekare uzunluğunda bir koridordan ilerlenerek ana galeriye ulaşıldığını, mağaranın galerilerinin geçitlerle birbirine bağlandığını, yüksekliğinin ise 10 metreye kadar çıktığını kaydetti. 

     Galerilerde çok sayıda sarkıt, dikit, duvar travertenleri ile damla taşların bulunduğunu ifade eden Güldibi, mağarada hiçbir canlıya ve canlı kalıntısına rastlanılmadığını belirterek, şöyle devam etti: 

     ''Sağlıklı Mağarası, traverten birikimi açısından son derece zengin. Galerileri oluşturan traverten sütunlar geniş yer...