26 / 04 / 2024

Nail Çimen

Nail Çimen

Ankara Büyükşehir Belediyesi; Çocuk Koruma Evi olarak kullanılmak üzere konut satın alacak...

Özkan Çimen Koç Holding’de hangi alanda çalıştı? Arçelik’te hangi görevi yürütüyor?

Özkan Çimen kimdir? Hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi üst düzey görevlerde yer aldı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Özkan Çimen’in hayatı...

Çimen Tasarım Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Çimen Tasarım Yapı Anonim Şirketi Gaziosmanpaşa'da Mehmet Başaran tarafından kuruldu.

Niğde Ketençimen Kayak Merkezi'nin akıbeti TBMM'de!

Niğde ili Çiftlik ilçesinde yapımı planlanan Ketençimen Kayak Merkezi Projesinin akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Gürer, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Çimen Gayrimenkul Emlak İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu! 

Çimen Gayrimenkul Emlak İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Dilara Gökçe tarafından kuruldu.

Nail Olpak: Faizlerdeki iyileşme gayrimenkul sektörünü olumlu etkileyecek!

DEİK Başkanı Nail Olpak yaptığı açıklamada "Faizlerdeki yükselmenin bütün sektörlerle birlikte gayrimenkul sektöründe de yansımalarını geçtiğimiz yıl negatif olarak gördük. Faizlerdeki hızlı iyileşme ile sektör üzerinde çok daha olumlu kalıcı etkilerin olacağına inananlardan biriyim" dedi.

Recep Çimen kimdir?

STFA İnşaat Grubu Genel Müdürü Recep Çimen oldu. Peki Recep Çimen kimdir? Recep Çimen hangi işlerde görev aldı?

Recep Çimen, STFA İnşaat Grubu Genel Müdürü oldu!

11 Temmuz 2019 tarihi itibariyle STFA İnşaat Grubu Genel Müdürlüğü görevine Recep Çimen atandı... 

Mersin Yeşilçimen'deki taziye evi açılacak!

Mersin Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, Yeşilçimen'de yapımı devam eden taziye evi inşaatını inceledi. Başkan Gültak, aynı mahallede fen işleri ekiplerince süren asfalt kaplama ve karo kaldırım çalışmalarını da denetleyip yetkililerden bilgi aldı.

Çankırı'da 5.2 milyon TL'ye icradan satılık un fabrika!

Çankırı İli Şabanözü İlçesi Yenimahalle, Çimenözü Mevkii'nde yer alan un fabrikası vasıflı gayrimenkul 5 milyon 286 bin 330 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Artam Enerji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Artam Enerji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Emine Aslıhan Çimen tarafından kuruldu. 

Iğdır'ın 5 bölgesi imara açıldı!

Iğdır Belediye Başkanı Murat Yikit, yatırımlar ve projeler hakkında açıklamalarda bulundu. Yikit, Alikamerli, Hakveyis, Yeni Mahalle ve Çimen mevkisini

Gümüşhane'de TOKİ konutlarına başvurular başlıyor!

Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, yapımı tamamlanmak üzere olan 530 konutluk yeni TOKİ konutlarının başvurularının 18 Ekim-2 Kasım tarihleri arasında Halk Bankasına yapılacağını açıkladı. 

Setaç Turizm Yatırımları Ve İşletmeciliği Anonim Şirketi kuruldu!

Setaç Turizm Yatırımları Ve İşletmeciliği Anonim Şirketi bugün Bayrampaşa'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Çimen tarafından kuruldu.

Nail Çimen Haberi

Nail Çimen


Büyükşehir Belediye Meclisi’nin 2.Başkan Vekili Nail Çimen başkanlığındaki toplantısında ilk olarak; İstanbul Yolu Susuz Mahallesi sınırlarında Çocuk Koruma Evi yapılması amacıyla bir adet konut satın alınması veya trampa yapılmasına ilişkin Başkanlık yazısı görüşüldü. Teklif, belediye meclisinde oy birliği ile kabul edildi. 


Toplantıda ayrıca, mülkiyeti Belediyeye ait olan Çankaya İlçesi’ndeki 1298 ada 103 parseldeki 4 ve 39 No’lu bağımsız bölümlerin lojman statüsünden çıkarılarak, Diyanet İşleri Başkanlığı’na bedeli karşılığında devredilmesine ilişkin Başkanlık yazısı da oybirliği ile kabul edildi.



Ankara Büyükşehir...