16 / 04 / 2024

nako nakliyat

nako nakliyat

Zeytinburnu’nun elde kalan en değerli arazilerinden biri olan Nakliye Ambarları arazisi kooperatif üyeleri arasında oy birliği sağlanamaması nedeniyle satılamıyor. Bir diğer önemli neden ise arazi üzerindeki ambar şirketlerinin boşaltılamaması...

Emiza İnşaat Nakliyat Peyzaj Kimya Petrol Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emiza İnşaat Nakliyat Peyzaj Kimya Petrol Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İbrahim Sezer Türksoy tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 26 Aralık 2014 tarihi kuruldu.

Nimesay İnşaat Nakliyat Elektrik Metal Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nimesay İnşaat Nakliyat Elektrik Metal Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Can tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 26 Aralık 2014 tarihinde kuruldu.

CBT Müteahhitlik Altyapı İnşaat Hafriyat Nakliyat Limited Şirketi kuruldu!

CBT Müteahhitlik Altyapı İnşaat Hafriyat Nakliyat Limited Şirketi, Tarık Koyun tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 24 Aralık 2014 tarihinde Ayvacı İş Merkezi, Bağcılar'da kuruldu.

NAKO arazisi Akzirve Gayrimenkul'e kaça satıldı?

Akzirve Gayrimenkul Yatırım, Zeytinburnu Ambarlar arazisini kaça satın aldı? Suudi yatırımcı Akzirve, NAKO arazisini kaça aldı? NAKO arazisi kaç milyon dolara satıldı? NAKO Başkanı Mehmet İrfan Bulut, Emlakkulisi.com'a açıkladı.

NAKO Ambarlar, Akzirve Gayrimenkul’e nasıl satıldı?

Zeytinburnu NAKO arazisi nasıl Akzirve Gayrimenkul’ün oldu? NAKO Ambarlar, kaça satıldı? Topyekün arazi satışı mı gerçekleşti, kime ne kadar peşin para ödendi , kim nasıl kat karşılığı anlaşma yaptı? NAKO Başkanı Mehmet İrfan Bulut anlatıyor...

FMO Hafriyat İnşaat Nakliyat ve İnşaat Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!

FMO Hafriyat İnşaat Nakliyat ve İnşaat Malzemeleri Limited Şirketi, Oğuzhan Sermed tarafından 1 milyon TL'lik sermaye bedeli ile 18 Aralık'ta Sancaktepe, Eyüp Sultan Mahallesi'nde kuruldu.

Marksan İnşaat Reklam Mobilya Kimya Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Marksan İnşaat Reklam Mobilya Kimya Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ferhat Küçük tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 18 Aralık'ta Sancaktepe, Merve Mahallesi'nde kuruldu.

Duyan Peyzaj İnşaat Makina Nakliyat Petrol Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Duyan Peyzaj İnşaat Makina Nakliyat Petrol Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Tamer Kaba tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 17 Aralık'ta Nekaş İş Merkezi'nde kuruldu.

Papila İnşaat Tekstil Kimyevi Maddeler Mobilya Hırdavat Otomotiv Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Papila İnşaat Tekstil Kimyevi Maddeler Mobilya Hırdavat Otomotiv Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Çetin Aksun tarafından 25 bin TL'lik sermaye ile 15 Aralık'ta kuruldu.

Öz Frkn İnşaat Nakliyat Elektrik Metal Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Frkn İnşaat Nakliyat Elektrik Metal Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ekrem Sadıç tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 12 Aralık'ta kuruldu.

Hol Vizyon Gayrimenkul Gıda Turizm Otomotiv Nakliyat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hol Vizyon Gayrimenkul Gıda Turizm Otomotiv Nakliyat Ticaret Anonim Şirketi, İbrahim Aydemir Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL'lik sermaye ile 10 Aralık 2014 tarihinde kuruldu.

Ekiciler Nakliyat Hafriyat İnşaat Orman Ürünleri Metal ve Plastik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ekiciler Nakliyat Hafriyat İnşaat Orman Ürünleri Metal ve Plastik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Hasan Karakurt Müdürlüğü'nde 50 bin TL'lik sermaye ile 10 Aralık'ta kuruldu.

Ebabil Turizm Hayvancılık Nakliyat ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Bağcılar Şubesi açıldı!

Ebabil Turizm Hayvancılık Nakliyat ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Bağcılar Şubesi, Ünsal Bulutlu Şube Müdürlüğü'nde 50 bin TL'lik sermaye ile 8 Aralık 2014 tarihinde kuruldu.

nako nakliyat Haberi

nako nakliyat

Zeytinburnu’nun elde kalan en değerli arazilerinden biri olan Nakliye Ambarları arazisinin satışı kooperatif üyeleri arasında oy birliği sağlanamaması nedeniyle hala gerçekleşemedi.


Oy birliği sağlanamıyor

32 yıldır Zeytinburnu’nda faaliyet gösteren Ambarlar Sitesi’nin yer aldığı 128 dönüm büyüklüğündeki arazi uzun süredir müşteri arıyor. İstanbul Nakliyeciler Ambarları İşletme Kooperatifi’ne ( NAKO) ait olan arazi,  kooperatif üyeleri arasında oy birliği sağlamaması nedeniyle hala satılamadı. Nurol GYO ve KİPTAŞ'ın da içinde olduğu yerli ve yabancı birçok firmanın talip olduğu arazinin satışı gerçekleşmesi için 180 kooperatif üyesinin onay vermesi gerekiyor. 


Gidecek yerimiz yok

Yaklaşık 300-350 milyon dolar fiyat biçilen Nakliye Ambarları arazisinin uzun yıllardır satılamamasının bir diğer nedeni ise nakliye ambarlarının boşaltılamaması. Kooperatif yetkilileri birçok firma peşin para veriyor ama ambarların boşaltılmasıyla uğraşmak istemiyor. Araziyi boş almak istiyorlar. Bizim...