25 / 04 / 2024

nalan ekinci

nalan ekinci

Ulaşlar Turizm Yatırımları ve Dayanıklı Tüketim Malları Ticaret Pazarlama A.Ş, Akif Polat Turizm Otelcilik Tic.San.A.Ş'ye ait oteli satın almak için görüşmelere başladı.

Üsküdar Ünalan, Örnek, Esatpaşa ve Fetih mahallelerinin yükseklik sınırlaması plan tadilatı askıda!

Üsküdar ilçesi, Ünalan, Örnek, Esatpaşa ve Fetih Mahallerine yükseklik sınırlamasına ilişkin 1/5000 ölçekli 15.04.2023 tasdik tarihli Revizyon Nazım İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

Üsküdar Ünalan 1/5000 ölçekli plan notu tadilatı askıya çıkarıldı!

Üsküdar ilçesi, Ünalan Mahallesi, 1059 ada, 35 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 20.06.2021 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Onur Ekinci Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Onur Ekinci Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de kuruldu.

Üsküdar Ünalan Mahallesi 1/1000 ölçekli plan tadilatı askıya çıktı!

Üsküdar ilçesi, Ünalan Mahallesi, 1119 ada, 119 ve 124 parsellere ilişkin ( plan notu ) 1/1000 ölçekli 15.02.2019 tasdik tarihli Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıktı.

Ekinci İnşaat'tan Türkiye'nin ilk kendi enerjisini üretebilen projesi!

Ekinci İnşaat, su kıtlığına karşı da projelerinde farkındalık oluşturuyor. Firma, Akdeniz'de, Türkiye'nin ilk kendi enerjisini üretebilen sitesini inşa etti.

Ekinci İnşaat’tan Mersin'e kendi enerjisini üretecek proje!

Ekinci İnşaat’ın, kendi enerjisini üretecek konut projesinin temeli Mersin'de atıldı. 27 dönüm alana kurulacak iki bloktan oluşacacak Ekinci Solaris'in yüzde 91'i yeşil alan olacak.

Süleyman Ekinci: Türkiye'de ihtiyacın çok üzerinde inşaat mühendisi var!

OSİAD Başkanı Süleyman Ekinci, Türkiye'de ihtiyacın çok üzerinde inşaat mühendisi olmasına rağmen yeteri kadar inşaat teknikeri olmadığını belirtti.

Nesim Ekinci: Konut almak için en uygun zaman!

MERYAP Başkanı Nesim Ekinci, konut kredisi faiz oranlarının yüzde 1’in altına düşmesinin sektöre can suyu olduğunu söyledi.

Azmi Ekinci kimdir?

26. Dönem Milletvekili Azmi Ekinci'nin 2019 yerel seçimlerinde AKP'den Esenyurt İlçe Belediyesi Başkan Adayı olarak açıklanması bekleniyor. Peki, Azmi Ekinci kimdir?

Akrep Nalan evini Nesin Vakfı’na bağışladı!

'Akrep Nalan' olarak bilinen Füsun Nalan Açın, yaşadığı evini Nesin Vakfı’na bağışladı. Açın, Nesin Vakfı’nın verdiği eğitimle Köy Enstitüleri gibi çalıştığını söyledi.

Ünalan Elektronik Emlak Danışmanlığı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ünalan Elektronik Emlak Danışmanlığı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Gaziosmanpaşa'da kuruldu.

Bekir Yüksekdağ ile Mürüvvet Beyza Ünalan Yeşil GYO'dan ayrıldı!

Yeşil GYO yönetim kurulu üyeliğinden ayrılan Bekir Yüksekdağ'ın ve yatırımcı ilişkileri yöneticisi olarak görev yapan Mürüvvet Beyza Ünalan istifa etti. 

Fikirtepe Ünalan Kavşağı ile Avrasya'ya bağlanıyor!

Fikirtepe’de İBB tarafından yapımına başlanan Ünalan Kavşağı ile E-5 Ankara istikametine, Avrasya Tüneli’ne ve 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne Fikirtepe’den direkt ulaşım sağlanacak. 

nalan ekinci Haberi

nalan ekinci


Ulaşlar Turizm Yatırımları ve Dayanıklı Tüketim Malları Ticaret Pazarlama A.Ş açıklaması;


Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:


22.10.2012 tarih, 2012-036 sayılı Yönetim Kurulu kararı ile Şirketimiz adına otel alımı ile ilgili araştırma yapmak üzere yetki verilen Yönetim Kurulu Bşk.Yrd. Tevfik Mutlu Ulaş ve  Muhasebe Müdürü Nalan Ekinci'nin bu konuda yaptıkları araştırma çalışmaları sonucunda Akif Polat Turizm Otelcilik Tic.San.A.Ş.'ne ait turizm tesisinin(otel) Şirketimizce satın alınması ile ilgili görüşmelere...