25 / 04 / 2024

NART kefalet sigortaları

NART kefalet sigortaları

126 ülkede iş ortaklarıyla faaliyet gösteren NART Sigorta ve Reasürans Brokerliği kefalet sigortaları branşında NART Finans ve Mühendislik Sigortaları'ndaki uzmanlığını kullanarak aracılık ve danışmanlık hizmeti vermeye başlayacak.

Devlet destekli tarım sigortalarında sigorta bedeli yüzde 138,1 arttı!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, devlet destekli tarım sigortalarında toplam sigorta bedeli, geçen sene bir önceki seneye göre yüzde 138,1 artarak 296,1 milyar TL'ye yükseldi.

DASK ve konut sigortalarına talep 4 kat arttı!

6 Şubat'ta Kahramanmaraş merkezli deprem felaketlerden sonra geçen 1 aylık sürede deprem ve konut sigortalarında yaşanan talep artışı dikkat çekti.

Sağlık sigortalarının deprem güvencesi var mı? İşte çok merak edilen o sorunun cevabı!

Sağlık sigortalarında mevzuat gereği depreme ilişkin tedaviler ilave sözleşme ile kapsama alınıyor. Buna karşın sigorta şirketleri sağlık giderleri için ödeme yaptı.

Depreme karşı hangi sigortalar yapılır? Deprem sigortası evin ne kadarını karşılar?

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından evini koruma altına almak isteyenler, depreme karşı hangi sigortaların yapılacağını öğrenmek istiyor. İşte bu konudaki detaylar!

Çiftçiler dikkat! Tarım sigortaları kapsamında indirim geldi, prim desteği oranları belirlendi! Hemen bu rakamlara bakın

Tarım sigortaları kapsamına alınacak riskler ve ürünlerle prim desteği oranları resmen açıklandı. Çiftçiler hemen bu rakamlara bakın!

Sürücülere bomba haber! Shell’den kasko ve Zorunlu Trafik Sigortaları’nda indirim kampanyası!

Shell sürücülerin cebini rahatlatacak kampanyaya imza attı. Shell Mobil Uygulaması kullanıcılarına özel, Sigortam.net’te geçerli Zorunlu Trafik Sigortaları ve kaskolarda indirime gitti. İşte indirim kampanyası detayları ve indirim tutarları

İnşaat sigortaları pandemiden nasıl etkiledi?

Dünya Gazetesi köşe yazarı Zuhal Doğan, bugünkü köşesinde inşaat sigortalarını kaleme aldı. İşte Zuhal Doğan'ın 'Yatırımlardaki düşüş inşaat sigortalarına da yansıdı' başlıklı yazısı...

Konut kredisi çekilirken hangi sigortalar yaptırılmalı?

Yeni tüketici kanunu ile konut kredisi kullanırken bazı sigortaların da yaptırılması gerekiyor. Peki bu sigortalar neler? İşte detaylar...

Dınart Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Dınart Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Gergef tarafından kuruldu.

6305 Sayılı Afet Sigortaları Kanununda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Teklifi!

6305 Sayılı Afet Sigortaları Kanununda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Teklifi TBMM'ye sunuldu. Kanun teklifi kapsamında bazı mahallelerin zorunlu deprem sigortasından muaf tutulması amaçlanıyor.

Sitelerde ortak alan sigortalarına yoğun talep!

Günümüzde birçok kişi yaşamını apartmanlarda ve büyük sitelerde devam ettiriyor. Toplu yaşam alanlarında yaşanabilecek hasarlar ise son yıllarda ‘Ortak Alan Sigortaları’na talebi artırdı.

Çınart Mimarlık Mühendislik Yapı Proje Ve Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Çınart Mimarlık Mühendislik Yapı Proje Ve Taahhüt Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Harun Reşit Çinar tarafından kuruldu.

Kefalet 500, kaynak limiti 50 milyar liraya çıktı!

Kefalet bakiyesi 250 milyar TL'den 500 milyar TL'ye, Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından kredi garanti kurumlarına aktarılabilecek kaynak sınırı da 25 milyar TL'den 50 milyar TL'ye çıkarıldı.

NART kefalet sigortaları Haberi

NART kefalet sigortaları


Hazinenin kamu ihalelerinden inşaat projelerine, konut satışından tüketici kredilerine kadar birçok işlemde finans piyasalarına derinlik kazandıracak uygulaması kefalet sigortası Şubat itibarıyla başladı. Kefalet sigortasıyla. bankaların teminat mektubu yerine sigorta poliçesi kullanılabilecek. Bu sigorta ile sigorta şirketleri kefil yerine geçecek. 126 ülkede iş ortaklarıyla faaliyet gösteren NART Sigorta ve Reasürans Brokerliği piyasada yerini alacak kefalet sigortaları branşında NART Finans ve Mühendislik Sigortaları'ndaki uzmanlığını kullanarak aracılık ve danışmanlık hizmeti vermeye...