26 / 04 / 2024

Naz Organizasyon kimin

Naz Organizasyon kimin

Naz Organizasyon Reklamcılık Danışmanlık Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 150 bin TL sermaye bedeli ile Özgür Kandemir tarafından kuruldu.

Naz Organizasyon Reklamcılık Danışmanlık Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Naz Organizasyon Reklamcılık Danışmanlık Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 150 bin TL sermaye bedeli ile Özgür Kandemir tarafından kuruldu.

Keleşler Organizasyon Turizm Otelcilik İnşaat Gıda Ve Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Keleşler Organizasyon Turizm Otelcilik İnşaat Gıda Ve Pazarlama Ticaret Limited Şirketi bugün 10 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Keleş ve Nazım Keleş ortaklığında kuruldu.

Hotels Turizm Organizasyon Gıda İthalat ve İhracat Anonim Şirketi kuruldu!

Hotels Turizm Organizasyon Gıda İthalat ve İhracat Anonim Şirketi, Halil Kılıç, Tülin Tunç tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 25 Eylül 2014 tarihinde kuruldu.

Neslitours Turizm Organizasyon ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Neslitours Turizm Organizasyon ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Neslihan Kılınç tarafından 25 bin TL'lik sermaye ile 24 Eylül'de Kadıköy, Göztepe Mahallesi, Tam İş Sokak'ta kuruldu.

Nuvel Organizasyon ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Nuvel Organizasyon ve Turizm Anonim Şirketi, Uğur Ceylan Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 24 Eylül'de Şişli, Harbiye Mahallesi, Askerocağı Caddesi'nde kuruldu.

Day Tours Turizm ve Organizasyon Limited Şirketi kuruldu!

Day Tours Turizm ve Organizasyon Limited Şirketi, Altuğ Uğurola, Dayana Delia Ba tarafından 20 bin TL'lik sermaye bedeli ile 22 Eylül'de Maltepe, Altıntepe Mahallesi'nde kuruldu.

Saruhan Organizasyon Otelcilik ve Turizm Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Saruhan Organizasyon Otelcilik ve Turizm Hizmetleri Limited Şirketi, Mehmet Sarıhan tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 22 Eylül'de Kağıthane, Çeliktepe Mahallesi, İnönü Caddesi'nde kuruldu.

İstanbul Tur Organizasyon Stüdyo Turizm ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İstanbul Tur Organizasyon Stüdyo Turizm ve Ticaret Anonim Şirketi, Cengiz Temel, Sinan Sökmen Müdürlüğü'nde 100 bin TL'lik sermaye ile 17 Eylül'de Sarıyer, Büyükdere Caddesi'nde kuruldu.

Özatlantis İnşaat Orman Ürünleri Reklam Organizasyon Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özatlantis İnşaat Orman Ürünleri Reklam Organizasyon Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi; Mehmet Özyıldız tarafından 15 bin TL'lik sermaye ile 16 Eylül 2014 tarihinde kuruldu.

İskan almak kimin görevi?

İskan belgesi, inşaat çalışmaları sona eren ve tasdikli projesine uygun olarak inşa edilen binada yasal olarak oturuma izin verildiğini gösteriyor. Peki, iskanı kim alır? İskan almak kimin görevi?

FBEŞ İnşaat Proje Organizasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

FBEŞ İnşaat Proje Organizasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ammar Yasin Tatar tarafından 20 bin TL'lik sermaye bedeli ile 3 Eylül'de Küçükçekmece, Atatürk Mahallesi'nde kuruldu.

Nazım Yavuz: Bitkilendirilmiş çatılar, şehirlerdeki sel riskini azaltır!

Çatı Sanayicileri ve İşadamları Derneği (ÇATIDER) Başkanı M.Nazım Yavuz, Türkiye’de yaygınlaşmaya başlayan bitkilendirilmiş çatı uygulamalarının şehirlerde oluşan ani sellere, ısı adaları ve küresel ısınmaya karşı çözüm olacağını vurguladı...

Bomonti Danışmanlık Organizasyon İnşaat ve Otelcilik Anonim Şirketi kuruldu!

Bomonti Danışmanlık Organizasyon İnşaat ve Otelcilik Anonim Şirketi, Mithat Yenigün Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda Yuda Leon Kandiyoti ve Monik Karavil Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 22 Ağustos'ta kuruldu.

Naz Organizasyon kimin Haberi

Naz Organizasyon kimin

Naz Organizasyon Reklamcılık Danışmanlık Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 150 bin TL sermaye bedeli ile Özgür Kandemir tarafından kuruldu.

Naz Organizasyon Reklamcılık Danışmanlık Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
Her türlü eğlence ve gösteri merkezi, sergi panayır alanı,kongre Merkezi, sanatsal gösteri merkez kompleksi işletmek,kiraya vermek Kiralamak ve danışmanlık yapmak, ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.

Naz Organizasyon Reklamcılık Danışmanlık Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi adres: Doğu Mahallesi Namık Kemal Cad.No:10b...