26 / 04 / 2024

Nazan Yilmazli

Nazan Yilmazli

Armin İnşaat Gıda Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi Eyüp Şubesi, Nazan Yilmazli Şube Müdürlüğü'nde 250 bin TL sermaye ile 11 Haziran' da Eyüp'te açıldı.

Orb Yaşam Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Orb Yaşam Danışmanlık Limited Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Nazan Yüksek tarafından kuruldu.

Şehir Mimari Tasarım İnşaat Turizm Otomotiv Gayrimenkul Ve Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şehir Mimari Tasarım İnşaat Turizm Otomotiv Gayrimenkul Ve Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de Mehmet Çokyiğit ve Nazan Çakırgöz ortaklığında kuruldu.

Dorvill İnşaat Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Dorvill İnşaat Yatırım Anonim Şirketi Fatma Müge Pınar, İrem Nazan Basmacı, Mana Uludağ, Ahmet Emir Basmacı, Bülent Ferdağ Acar, Esra Acar ve Mehmet Şerif Pınar ortaklığında Kadıköy'de kuruldu. 

Parlak Evim Gayrimenkul Danışmanlığı Ve Eğitim Limited Şirketi kuruldu!

Parlak Evim Gayrimenkul Danışmanlığı Ve Eğitim Limited Şirketi Şişli’de  200 bin TL sermaye bedeli ile Nazanın Pourjam tarafından kuruldu.

Isıtech Teknoloji Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Isıtech Teknoloji Kimya Sanayi Ve Limited Şirketi Başakşehir’de  500 bin TL sermaye bedeli  ile Mehmet Bender ve Nazan Tuğrul tarafından kuruldu.

Venom Bilişim Plastik İnşaat İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Venom Bilişim Plastik İnşaat İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Sarıyer’de 1 milyon TL sermaye bedeli Nazire Nazan Kaya tarafından kuruldu.

Nazan Şoray Ohio'dan göl evi satın aldı!

Türk sanat müziğinin başarılı isimlerinden Nazan Şoray gayrimenkul yatırımına yöneldi. Şoray Amerika'nın Ohio eyaletinden göl evi satın aldı.

Nzn Yapı İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nzn Yapı İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Nazan Tuğrul tarafından kuruldu.

Kınacı Gayrimenkul İnşaat Emlak Limited Şirketi kuruldu!

Kınacı Gayrimenkul İnşaat Emlak Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Feruzen Kınacı, Nazan Yiğit ve Nihan Kınacı Karagöz ortaklığında kuruldu.

Nazan Öncel'e üvey oğlundan ikinci miras davası!

İş adamı Akşit Togay’dan kalan Kemerburgaz’da bulunan villası için üvey annesi Nazan Öncel’e açtığı davasını kazanan Berdan Togay, yeniden mahkemeye başvurdu.

Nazan Öncel'e açılan miras davası sonuçlandı!

İşinsanı Akşit Togay'ın 2017 yılında hayatını kaybetmesinden sonra Amerika’da yaşayan oğlu Berdan Togay, üvey annesi Nazan Öncel’e açtığı haksız işgal tazminatı davasını kazandı...

IDK İnşaat Gıda Reklam Hizmetleri Turizm Medikal ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

IDK İnşaat Gıda Reklam Hizmetleri Turizm Medikal ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 25 bin TL sermaye bedeli ile Işılay Nazan Torun tarafından kuruldu.

Nazan Öncel’in miras davasından borç çıktı!

Akşit Togay’ın Amerika’da yaşayan oğlu Berdan Togay, mirastan düşen payını alabilmek için üvey annesi Nazan Öncel’e dava açtı. Bilirkişi raporuna göre Akşit Togay’ın 1 milyon 50 bin lira vergi ve SGK borcu olduğunu ortaya çıktı.

Nazan Yilmazli Haberi

Nazan Yilmazli

Armin İnşaat Gıda Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi Eyüp Şubesi, Nazan Yilmazli Şube Müdürliği'nde 250 bin TL sermaye ile Eyüp'te açıldı.

Armin İnşaat Gıda Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi Eyüp Şubesi iş konusu; 1.Şirket, her tür inşaat malzemelerinin alım ve satımını yapmak, bunlarla ilgili ticari faaliyette bulunmak amacı ile nalburiye ve hırdavat malzeme satışı için işletmeleri açmak. Nalbur ve hırdavat malzemelerinin harici ve dahili ticaretini yapmak amacı ile ithalat ve ihracatlar yapmak ve bu ürünlerin şehir içi ve şehirler arası toptan ve perakende ticaretini yapmak. 2.Her  türlü binalar ile konut ve ticarethane amaçlı inşaatlar yapmak, villa, köşk, yalı apartman,  tatil köyü yapmak, yaptırmak,  kat karşılığı arsalar almak, bu arsalarda konut veya işyeri bina ederek satmak. Yurt içinde ve...