23 / 04 / 2024

Nef City 82 projesi

Nef City 82 projesi

Bydoping, NEF City 82 projesi için 11Sight ile işbirliğinde bulundu. Türkiye'de bir ilk olarak düzenlenen ve arsa yatırımında markalı arsa dönemine başalyan NEF City 82 projesi, müşterilerine 11Sight ile anında bağlanıp bilgi aktaracak.

Nef arsa geliştirip satacak!

Gayrimenkul şirketi Nef, konut ve öğrenci yurdu yatırımlarından sonra yeni bir alana daha adım attı. Nef yeni yılda arsa geliştirip satacak.

Nef City 82 güncel arsa fiyatları 2022!

Nef City 82 güncel arsa fiyatları 2022 haberimizde yer alıyor. İşte Nef City 82 güncel arsa fiyatları 2022 ve Nef arsa fırsatları...

Nef City 82'de sıfır faiz ve 49 ay taksit fırsatı!

Nef City 82'de yılın son fırsatı başladı. Arsa yatırımı yapmak isteyenlere sıfır faiz ve 49 ay taksit fırsatı sunuluyor. 

Nef City 82'de yüzde 25 indirim fırsatı!

Nef City 82'de Ağustos ayına özel yüzde 25 indirim fırsatı başladı. Projede yüzde 0 faiz ve 49 ay vade ile ev sahibi olma imkanı sunuluyor.

Nef City 82 fiyat 2021!

Nef imzasıyla 2.5 milyon metrekare büyülükte alanda hayata geçirilen Nef City 82 fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Nef City 82 fiyat bilgisi ve proje detayları...

Bydoping, NEF City 82'de 11Sight ile müşterilerine anında ulaşacak!

Bydoping, NEF City 82 projesi için 11Sight ile işbirliğinde bulundu. Türkiye'de bir ilk olarak düzenlenen ve arsa yatırımında markalı arsa dönemine başalyan NEF City 82 projesi, müşterilerine 11Sight ile anında bağlanıp bilgi aktaracak.

Nef City 82 arsa fiyatları!

Nef City 82 arsa fiyatları haberimizde yer alıyor. Proje Kırşehir Kaman'da hayata geçiriliyor. İşte Nef City 82 arsa fiyatları...

Nef City 82'de 652 TL'den başlayan taksitlerle satılık arsa!

Nef Kırşehir'in Kaman ilçesinde Kızılırmak üzerinde yer alan ve Türkiye’nin en büyük 3. baraj gölü olan Hirfanlı Barajı'na 1 kilometre cepheli yepyeni bir şehir kuruyor. 2,5 milyon metrekarelik proje alanında arsalar, parsel ve hisse olarak satılıyor.

Nef City 82 ile yeni bir şehir kuruluyor!

Nef, Kızılırmak üzerinde yer alan ve Türkiye’nin en büyük 3. baraj gölü olan Hirfanlı Barajı'na 1 kilometre cepheli "Nef City 82 " adında yeni bir proje hayata geçiriyor. Nef bu sefer konut değil arsa satıyor. 2,5 milyon metrekarelik projedeki arsalar, parsel ve hisse şeklinde satışa sunuluyor...

Nef 3 yılda 56 ödül aldı!

Nef, Sign of the City Awards 2017’de, Nef Gölköy projesi ile ‘En İyi Mimari Tasarım’ ve Nef Yalıkavak projesi ile ‘En İyi Pazarlama Kampanyası’ ödüllerine layık görüldü. Nef,  3 yılda aldığı ödül sayısını 56’ya yükselttiğini açıkladı.

Nef, Sign of the City Awards 2016'da ödüle doydu!

Gayrimenkul sektörüne getirdiği yeni konseptlerle adından sıkça söz ettiren Nef, uluslararası prestijli yarışmalardaki üstünlüğünü Sign of the City Awards 2016’ta da sürdürdü.

Sign of the City Awards'tan Nef'e 3 ödül!

Yenilikçi yaklaşımları ve konseptleriyle uluslararası gayrimenkul sektörüne yeni bir bakış ve tasarım anlayışı sunan Nef, uluslararası prestijli yarışmalardaki üstünlüğünü Sign of the City Awards 2015’te de sürdürdü.

Nef, Sign of the City Awards 2015'ten 3 ödül aldı!

Yenilikçi yaldaşımlan ve konseptleriyle uluslararası gayrimenkul sektörüne yeni bir bakış ve tasarım anlayışı sunan Nef, uluslararası prestijli yarışmalardaki üstünlüğünü Sign of the City Awards 2015'te de sürdürdü.

Nef, Sign of the City’de 3 ödüle layık görüldü!

Gayrimenkul sektörüne yeni bir bakış sunan Nef, uluslararası prestijli yarışmalardaki üstünlüğünü Sign of the City Awards 2015’te de sürdürdü.

Nef City 82 projesi Haberi

Nef City 82 projesi

2015'te kurulan ve inşaat firmalarının satışlarını yükseltmek amacıyla kritik ve çözüm odaklı bir hizmet sağlayan Bydoping, NEF City 82 Projesi için görüntülü etkileşim platformu 11Sight’ı istedi.

2 milyon 500 bin metrekare alan üzerinde master planı onaylanan Nef City 82 projesi kapsamında arsa yatırımı yapmak isteyenler, Bydoping ve görüntülü etkileşim platformu 11Sight ile şubelere anında bağlanarak görüntülü olarak bilgi aldı.

Çözüm Odaklı aksiyon alıyoruz

Bydoping'in kurucusu ve CEO’su Bülent Öztürk, Nef City 82 Projesinde 11Sight ile çalışmalarda bulundukları nedeniyle çok mutlu olduklarından bahsederek, “Biz sistemimize üye olan tüm inşaat firmalarının satışlarını artırabilmek adına kritik ve çözüm odaklı aksiyonlar almaktayız. Çözüm ortağımız olan inşaat geliştiricilerinin marka değerini korumayı birincil görevimiz olarak görmekteyiz. Nef City 82 projesinde 11Sight ile iş birliği yapmak başarımızı daha arttıracak.”...