24 / 04 / 2024

neveser konakları ev fiyatları

neveser konakları ev fiyatları

354 konutluk Neveser Konakları'nda yüzde 25 peşin ödemelerde kalan tutar yüzde 0.49 faiz oranı ile 12 ay vadelendiriliyor.

Sur Yapı Exen Konakları nerede? Yüzde 25 indirimle 3+1 ev sahibi olma fırsatı!

Sur Yapı Exen Konakları'nda 3+1'den 5+1'e kadar değişen konut tipleri yüzde 25 indirimle satışta. Peki Sur Yapı Exen Konakları nerede? Konut fiyatları ne kadar? İşte merak edilen detaylar...

Yeşil Vadi Konakları'nda 200 metrekare daire 5.6 milyon TL'ye icradan satılıyor!

T.C. İstanbul Anadolu 17. İcra Dairesi, Yeşil Vadi Konakları'ndaki 200 metrekarelik daireyi  5 milyon 680 bin TL'ye icradan satıyor. İşte ev alacakların merak ettiği satışa ilişkin tüm detaylar...

Burak Yılmaz, Bodrum'dan 2 milyon euroya ev alacak!

Milli futbolcumuz Burak Yılmaz, kazandığıyla ev alıyor. Bodrum'un Demirbükü ilçesinde bulunan Gönülbükü Konakları’ndaki bir evi çok beğenen Yılmaz, ev sahibiyle anlaştı.

Validebağ Konakları'nda konak hayatı 180 ay vade ve 3. yılda ödeme fırsatıyla başlıyor!

Validebağ Konakları’nda 180 ay vade ve 3. yılda ödeme fırsatıyla ev sahibi olma imkanı sunuluyor...

Gupse Özay ve Barış Arduç Beykoz Konakları'ndan ev aldı!

2014 yılında film setinde aşkları başlayan ünlü çift Gupse Özay - Barış Arduç çifti, yeni bir eve taşındı. İkili, artık Beykoz Konakları'nda oturacak...

Validebağ Konakları’nda yüzde 10 KDV indirimi için son günler!

DAP Yapı, 2019’u önemli bir fırsat kampanyası ile uğurlamaya hazırlanıyor. Validebağ Konakları’ndan ev sahibi olmak isteyenler için başlatılan özel kampanyadan yıl sonunda tamamlanacak yüzde 10 KDV avantajına ek olarak, yüzde 10 indirim fırsatı sunuluyor. 

Ege Yapı'dan ev sahibi yapan kampanya!

Ege Yapı, Cer İstanbul ve ÇamlıYaka Konakları projelerinde yüzde 50'lik ödemenin teslimde yapılacağı, Kordon İstanbul'da da peşinat ödemeden ev sahibi olma fırsatı sunuyor.

3S Firuze Konakları’nda 0.98 kredi oranı ile ev sahibi olma fırsatı!

Kaliteli ve seçkin bir yaşamın kapılarını Eylül 2018’de ardına kadar açan 3S Firuze Konakları’nda ev sahibi olmak isteyenler için cazip kredi faiz oranları devam ediyor. 

Çekmeköy Saklı Vadi Konakları'nda kredisiz ev sahibi olun!

Ulaşım akslarının tam merkezinde konumlanan Çekmeköy Saklı Vadi Konakları'nda kredisiz ev sahibi olma fırsatı sunuluyor...

Saklı Vadi Konakları'nda kira öder gibi ev sahibi olma fırsatı!

Taşdelen Ormanlarının yanı başında, doğa ile iç içe konumlandırılan Saklı Vadi Konakları'nda kira öder gibi ev sahibi olma fırsatı sunuluyor...

Demet Akalın Beykoz Konakları’nda ev arıyor!

Okan Kurt'un iflası nedeniyle evine haciz gelen Demet Akalın, Beykoz Konakları’nda kiralık ev arıyor.

Zekeriyaköy Ortanca Konakları'ndaki 36 ev icradan satılıyor!

İstanbul 10. İcra Dairesi tarafından, Sarıyer İlçesi Zekeriyaköy Mahallesi'ndeki Ortanca Konakları'nda bulunan 36 ev satışa çıkarıldı. Gayrimenkullerin satış bedeli 39 milyon 200 bin TL olarak belirlendi. 

Validebağ Konakları ödeme planı!

Dap Yapı imzası ve Emlak Konut güvencesi ile inşa edilen Validebağ Konakları'nda yüzde 5 peşinatla ev sahibi olunabiliyor..

neveser konakları ev fiyatları Haberi

neveser konakları ev fiyatları

 Taşdelen'de inşa edilen 354 konutluk Neveser Konakları'nda yüzde 25 peşin ödemelerde kalan tutar yüzde 0.49 faiz oranı ile 12 ay vadelendiriliyor. Neveres Konakları'nda fiyatlar 131 bin YTL'den başlıyor..

TOKİ'nin kaynak geliştirme uygulamaları kapsamında hayata geçirilen ve inşaatı Mehmet Çelik, Buket İnşaat, Hat-San Yapı ve Tokal İnşaat ortak girişimi tarafından gerçekleştirilen Neveser Taşdelen Konakları, İstanbul Taşdelen'de inşa ediliyor. Yeni Şile otoyoluna cepheli, 72 bin 756 metrekarelik bir alan üzerinde gerçekleştirilen proje; Boğaziçi Köprüsü'ne 18, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne 19, Kadıköy'e 20, Üsküdar'a 15, Ümraniye'ye 14 ve Sabiha Gökçen Havalimanı'na 30 kilometre mesafede.

1+1'den 4+1'e kadar daire seçeneği
Taşdelen ormanlarına yakınlığı ile dikkat çeken proje 25 blok...