19 / 03 / 2024

nevşehir havaalanı işletme ihalesi

nevşehir havaalanı işletme ihalesi

TAV CEO'su Sani Şener, Nevşehir Havalimanı ihalesiyle ilgilenebileceklerini söyledi. Şener, bunun gerekçesini "Çünkü Gazipaşa havalimanı bizde. Gazipaşa ve Nevşehir arasında uçmak isteyenler olabilir. Kapadokya bizim için önemli olur" sözleriyle açıkladı.

TOKİ Nevşehir projesinde son dakika! 168 konutluk yeni proje için bu tarihe dikkat!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Nevşehir projesi için beklenen tarih geldi. İşte Nevşehir TOKi projesi ile ilgili detaylar...

TOKİ Nevşehir 2023 projesi için beklenen tarih geldi! 168 yeni konutu kaçırmayın!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Nevşehir 2023 projesi için beklenen tarih geldi. Tek bir ilçedeki 168 yeni konutu kaçırmayın...

TOKİ Nevşehir projesi için tarih belli oldu! Tam 130 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Nevşehir projesi için start verdi. Projeyle tam 130 yeni konut inşa edilecek.

Nevşehir'de KDV'den muaf 51 adet iş yeri ve 1 adet arsa satılıyor! İhalesi 8 Kasım'da!

Nevşehir ili Gülşehir Belediyesi, Nevşehir ili, Gülşehir ilçesi, Karavezir Mahallesi'nde yer alan 51 adet iş yeri ile Çayır Mahallesi'ndeki 1 adet arsayı satıyor. İşte satışla ilgili merak edilen o ayrıntılar...

Nevşehir Belediyesi'nden esnafa kira ve nakit desteği!

Nevşehir'de tüm dünyayı etkisi altına alan Kovid-19 salgını sebebiyle, belediyeye ait iş yerlerinde faaliyet gösteren esnafın kira bedellerinin öteleneceği, kentteki kahvehane işletmecilerine de 500'er lira hibe desteği sağlanacağı açıklandı.

TOKİ Nevşehir Derinkuyu 2020 kura çekilişi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Nevşehir Derinkuyu 2020 projesinde yer alan konutların kura çekilişi bugün gerçekleştirilecek. Projede toplam 126 adet konut yer alıyor.

TOKİ Nevşehir Acıgöl kura çekilişi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Nevşehir Acıgöl projesinde yer alan konutların kura çekilişi bugün yapılacak.

Nevşehir Ortahisar'ın imar planı değişiyor!

Nevşehir Ortahisar Belediyesi Kentsel Yerleşik Alanına İlişkin Geçiş Dönemi Koruma Esasları ve Kullanma Koşulları’ Kapadokya Alan Komisyonu tarafından kabul edildi. Buna göre imar planı değişikliğinin önü açıldı.

Nevşehir'de cami inşaatı için Diyanet Vakfı'na yarım milyon!

Sayıştay Başkanlığı tarafından Nevşehir Belediyesi’ne ilişkin tamamlanan Denetim Raporu ile belediyenin, bir vakfa “Nevşehir Külliyesi Camisi inşaatı” için 500 bin TL tahsil edildiği iddia edildi.

Eskişehir'de tesis yapım karşılığı irtifak ve işletme hakkı veriliyor!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi tarafından Tepebaşı İlçesi Hoşnudiye Mahallesi'ndeki tesis yapım karşılığı irtifak ve işletme hakkı veriliyor...

Nevşehir’in çehresi kentsel dönüşümle değişecek!

Nevşehir Belediyesi tarafından kısa sürede hayata geçirilmesi planlanan kentsel dönüşüm projeleri ile şehrin çehresi değişecek.

TOKİ'den Nevşehir'e 94 yeni konut!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Nevşehir projesi için düğmeye bastı.

Kayseri ve Nevşehir için acele kamulaştırma!

Kayseri ve Nevşehir'de yer alan bazı taşınmazlar için Boru Hatları ile Petrol Taşıma Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

nevşehir havaalanı işletme ihalesi Haberi

nevşehir havaalanı işletme ihalesi


TAV CEO'su Sani Şener, Nevşehir Havalimanı ihalesiyle ilgilenebileceklerini söyledi.


Şener, bunun gerekçesini "Çünkü Gazipaşa havalimanı bizde. Gazipaşa ve Nevşehir arasında uçmak isteyenler olabilir. Kapadokya bizim için önemli olur" sözleriyle açıkladı. Havaalanlarıyla ilgili her işe girebileceklerini ifade eden Şener, "Çünkü biz bu işte köprü başını tutuyoruz. Çok pahalı bir havalimanı almamıza gerek yok" diye konuştu. Cnbce’ye konuşan Şener, "Paramız var. Yarısını özkaynaklarımızdan, yarısını ya bankalardan, ya tahvil ihracıyla ya da İslami bono ihracıyla karşılarız"...