23 / 04 / 2024

Nevşehir Külliyesinin içinde neler olacak

Nevşehir Külliyesinin içinde neler olacak

Nevşehir'in en önemli eserler arasında ilk sırayı Nevşehir Külliyesi alacak. Şehrin sivil mimarisine uygun bir yapı içerisinde Selçuklu ve Osmanlı mimarisinin derin izlerini taşıyacak Nevşehir Külliyesi’nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Nevşehir'deki kentsel dönüşüm projesindeki yıkım çalışmaları 8 ay sonrasına ertelendi!

Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran,  20 Temmuz ve İbrahim Paşa Mahallelerinde planlanan yıkım işlemlerinin, bölge sakinlerinin kış aylarında mağdur olmamaları için Haziran ayına ertelendiğini belirtti.

Aksaray, Yozgat Nevşehir ve Kırşehir mevduatta dolarcı çıktı!

Ülke genelinde mevduat hacmi içinde döviz payında ciddi düşüş yaşanan yılın ilk dokuz ayında, Aksaray, Nevşehir, Kırşehir ve Yozgat gibi Orta Anadolu illeri payları gerilemekle birlikte ilk sıralarda yer aldı.

TOKİ Nevşehir 2023 projesi için beklenen tarih geldi! 168 yeni konutu kaçırmayın!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Nevşehir 2023 projesi için beklenen tarih geldi. Tek bir ilçedeki 168 yeni konutu kaçırmayın...

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Şehir merkezleri gibi köylerimizi de 1 yıl içinde ayağa kaldıracağız!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ''Şehir merkezleri gibi köylerin de 1 yıl içinde ayağa kaldırılacağız'' diyerek önemli açıklamalarda bulundu. İşte ayrıntılar...

Nevşehir Karasoku'da kentsel dönüşüm tam gaz!

Nevşehir Belediyesi, TOKİ işbirliğinde hayata geçirilen Merkez (Karasoku) Kentsel Dönüşüm Projesi'nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, kentsel dönüşüm alanında incelemelerde bulundu.

Nevşehir Merkez Kentsel Dönüşüm Projesi başlıyor!

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı'nın büyük önem verdiği ve 'Türkiye'nin örnek kentsel dönüşüm projesi olacak' diye açıkladığı 1. Etabı içinde bulunan hak sahipleri görüşmeler yapılıyor.

Nevşehir'de cami inşaatı için Diyanet Vakfı'na yarım milyon!

Sayıştay Başkanlığı tarafından Nevşehir Belediyesi’ne ilişkin tamamlanan Denetim Raporu ile belediyenin, bir vakfa “Nevşehir Külliyesi Camisi inşaatı” için 500 bin TL tahsil edildiği iddia edildi.

Nevşehir Kıratlıoğlu Mahallesi’ne dönüşüm müjdesi!

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Kıratlıoğlu Mahallesi’ndeki kentsel dönüşüm projesinin 2020 yılı Mart ayında başlayacağını ve bölgenin Nevşehir’in en gözde merkezlerinden olacağını söyledi.

Nevşehir’in çehresi kentsel dönüşümle değişecek!

Nevşehir Belediyesi tarafından kısa sürede hayata geçirilmesi planlanan kentsel dönüşüm projeleri ile şehrin çehresi değişecek.

Nevşehir Külliyesi'nin yapım çalışmaları yeniden başlıyor!

Yapım çalışmaları 3 yıl önce başlanan Nevşehir Külliyesi'nin yapım çalışmalarına bir süre ara verilmişti. Çalışmalar 3 Eylül Pazartesi günü yeniden başlayacak..

Nevşehir'de köy muhtarlığının arazileri icra yoluyla satışa çıktı!

Nevşehir'in Avanos ilçesine bağlı Aktepe köyünde, muhtarlığın gelir getirmesi için açtığı restoranda çalışan 2 işçinin alacakları için açtığı dava sonrasında köy muhtarlığının arazileri icra yoluyla satışa çıktı...

TOKİ Nevşehir Çayırlık'ta 225 konut yapacak!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Nevşehir İli, Merkez İlçesi,Göre Beldesi, Çayırlık Mahallesi sınırları içinde, 225 konutluk proje inşa edecek. Projede dükkanlara da yer verilecek..

Ata GYO Nevşehir'deki gayrimenkulü için yapı izin belgesi aldı!

Ata GYO, Nevşehir Merkez'de portföyünde yer alan gayrimenkulünün yapı kullanma izin belgesini dün aldı.

Nevşehir Külliyesinin içinde neler olacak Haberi

Nevşehir Külliyesinin içinde neler olacak

Şehir kimliğine uygun mimarisi ve sosyal donatılarıyla birlikte geleceğe taşınacak en önemli eserler arasında ilk sırayı Nevşehir Külliyesi alacak. Ali Dirikoç Bulvarı üzerinde şehrin sivil mimarisine uygun bir yapı içerisinde Selçuklu ve Osmanlı mimarisinin derin izlerini taşıyacak Nevşehir Külliyesi’nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.


10 milyon tl yardım 


Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’in de oluşturduğu çalışma ofisiyle daha yakından takip ettiği Nevşehir Külliyesi’nin yapımı için hayırseverlerin de yardım ve katkıları da aralıksız devam ediyor. Nevşehir Belediyesi’nin 10 milyon TL ile katkı sağladığı Nevşehir Külliyesi’nin en kısa süre içerisinde tamamlanarak hizmete kazandırılması için çalışmaların devam ettiğini belirten Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, Nevşehir Külliyesi’nin yapımına sağladıkları katkılardan dolayı hayırseverlere teşekkür etti.


52 bin m²'lik meydan


Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, 3 kattan oluşacak ve...