18 / 04 / 2024

Nidakule Ataşehir ofis büyüklükleri

Nidakule Ataşehir ofis büyüklükleri

30 katlı ofis kulesi, 3 katlı yatay ofis blokları, mağaza ve dükkanlardan oluşan Nidakule Ataşehir projesi, Tahincioğlu Gayrimenkul ve Emlak Konut GYO işbiliğinde hayata geçiriliyor. Teslimler 2016 yılında yapılacak.

Tahincioğlu Nidakule Ataşehir fiyat listesi Ekim 2022! 

Tahincioğlu Nidakule Ataşehir fiyat listesi merak ediliyor. Nidakule Ataşehir, Finans Merkezi'nin yanı başında yükseliyor. İşte Tahincioğlu Nidakule Ataşehir fiyat listesi Ekim 2022!

Acıbadem'den Ataşehir'e hastane ve ofis projesi geliyor!

Acıbadem Sağlık Grubu'nun temelleri, 1991 senesinde Mehmet Ali Aydınlar önderliğinde atıldı. Birçok hastane projesine imza atan Acıbadem Sağlık Grubu,  Ataşehir'de hem ofis hem hastane projesini hayata geçiriyor.

Nidakule Ataşehir 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, "Nidakule Ataşehir" projesi ile ilgili olarak hazırlatılan 2020 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı. 

Avrupa Ofis Ataşehir'in ofis kulesine Guardian Glass imzası!

İstanbul, Ataşehir’de konumlanan Avrupa Ofis Artaş, Sabri Paşayiğit Architects imzasıyla tasarlandı. Avrupa Ofis Ataşehir'in gök mavisi yansımalı camları da Guardian Glass tarafından yapıldı...

Nidakule Ataşehir 2019 yıl sonu revize değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Nidakule Ataşehir projesi 2019 yıl sonu revize gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Nidakule Ataşehir 2018 yıl sonu değerleme raporunu!

Emlak Konut GYO, Nidakule Ataşehir projesi için hazırlatılan 2018 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Zeylan Ofis Hizmetleri ve Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir Canan Busıness Şubesi açıldı!

Zeylan Ofis Hizmetleri ve Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir Canan Busıness Şubesi 50 bin TL sermaye ile bugün açıldı!

İş Portföy'ün üçüncü yatırımı Nidakule Ataşehir!

Sektöründe lider konumda olan İş Portföy birçok alanda fonlar kurup yönetiyor. Gayrimenkul alanında da faaliyetlerine devam eden İş Portföy'ün 3. yatırımı Nidakule Ataşehir projesi oldu.

Nidakule Ataşehir'in 2017 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Nidakule Ataşehir'in 2017 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı.

İş Portföy, Nidakule Ataşehir Batı'nın tamamını satın aldı!

İş Portföy Birinci Gayrimenkul Yatırım Fonu, Tahincioğlu’nun Batı Ataşehir’deki en son projesi olan “Nidakule Ataşehir Batı”nın tamamını satın alarak üçüncü yatırımını gerçekleştirdi.

Ofis yatırımında yeni cazibe merkezi: Ataşehir!

Cushman & Wakefield'ın yönetici ortaklarından Tuğra Gönden ve Toğrul Gönden, Türkiye'nin emlak ve inşaat sektörü ile ilgili görüşlerini paylaştı. Tuğra Gönden, ofis yatırımında yeni cazibe merkezinin Ataşehir olmaya başladığını belirtti.

Nidakule Ataşehir'in kira değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut güvencesiyle Ataşehir'de inşa edilen Nidakule Ataşehir projesi için hazırlatılan "Gayrimenkul Kira Değerleme Raporu"nu yayınladı.

Tahincioğlu Nidakule Kayaşehir ofis fiyatları!

2019 yılında teslimleri yapılacak olan Nidakule Kayaşehir projesi, İstanbul Başakşehir Kayaşehir bölgesinde yükseliyor. Projede ofislerin yanı sıra mağaza ve eğlence alanlarına da yer veriliyor...

Nidakule Ataşehir ofis büyüklükleri Haberi

Nidakule Ataşehir ofis büyüklükleri


İstanbul Anadolu Yakası Ataşehir'de hayata geçirilen Nidakule Ataşehir projesi, Tahincioğlu Gayrimenkul ve Emlak Konut GYO işbirliği ile yükseliyor. Proje Swanke Hayden Connel Architects imzası taşıyor.


Projede, 30 katlı ofis kulesi, 3 katlı yatay ofis blokları yer alıyor. Ayrıca projenin içinde mağaza ve dükkanlar da yer alıyor. Proje A plus olarak tasarlandı. 



 Nidakule Ataşehir projsinde 190 adet ofis, 21 adet ticari ünite ve 1 konferans salonu bulunuyor. Projede ofis büyüklükleri 135 metrekare ile 1.150 metrekare arasında değişiyor. Nidakule Ataşehir 30 Haziran 2016 yılında teslim edilecek.


Nidakule Ataşehir nerede?

Barbaros Mahallesi Begonya Sokak No:3 Ataşehir/İSTANBUL


Nidakule Kuzey iletişim bilgileri

Tel: 444 4 846

Web: http://tahincioglu.com/  

Başak...