25 / 04 / 2024

Niğde köy yolları sorunu

Niğde köy yolları sorunu

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Niğde'nin Çiftlik ilçesindeki köy yollarının iyileştirilmesi çalışmalarına ilişkin soru önergesi hazırladı. Gürer sorularını İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya iletti.

Malatya Doğanşehir'de köy tipi afet evleri teslime hazırlanıyor!

Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde inşaat çalışmaları devam ediyor. Bazı köy tipi afet evleri ise teslime hazırlanıyor.

Niğde Eski Sanayi Sitesi'nde büyük dönüşüm başladı! 

Niğde Belediyesi, Eski Sanayi Sitesi'nde büyük dönüşüm hareketi için çalışmalara başladı. Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, çalışmalara yönelik açıklamalarda bulundu. 

Niğde'de afet yönetimi konusunda yapılan çalışmalar TBMM'de!

Niğde'de depreme dayanıklılık ve afet yönetimi konusunda yapılan çalışmalar meclis gündemine taşındı. CHP'li Gürer, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Niğde Yeşilyurt Köyünde Arazi Toplulaştırması ve Tarla İçi Geliştirme Hizmetleri Yapılmasına İlişkin Karar!

Niğde İli, Altunhisar İlçesi, Yeşilyurt Köyünde Arazi Toplulaştırması ve Tarla İçi Geliştirme Hizmetleri Yapılmasına İlişkin Karar, 3460 sayılı Resmi Gazete'nin mükerrer sayısında yayımlandı. 

Ankara-Niğde Otoyolu ile yılda ne kadar tasarruf edilecek?

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Ankara-Niğde Otoyolu'nun açılış töreninde bu otoyol ile yıllık 1 milyar 628 milyon TL tasarruf sağlanacağını belirtmişti.

Balıkesir Gönen'de köy evleri ve arsalara talep arttı! Fiyatlar uçtu!

Son zamanlarda Gönen şehir merkezine yakın konumlanan köy evlerine talep arttı. 

Niğde'de depremde 17'si ağır 143 ev hasar gördü!

Niğde Valisi Yılmaz Şimşek Niğde'nin Bor ilçesinde meydana gelen 5,1 büyüklüğündeki deprem sonrasında Obruk köyünde 17'si ağır olmak üzere 143 evin hasar aldığını açıkladı.

Ankara-Niğde Otoyolu'nun yüzde 85'lik kısmı tamamlandı!

Ankara-Niğde Otoyolu'nun yüzde 85'lik bölümü tamamlandı. Otoyolda bugüne kadar 4 viyadük, 21 köprü, 22 üst geçit, 110 alt geçit, 593 menfez hayata geçirildi.

Niğde Pınarcık Köyü'nün tapulaştırma projesi mecliste!

Niğde'nin Merkez ilçesinde bulunan Pınarcık köyünün tapulaştırma projesi ile otoyol istimlak bedelinin ne zaman ödeneceği meclis gündemine taşındı. CHP'li Gürer, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Niğde'de 513 metruk bina yıkıldı!

Niğde’de Bağımlılıkla Mücadele İl Koordinasyon Kurulu ile yapılan toplantıda il merkezi, ilçe, köy ve beldelerde bulunan toplam 513 adet metruk binanın yıkıldığı belirtildi.

TOKİ Niğde Ulukışla 105 konut ihalesi 18 Aralık'ta!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Niğde İli Ulukışla İlçesi Kılan Mahallesi 105 Adet Tarımköy Konutu ve 1 Adet 2 Dükkanlı Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesini 18 Aralık'ta gerçekleştirecek.

TOKİ Niğde Ulukışla 105 tarımköy konutu projesi 18 Aralık'ta!

TOKİ Niğde İli Ulukışla İlçesi Kılan Mahallesi 105 Adet Tarımköy Konutu ve 1 Adet 2 Dükkanlı Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 18 Aralık'ta...

Niğde Çelikhan Otel 10 yıllığına kiraya verilecek!

Niğde İl Özel İdaresi İl Encümen Başkanlığı, Niğde Çelikhan Otel'i 10 yıllığına kiraya verecek. Otelin yıllık kira bedeli 1 milyon 400 bin lira olarak belirlendi.

Niğde köy yolları sorunu Haberi

Niğde köy yolları sorunu


CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Niğde'nin Çiftlik ilçesindeki köy yollarının iyileştirilmesi çalışmalarına ilişkin soru önergesi hazırladı. Gürer sorularını İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya iletti.


Gürer, "Niğde Çiftlik İlçesinde Divarlı, Kula, Şeyhler, Bozköy ile Hacı Abdullah-Murtaza arasındaki yol, Bademdere ve Üçkapılı Köylerinin iç yolları gibi bozuk olan yolların ve yerleşim yerleri için yolların İl Özel İdare desteği ile yapılması düşünülmekte midir?


Olanakları yetersiz belediyeler için İl Özel İdare kasaba iç yolların yapılmasını sağlamayı düşünmekte midir?" diye...