19 / 04 / 2024

Nihat Kılıç şanlıurfa

Nihat Kılıç şanlıurfa

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkan Vekili Nihat Kılıç, kamu oyunda bir takım kişiler tarafından 'Kaşmer' olarak lanse edilen Aşık Kentsel Gelişim Alanı ile ilgili açıklamalar yaptı.

Türk Kızılay'dan Şanlıurfa Haliliye'de kat karşılığı ihalesi!

Türk Kızılay Genel Müdürlüğü, Şanlıurfa Haliliye'de kat karşılığı bina inşaatı yaptıracak. İşte ihale detayları...

Türk Kızılay'dan Şanlıurfa'da kat karşılığı inşaat işi ihalesi!

Türk Kızılay Genel Müdürlüğü, Şanlıurfa Haliliye ilçesinde kat karşılığı bina inşaat işi ihale edecek. İhale 18 Ocak 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Şanlıurfa Belediyesi'nden satılık 50 gayrimenkul!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından, Şanlıurfa ilinde yer alan 50 taşınmaz satışa sunuldu. Gayrimenkullerin satış ihalesi 2 Eylül ve 9 Eylül 2021 tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Türk Kızılay, Şanlıurfa'da kat karşılığı inşaat yaptıracak!

Türk Kızılay Genel Müdürlüğü, Şanlıurfa'da kat karşılığı inşaat yaptıracak, ihale 13 Ağustos 2021 tarihinde yapılacak.

Şanlıurfa Ceylanpınar'a sağlık ocağı yapılması talebi mecliste!

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesine bağlı Büyükçaylı Mahallesi'ne sağlık ocağı yapılması talebi meclis gündemine taşındı. CHP'li Tanal, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Şanlıurfa Haliliye'de metruk yapılar tek tek yıkılıyor!

Şanlıurfa Haliliye'nin Bahçelievler mahallesinde bulunan metruk yapılar tek tek yıkılıyor. Yıkılan binaların yerine yeni binalar inşa ediliyor.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’nden İl Sağlık Müdürlüğü’ne yer tahsisi!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyes,i Ekim ayı birleşim toplantılarında alınan karar doğrultusunda İl Sağlık Müdürlüğü’ne sağlık merkezi için yer tahsis edecek. 

Şanlıurfa'daki 800 yıllık Döşeme Camii yeniden açılıyor!

Şanlıurfa'nın simgesi haline gelen Balıklıgöl Yerleşkesi'nde yer alan, zeminindeki kayma ve su sızıntısı sonucunda 5 yıl boyunca kapalı halde bulunan 800 yıllık Döşeme Camii restore edildi. Zemini sağlamlaştırılan caminin Ramazan ayında ibadete açılması planlanıyor.

Şanlıurfa Eyyüp Nebi Camii ve Külliyesi bin 400 metrekare alana yapılıyor!

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesine bağlı Eyyüp Nebi'de Büyükşehir Belediyesi ve Şanlıurfa Valiliği işbirliğinde yapılan Eyyüp Nebi Camii ve Külliyesi inşaatı devam ediyor. Cami ve külliye bin 400 metrekarelik alana yapılıyor...

Şanlıurfa'daki 300 yapı yıkılıyor!

Tarihi Şanlıurfa Kalesi etrafındaki bölge turizme kazandırılıyor. Bölgedeki 300 gecekondunun yıkımına başlandı. 

Şanlıurfa Hilvan'da metruk yapılar yıkılıyor!

Şanlıurfa Hilvan Belediyesi tarafından kamu güvenliğine karşı tehdit oluşturan metruk yapılar tek tek yıkılıyor.

Şanlıurfa Karaköprü'de 17.3 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Şanlıurfa Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü, Karaköprü İlçesi'ndeki 2 arsayı ihale ile satıyor. İhale 25 Aralık'ta gerçekleşecek...

Şanlıurfa Karaköprü'de 5.8 milyon TL'ye satılık arsa!

Şanlıurfa Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü, Şanlıurfa Karaköprü'deki arsayı satışa çıkarıyor. İhale 25 Aralık tarihinde gerçekleştirilecek.

Nihat Kılıç şanlıurfa Haberi

Nihat Kılıç şanlıurfa

Şanlıurfa, Türkiye'de örnek yerleşim alanı olarak gösterilecek bir çalışma ile daha yeniden gündeme gelirken, sosyal medyada bir takım kişiler tarafından başlatılan algı kampanyası da hareket ve iftira boyutuna ulaştı. 

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, şimdiye dek tarım arazilerinin yanı başına istenen imar izinlerini vermeyerek dik bir duruş sergileyen Şanlıurfa Büyükşehir Meclisi, 7. sınıf tarım arazisi olan ve yüzde 96'sı kamu alanı olan Aşık bölgesini Bakanlar Kurulunun imzası ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın onayı ile Kentsel Gelişim Alanı olarak ilan edilmesi, bölgeden daha önceden arazi alamayan bir takım vatandaşların ve bu kişilerin yönlendirmesi ile olaydan habersiz şahısların eleştiri ve hakaret düzeylerine varan ifadelerine maruz kaldı.

Tüm bu yaşananlara karşı basın toplantısı düzenleyerek A'dan Z'ye tüm detayları kamu oyu ile paylaşan...