25 / 04 / 2024

Nihat Zeybekci izmir yatırımları

Nihat Zeybekci izmir yatırımları

İzmir'le bağlantısının her dönem devam ettiğini söyleyen AKP'nin İzmir adayı Nihat Zeybekci "Bir evim dokuz ilçede de iş yerlerim var" dedi.

İzmir'de deniz ve raylı sistem birleşecek!

Yaklaşan seçimler hakkında açıklamalarda bulunan AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci, İzmir’de en çok öne çıkan problemleri çözeceklerini söyledi.

Nihat Zeybekci: İzmir'in imar yönetmeliğine ihtiyacı var!

Katıldığı canlı yayın programında önemli açıklamalarda bulunan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Nihat Zeybekci, İzmir için imar yönetmeliği çıkarılması gerektiğini söyledi.

Denizli Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi tamamlandı!

Ege Bölgesi’nin en büyük kongre ve kültür merkezi olan Denizli Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi'nin inşaatı tamamlandı.

Nihat Zeybekci'den İzmir'e metro müjdesi!

İzmir projelerini anlatan AKP’nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nihat Zeybekci  "Önceliğim altyapı olacak. Eş değer öneme sahip bir de trafik var. Metro ve İZBAN ile ulaşım ağı kuracağım. İzmir’e estetik bir dokunuş yapacağım" dedi.

Nihat Zeybekci: İzmir'de yapılaşma baskısı azaltılacak!

İzmir’i gönül belediyeciliği ile buluşturmayı planlayan AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci, “10 Numara İzmir” sloganıyla hayata geçirmeyi planladığı projeleri açıkladı.

Nihat Zeybekci: Bir evim dokuz ilçede de iş yerlerim var!

İzmir'le bağlantısının her dönem devam ettiğini söyleyen AKP'nin İzmir adayı Nihat Zeybekci "Bir evim dokuz ilçede de iş yerlerim var" dedi.

İzmir'de demiryolu ağları genişleyecek!

İzmir Büyük Şehir Belediye Başkan adayı Nihat Zeybekci, projelerini ve İzmir üzerine tartışmaları anlattı. Zeybekci, yeni dönemde hayata geçirilecek projeleri hakkında açıklamalarda bulundu.

Nihat Zeybekci: 1 santimetrekare bile yeni yapılaşma olmayacak!

Şehir merkezinde en ufak bir yeni yapılaşmaya izin verilemeyeceğini ifade eden AK Parti'nin İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkan adayı Zeybekci, "1 santimetrekare bile yeni yapılaşma olmayacak" dedi..

Nihat Zeybekci İzmir için hazırladığı projelerini tanıttı!

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci, "10 numara İzmir" adını verdiği seçim projelerini açıkladı. İşte Zeybekci'nin İzmir projeleri...

İzmir'de kentsel dönüşüm için platform kurulacak!

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci, İzmir'de yaşam kalitesi problemi olduğunu, kenti projeleriyle 21. yüzyıla hazırlayacaklarını söyledi.

Nihat Zeybekci İzmir projelerini 4 Şubat'ta açıklayacak!

AK Parti’nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nihat Zeybekci'nin İzmir için günlerdir üzerinde çalıştığı dev projeleri 4 Şubat Pazartesi günü açıklanacak.

Nihat Zeybekci: İzmir Anadolu'nun merkezi olacak!

"İzmir'i tekrardan Anadolu'nun merkezi haline getireceğiz'' diyen AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci, seçim çalışması kapsamında Ödemiş Belediye Kültür Merkezi'nde konuştu. 

İzmir-Antalya arası 3 saate düşecek!

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci, İzmir ve Antalya'nın hızlı tren ve otoyolla birbirine bağlanacağını, proje ile Ege ve Akdeniz'de turizmin şahlanacağını söyledi.

Nihat Zeybekci izmir yatırımları Haberi

Nihat Zeybekci izmir yatırımları

AKP'nin İzmir adayı Nihat Zeybekci ‘İzmirli değil' eleştirisine cevap verdi. Sözcü gazetesinin Ankara Bürosu'nu ziyaret eden Zeybekci, İzmir'le bağlantısının her dönem devam ettiğini söyledi. Zeybekci "Bir evim dokuz ilçede de iş yerlerim var" dedi.

Sözcü gazetesi yazarı Saygı Öztürk'ün konu ile ilgili yazısı şu şekilde:
AKP'nin İzmir adayı Nihat Zeybekci ‘İzmirli değil' eleştirisine cevap verdi. Sözcü gazetesinin Ankara Bürosu'nu ziyaret eden Zeybekci, “İzmir'in meseleleri, siyasi kutuplaşma nedeniyle tartışılamıyor. Gençler iş bulamadığı için İzmir'den ayrılıyor” dedi. AKP adayı, “Oyunuzu partiye değil, İzmir'e atın” çağrısı yaptı…

İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı için kendisini “ithal” değil, “mahallenin çocuğu” olarak görüyor. Adaylık, söz konusu değilken, 18 Eylül 2014'te bir gazeteye, “İzmir bir gün mutlaka AK Parti'nin o hizmetkar belediyecilik anlayışıyla tanışacak. O güne kadar çalışacağız”...