28 / 03 / 2024

Nişantaşı Abdi İpekçi Caddesi yeni hali

Nişantaşı Abdi İpekçi Caddesi yeni hali

İstanbul’un en gözde caddelerinden birisi olan Abdi İpekçi’nin geçtiğimiz Nisan'da başlayan yenileme ve düzenleme çalışmaları, hız kesmeden sürüyor. 

Bağdat Caddesi, İstiklal Caddesi ve Nişantaşı'nda hem kiralar yükseldi, hem kentsel dönüşüm arttı! 

Cushman & Wakefield I TR International’ın Bağdat Caddesi, İstiklal Caddesi ve Nişantaşı Bölgesi’nin 2023 yılı perakende verilerini incelediği raporuna göre, 3 ana alışveriş caddesinde yükselen kiralar ve kentsel dönüşüm dikkatleri çekti. İşte o rapor...

Nişantaşı Koru projesi 2021 yılının satış şampiyonu oldu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesi ve DAP vizyonuyla inşa edilen Nişantaşı Koru projesi, Emlak Konut GYO projeleri içinde 2021 yılında en fazla satış değeri sağlayan proje oldu. 

Lotus Nişantaşı kapılarını açıyor!

Workinton, İstanbul Avrupa Yakası’nda bulunan 8. ofisini Şişli’nin merkezinde açıyor. Workinton Lotus Nişantaşı'nın 52 adet ofisi, 200 kişiye kadar kapasiteli toplantı ve etkinlik alanını ve 3 bin metrekarelik geniş bir alanı bulunacak.

Nişantaşı Koru satışta! 

DAP Yapı'nın sağlık ev konseptiyle hayata geçirdiği Nişantaşı Koru Projesi satışa çıktı. Proje içerisinde yer alan daireler lansmana özel fiyatlarla satışa sunuluyor.

DAP Yapı’nın Nişantaşı Koru projesinden 817 milyon TL’lik hasılat!

Emlak Konut GYO, Nişantaşı'nda hayata geçirdiği DAP Nişantaşı Projesi ile bu yılın ilk 6 ayında 14 bin 454 metrekarelik satış ve 817 milyon TL’lik hasılatla ciro şampiyonu olduğunu açıkladı. 

Nişantaşı Group Ofis Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Nişantaşı Group Ofis Hizmetleri Limited Şirketi bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Nihat Ildıroğlu ve Serkan Ildıroğlu ortaklığında kuruldu.

Nişantaşı'na sağlıklı evler geliyor!

İstanbul Çekmeköy'de hayata geçirdiği konut projesiyle adından söz ettiren DAP Yapı şimdi de Nişantaşı'nda yeni bir projeye imza atıyor. 60 bin metrekare koru alanına komşu proje Amerikan Hastanesi'nin karşısında yer alacak. 

Nişantaşı Koru'nun inşaatı başladı!

DAP Yapı'nın Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi arsasında hayata geçireceği Nişantaşı Koru projesinin inşaatına başlandı...

Emlak Konut GYO Nişantaşı Koru değerleme raporu!

Emlak Konut GYO tarafından İstanbul Şişli Teşvikiye Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi işi kapsamında "Nişantaşı Koru" projesi ile ilgili olarak hazırlatılan gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. 

Nişantaşı Koru: Dap Yapı Nişantaşı projesinin adı belli oldu!

Dap Yapı'nın Nişantaşı'nda hayata geçireceği yeni projesi Nişantaşı Koru adıyla yükselecek. Proje için ön talep toplanıyor...

Marmara Üniversitesi Nişantaşı Kampüsü'nün imar planı değişikliği mecliste!

Marmara Üniversitesi Nişantaşı Kampüsü'nün bulunduğu arazide yapılan imar planı değişikliği çalışmalar meclis gündemine taşındı. CHP'li Başarır, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Forin Gayrimenkul Geliştirme Danışmanlık Ve İnşaat Ltd.Şti. İstanbul Nişantaşı Şubesi açıldı!

Forin Gayrimenkul Geliştirme Danışmanlık Ve İnşaat Ltd.Şti. İstanbul Nişantaşı Şubesi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Doğan Tahsin Biber tarafından açıldı.

Abdi İpekçi Caddesi yenilendi! 7 milyon TL'ye mal oldu!

Türk markaları için dünya ölçeğinde bir cadde olması planlanan Abdi İpekçi Caddesi yenilendi. Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin, caddenin 7 milyon TL'ye yenilendiğini söyledi...

Nişantaşı Abdi İpekçi Caddesi yeni hali Haberi

Nişantaşı Abdi İpekçi Caddesi yeni hali

Abdi İpekçi Caddesi yepyeni bir çehreye bürünüyor. Şişli Belediyesi, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Nişantaşı Abdi İpekçi Caddesi’ni Güzelleştirme Derneği işbirliğiyle başlatılan yenileme ve düzenleme çalışmalarının ilk etabı 20 Haziran'da sona eriyor. İstanbul’un en gözde caddelerinden birisi olan Abdi İpekçi’deki tüm düzenlemelerin Temmuz ayında tamamlanması hedefleniyor. 

Projenin en dikkat çeken noktası; açık hava etkinliklerine ev sahipliği yapacak çağdaş bir meydan düzenlemesine de yer verilmesi.  Abdi İpekçi Caddesi uluslararası kültür-sanat etkinliklerinin vazgeçilmez adresi olma adayı. Su, elektrik ve doğalgaz altyapısının yenilenmesini de kapsayan projede; Abdi İpekçi Caddesi’nin kaldırımları, taşıt yolu, elektrik direkleri ve peyzajı sil baştan inşa ediliyor. 

“Yeni planlamada öncelik yayalara ait!”

Abdi İpekçi Caddesi’nde hizmet sağlayacak restoran ve kafeler, içinden geçmekte olduğumuz koronavirüs süreci de göz önüne alındığında açık alan kullanımına...