24 / 04 / 2024

Nişantaşı en pahalı otel

Nişantaşı en pahalı otel

İstanbul’un gözde semtlerinden olan Nişantaşı’nda 5 yıldızlı bir otel için internete satılık ilanı verildi. 400 milyon lira istenen otelin ünlü bir aileye ait olduğu söyleniyor.

Emlakta Nostalji: Nişantaşı'nda 3 katlı apartman 13 bin 500 liraya satılmış!

İstanbul'un en gözde semtleri arasında yer alan Nişantaşı'nda 1941 yılında 3 katlı apartman 13 bin 500 liraya satılmış...

Nişantaşı Koru projesi 2021 yılının satış şampiyonu oldu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesi ve DAP vizyonuyla inşa edilen Nişantaşı Koru projesi, Emlak Konut GYO projeleri içinde 2021 yılında en fazla satış değeri sağlayan proje oldu. 

Türkiye'nin en pahalı ilçelerinde konut fiyatları ne oldu?

Gayrimenkul piyasasının nabzını tutan Hepsiemlak, Ekim 2021 Emlak Endeksi'ni açıkladı. Türkiye'nin satılık konutta ortalama metrekare fiyatı en pahalı ili 10 bin TL ile Muğla oldu.

Başak Dizer ve Deniz Marşan Nişantaşı'ndaki dükkanlarını boşalttı!

Başak Dizer ve Deniz Marşan, 2017'de, Nişantaşı'nın en işlek caddesinde Room & Rumours adlı mekan açmışlar, bir sene sonra küçülmeye giderek, Mim Kemal Öke Caddesi'ndeki mağazaya taşınmışlardı. İkili bir ay önce dükkanı sessiz sedasız boşalttı...

Neslihan Atagül'ün Nişantaşı’ndaki dükkanı kapandı!

Oyuncu Neslihan Atagül Doğulu, ağabeyi İlkay Atagül ile geçen martta ticarete atılmıştı. Nişantaşı’nda lokmacı açan kardeşler, dükkanlarını kapatmak zorunda kaldılar.

Mosafer Nişantaşı City’s'de mağaza açtı!

Abu Issa Holding’in sahibi, Katarlı ünlü işadamı Ashraf Abu Issa’nın seyahate olan özel ilgisiyle hayat bulan, dünyanın en büyük ve en ünlü seyahat mağaza zinciri Mosafer, dördüncü mağazasını Nişantaşı City’s’de açtı.

Palivor Çiftliği Nişantaşı'nda açıldı!

İlk mağazasını geçen yıl Bebek’te açan Palivor Çiftliği, ikinci mağazasını önceki gün Nişantaşı’nda açtı. Konuklar bir yandan müzik eşliğinde sohbet ederken, bir yandan da Trakya’da üretilmiş özel şaraplarla peynir tadımları yaptı

Palivor Çiftliği Nişantaşı Mağazası 29 Nisan'da açılıyor!

2011 Avrupa Gayrimenkul Ödülleri'nde "Avrupa'nın En İyi Çiftlik Projesi" seçilen ve ilk mağazasını Aralık 2014'te Bebek'te açan Palivor Çiftliği Nişantaşı Mağazası'nı 29 Nisan'da açıyor. Açılış kokteyline Emre Oral ve Kerem Oral ev sahipliği yapacak.

1956 yılında İstanbul'un en yüksek binası Nişantaşı'nda inşa edilecekmiş!

1955 yılında Demokrat Parti'nin ileri gelenlerinde bulunduğu bir şirket Nişantaşı'nda, 55 metre uzunluğunda, 18 katlı, 34 daireli bir bina için ruhsat almaya teşebbüs etmiş. Proje Emin Onat tarafından hazırlanmış.

Sertab Erener Nişantaşı'ndan 800 bin dolara dubleks daire alacak!

Demir Demirkan'la 18 yıllık ilişkisi biten Sertab Erener, kendine yeni bir hayat kurmak için kolları sıvadı. Bir yıl önce sevgilisiyle Chicago'ya yerleşen sanatçı, şimdi Nişantaşı'nda ev arıyor...

Nişantaşı'nda 67 bin 500 liraya satılık apartman!

İstanbul'un en pahalı lokasyonlarından Nişantaşı'nda 9 daireli bir apartman 67 bin 500 liradan satışa çıkarılmış. İşte Emlakkulisi.com Haber Merkezi tarih araştırmacısı Abdullah Kutalmış Mızrak'ın o özel haberi...

Samsung Mobile Nişantaşı 11 Nisan 11:11'de açılıyor!

Samsung Türkiye'nin en büyük mobil mağazası Samsung Mobil Nişantaşı, 11 Nisan Cuma günü saat 11:11'de kapılarını açacak. Samsung'un Apple Store İstanbul'a cevabı olarak nitelendirilen mağaza Galaxy S5 ve S Carpet etkinlikleriyle açılıyor...

Acun Ilıcalı, Şeyma Subaşı'ya Nişantaşı'ndan dükkan aldı!

Acun Ilıcalı, evlilik dışı ilişkisinden kendisine bir kız çocuğu doğuran sevgilisi Şeyma Subaşı 'ya bebek hediyesi olarak Nişantaşı'nın en işlek caddelerinden Abdi İpekçi 'de bir dükkan aldı.

Nişantaşı en pahalı otel Haberi

Nişantaşı en pahalı otel

İstanbul Nişantaşı’nda 5 yıldızlı bir otel için internete satılık ilanı verildi. 400 milyon lira fiyat biçilen otelin ünlü bir aileye ait olduğu söyleniyor. 

Takvim Gazetesi'nde yer alan habere göre, İstanbul'da birçok otel el değiştiriyor. 5 yıldızlı lüks bir otelin internetten satışa çıkarıldı.
 
Nişantaşı'nda bulunan 100 odalı bir otel olarak verilen ilanda otelin oda sıyısı ise 100 olarak belirtildi. 190 yatağı olan otelin 25 kattan oluştuğu ve binanın 50 yaşında olduğu da ilandaki bilgiler arasında.

Otelin fiyatı ise 400 milyon lira olarak açıklandı. İsim verilmeyen otelin ünlü bir aile olduğu iddia edildi.