23 / 04 / 2024

nivo ataköy fiyatları

nivo ataköy fiyatları

Cathay Group, Nivo İstanbul ve Nivo Ataköy Projeleri’ni, 11-13 Eylül 2017 tarihleri arasında Birleşik Arap Emirlikleri (BAE)’de gerçekleşen Cityscape Dubai’de tanıttı.

Nivo İstanbul ve Nivo Ataköy yabancıların radarında!

Nivo İstanbul ve Nivo Ataköy bulundukları konumlarıyla dikkatleri üzerine çekiyor. Cathay Group Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Alper Tuğsuz, “Son satışımızı 8 bin 500 kilometre öteye gerçekleştirdik. Satış yaptığımız ülke sayısı ise 35’e ulaştı'' dedi.

Nivo İstanbul ve Nivo Ataköy RecExpo'da görücüye çıkıyor!

Cathay Group, Bakü’nün ve Güney Kafkasya Bölgesi’nin en prestijli Emlak Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı RecExpo’da Nivo İstanbul ve Nivo Ataköy projelerini tanıtacak...

Nivo Ataköy'de 2 yıl kiracınız hazır!

Nivo Ataköy'de 2 yıl kiracınız hazır.. Dükkan ve mağazalarda kiracıyı hazır eden projede yüksek tavanlı cadde cepheli dükkanlar yer alıyor. 

Sea Pearl Ataköy'de metrekare fiyatları 8 bin dolardan başlıyor!

İstanbul Ataköy No:1'de Kuzu Grup imzası ile yükselen Sea Pearl Ataköy'de metrekare fiyatları 8 bin dolardan başlıyor. Projede daireler hemen teslim ediliyor..

Nivo Ataköy’e Katar’dan yatırımcı geldi!

İstanbul’un cazibe merkezi lokasyonlarında geliştirdiği projelerle adından söz ettiren Nivo, Ataköy projesinde Katarlı Retaj Grup ile ortaklığa imza attı. 

Nivo projelerinde yüzde 25 indirime ek yüzde 5 indirim!

Gayrimenkul sektöründe başlatılan konutta yüzde 20 indirim kampanyasına destek veren Nivo, Nivo İstanbul ve Nivo Ataköy projelerinde ilave yüzde 5 daha indirime gitti...

Nivo İstanbul ve Nivo Ataköy'de her eve bir araba!

CathayGroup imzası ile hayata geçirilen Nivo İstanbul ve Nivo Ataköy’den ev alanlara araba veriliyor. Nivo sakinleri, 24 aylık ev ödemeleri bitene kadar Intercity güvencesiyle araç sahibi olacak.

Nivo Ataköy nerede?

Cathay İnşaat imzasıyla İstanbul Avrupa Yakası Ataköy'de hayata geçirilen Nivo Ataköy projesi 2 blok halinde yükseliyor. Peki, Nivo Ataköy nerede?

Nivo Ataköy ne zaman teslim?

Cathay İnşaat imzası taşıyan Nivo Ataköy Evleri 2 blok şeklinde yükseliyor. Projede daire fiyatları metrekare bazında 10 bin TL'den başlıyor. Peki Nivo Ataköy ne zaman teslim?

Nivo Ataköy güncel fiyat bilgisi!

Nivo Ataköy güncel fiyat bilgisi kapsamında dairelerin metrekare birim fiyatı 10 bin TL'den başlıyor. Nivo Ataköy projesi iki blok olarak Cathay İnşaat tarafından hayata geçirildi...

Sea Pearl Ataköy ev fiyatları 2017!

Kuzu Grup imzası ile yükselen Sea Pearl Ataköy'de 1. etap daireler hemen teslim ediliyor. Sea Pearl Ataköy ev fiyatları 1 milyon 767 bin 292 dolardan başlıyor..

Yalı Ataköy açık artırma dükkan fiyatları!

16 katlı beş blok şeklinde dizayn edilen Yalı Ataköy projesinde 61 adet iş yeri satışa sunuluyor. İşte Yalı Ataköy açık artırma dükkan fiyatları 1 milyon 996 bin 800 TL'den başlıyor.

Yalı Ataköy satılık dükkan fiyatları!

Yalı Ataköy'de bulunan 61 adet iş yeri açık artırma ile satışa sunuluyor. Yalı Ataköy satılık dükkan fiyatları minimum 1 milyon 996 bin 800 TL'den başlıyor.

nivo ataköy fiyatları Haberi

nivo ataköy fiyatları

Cathay Group, Nivo İstanbul projesinin Suudi ortağı Neba A.Ş ve Nivo Ataköy’ün Dubaili ortağı Liderlik Development'la güçlerini birleştirerek Orta Doğu rüzgârını arkasına almak için Körfez’e yelken açtı. Katar, Riyad ve Abu Dhabi fuarlarının ardından ikinci kez Cityscape Dubai’ye katılan Nivo Projeleri, Körfez’de oldukça ses getirdi ve yatırımcıların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Çevre ve Şehircilik Bakanı SN. Mehmet Özhaseki, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili SN. Öznur Çalık, Ankara Ticaret Odası Başkanı SN. Gürsel Baran ve Samsun Milletvekili SN. Çiğdem Karaaslan da Cathay Group standını ziyaret ederek Cathay’ın halen devam eden projeleri ve yatırım planları hakkında bilgi aldı. Bakan Mehmet Özhaseki Cathay’ın yabancı sermayeyi ülkemize getirerek birlikte proje gerçekleştirmesinden ayrıca memnunluk duyduklarını ifade etti.


Türkiye’ye yatırımın avantajlarını anlatıyoruz

Suudi Arabistan, BAE...