26 / 04 / 2024

nt mağazaları nerede

nt mağazaları nerede

Edirne'den Kars'a 65 ilde faaliyet gösteren kitap ve kırtasiye zinciri NT, beş yıl içinde tüm Türkiye'ye yayılmayı hedefliyor

Prestige Mall AVM'de mağazalar kapanıyor!

Bahçeşehir’deki Prestige Mall’da sıkıntılı günler yaşanıyor. Ruslar’ın 2013’te aldığı merkezde tadilat uzayınca markalar mağazalarını kapattı; sosyal alanlar kapılarına kilit vurdu. Kiracılar zararlarının tazmini için dava açtı.

AVM Yasası ve Büyük Mağazalar Sicili!

AVM Yasası 2014 teklifinde yer alan Büyük Mağazalar Sicili nedir? AVM'ler Büyük Mağazalar Sicili ile mi takip edilecek? Büyük Mağazalar Sicili, AVM'ler için ne anlam ifade edecek? Büyük Mağazalar Sicili nerede oluşturulacak?

NT, Forum Ankara AVM'de yeni mağazasını açtı!

Uluslarası kitap, kırtasiye ve teknoloji marketi NT Mağazaları 67 ilde yer alan mağazalarına bir yenisi daha ekleyerek Forum Ankara Allışveriş Merkezinde bir mağaza daha açtı.

NT, yeni mağazasını Forum Ankara'da açtı!

Uluslararası kitap, kırtasiye ve teknoloji marketi alanında hizmet veren NT Mağazaları, 67 ilde yer alan mağazalarına bir yenisi daha ekleyerek Forum Ankara AVM'de yeni mağazasını açtı.

Avrupa Konutları TEM 2 cadde mağazaları 10 Mayıs'ta satışta!

TOKİ İştiraki, Emlak Konut GYO hasılat paylaşımı modeliyle inşa edilen Avrupa Konutları TEM 2'de mağazaların açık artırması Emlak Konut GYO kontrolünde 10 Mayıs tarihinde gerçekleşecek.

Avrupa Konutları TEM 2 cadde mağazaları 450 bin liradan satışa çıkacak!

Avrupa Konutları TEM 2' de mağazaların açık artırması Emlak Konut GYO kontrolünde 10 Mayıs'ta gerçekleşecek. 34 adet cadde mağazalarının muhammen bedeli 450 bin TL'den başlıyor...

Avrupa Konutları TEM 2'nin mağazalarına büyük ilgi!

Artaş İnşaat Avrupa Konutları TEM 2’ nin cadde mağazaları açık artırma usulüyle satışa çıkıyor. Merakla beklenen mağazaların satışa sunulacağının duyurulmasının ardından projeye büyük ilgi geldi.

Mall of İstanbul AVM’de hangi mağazalar var?

Mall of İstanbul 16 Mayıs’ta açılıyor. Peki kiralamaların sürdüğü Mall of İstanbul AVM’de hangi markalar olacak? Mall of İstanbul AVM’de hangi mağazalar yer alacak? Mall of İstanbul AVM adresi nedir, iletişim bilgileri nelerdir?

Gold mağazalarını indirim kampanyasıyla açılıyor!

GOLD'UN Pendik ve Neomarin AVM ve Gebze mağazaları büyük indirim kampanyasıyla açılıyor. 26 Nisan Cumartesi günü sabah saat 8'de gerçekleşecek açılışlara teknoloji meraklılarının büyük ilgi göstermesi bekleniyor.

TEM 2'nin Cadde mağazaları satışa çıkıyor!

TOKİ İştiraki, Emlak Konut GYO hasılat paylaşımı modeliyle inşa edilen ve de Gaziosmanpaşa' da hayata geçirilen Avrupa Konutları TEM 2' nin cadde mağazaları satışa çıkıyor.

Avrupa Konutları TEM 2'nin cadde mağazaları 10 Mayıs'ta satışa çıkıyor!

TOKİ İştiraki, Emlak Konut GYO hasılat paylaşımı modeliyle inşa edilen Avrupa Konutları TEM 2'de mağazaların açık artırması Emlak Konut GYO kontrolünde 10 Mayıs'ta projenin satış ofisinde düzenleyeceği açık artırma ile gerçekleşecek.

TEM 2'nin mağazaları 10 Mayıs'ta satışa çıkacak!

TOKİ İştiraki, Emlak Konut GYO hasılat paylaşımı modeliyle inşa edilen Avrupa Konutları TEM 2'de mağazaların açık artırması Emlak Konut GYO kontrolünde 10 Mayıs'ta projenin satış ofisinde düzenleyeceği açık artırma ile gerçekleşecek...

Avrupa Konutları Tem 2'nin cadde mağazaları 10 Mayıs'ta satışta!

TOKİ İştiraki, Konut GYO hasılat paylaşımı modeliyle inşa sdilen Avrupa Konutları TEM 2'de mağazaların açık artırması Emlak Konut GYO kontrolünde 10 Mayıs'ta projenin satış ofisinde düzenleyeceği açık artırma ile gerçekleşecek.

nt mağazaları nerede Haberi

nt mağazaları nerede


Türkiye'nin uluslararası tek kitap, kırtasiye ve teknoloji perakendecisi NT, yeni dönemde rotasını belirledi. Şu an 65 ilde ve yurtdışında 8 ülkede hizmet veren kitap zinciri, 5 yıl içinde 81 ilde mağaza açmayı planlıyor. NT Genel Müdürü Murat Kara, bu yıl açtıkları 17 şube ile 152 mağazaya ulaşacakları bilgisini verdi. Kara, yurtiçi ve yurtdışında çok sayıda mağaza ile hizmet vermenin kendilerine büyük sorumluluk yüklediğini kaydetti ve ekledi: "Müşterilerimize ulaştırmakta olduğumuz on binlerce kitap, okul ve eğitim ürünlerini titizlikle seçiyoruz. Rakiplerimiz Ankara'nın ötesine geçmiyor ama biz Türkiye'nin her yerinde faaliyet göstermekte kararlıyız."


NT'nin vizyonunu ve yeni yatırım stratejilerini açıklamak amacıyla düzenlenen basın toplantısında konuşan Murat Kara, Türkiye kitap pazarına da değindi. Genç nüfusun ve Milli Eğitim Bakanlığı'nın bedava kitap uygulamalarının pazarı büyüttüğüne...