29 / 03 / 2024

nurol inşaatın ırakta kaçırılan işçileri

nurol inşaatın ırakta kaçırılan işçileri

Iraklı Şii din adamı Mukteda es-Sadr, 18 Türk işçisinin derhal serbest bırakılması çağrısında bulundu.adr'ın ofisinden yapılan yazılı açıklamada, "Türk işçilerin kaçırılması suçtur. Böyle bir eylem insanlık ve İslami açıdan utanç verici bir davranıştır. "

Irak Parlamentosu kaçırılan Türk işçilerin durumunu ele alacak!

Irak Parlamentosu'ndaki ilgili komisyonlar olağanüstü toplanarak, Bağdat'ın Sadr bölgesinde kaçırılan Türk işçilerin durumunu ele alacak. Abbas el-Beyati, konuyu yakından takip etmek için kriz masası kurduğunu hatırlattı.

Ceyhun Çorbacı, yeni Taşköprü Otobüs Terminali inşaatını inceledi!

Taşköprü Belediye Başkan Yardımcısı Ceyhun Çorbacı, yapımı devam eden Yeni Taşköprü Otobüs Terminali’ni inşaatını inceledi..

Faruk Özlü Düzce'deki Tekonopark'ın inşaatını inceledi!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Düzce Üniversitesi (DÜ) bünyesinde kurulan Teknopark'ın inşaatını inceledi.

3S Firuze Konakları’nda inşaatın yüzde 60’ı tamamlandı!

S Firuze Konakları’nın inşaatının yüzde 60’ı şimdiden tamamlandı. Yüksek kiralama potansiyeline sahip olan ve tamamlandığında %40 değer artışı öngörülen projede ilk anahtarların 2018’in son çeyreğinde teslim edilmesi planlanıyor.

Limak, Rostov Havalimanı'nın inşaatını tamamladı!

Limak, Marashstroy ile birlikte inşa ettiği 222 milyon dolarlık Rostov Havalimanı’nın inşaatını tamamladı. SSCB’nin dağılmasından sonra sıfırdan yapılan ilk havalimanı aralıkta açılacak. Limanı yılda 10 milyon yolcu kullanacak

Alaybey'de 7 katlı otopark inşaatının yüzde 80'ini tamamladı!

İzmir Karşıyaka Alaybey'de 635 araç kapasiteli 7 katlı otopark inşaatının yüzde 80'ini tamamladı.Otopark sonbaharda hizmete açılacak.

Mod Bahçelievler'de inşaatın yarısı tamam!

Basın Ekspres Yolu’nun gözde projelerinden MOD Bahçelievler’in yapımı hızlı sürüyor. Kaba inşaatın yüzde 50’si tamamlandı. Projenin kaba inşaatı yıl içinde tamamlanacak, 2018 Eylül ayında ise sahiplerine teslim edilecek.

Putin TürkAkım boru hattı inşaatını denetleyecek!

Rusya Devlet Başkanı Putin, TürkAkım boru hattının derin sulardaki inşaatını gerçekleştiren Pioneering Spirit gemisine çıkarak incelemeler yapacak.

Çamlıca Camisi inşaatının yüzde 80'i tamamlandı!

Çamlıca Camisi inşaatında sona yaklaşılıyor. 6 Ağustos 2013 tarihinde temelleri atılan ve yapımı büyük hızla devam eden Çamlıca Camisi inşaatının yüzde 80'inin tamamlandığı öğrenildi.

Harun Karacan, Eskişehir'deki Şehir Hastanesi inşaatını inceledi!

AK Parti Eskişehir Milletvekili Harun Karacan, 71 Evler Mahallesi’nde devam eden Şehir Hastanesi inşaatını gezdi.

Tekirdağ Muratlı'da cemevi inşaatının temeli atıldı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından Muratlı ilçesi Muradiye Mahallesi’nde yükselecek olan cemevi inşaatının temeli törenle atıldı.

Çamlıca Camisi inşaatının yüzde 75’i tamam!

Çamlıca Camisi inşaatının yüzde 75’i tamamlandı. Caminin 72 metre yüksekliğindeki dev kubbesinin üzerine takılacak olan ve Guinness rekorları arasına girmesi beklenen 7.65 metre yüksekliğindeki Alem’inin yapımı bitirilerek şantiyeye getirildi

Ondörtüç Pendik'te kaba inşaatın yüzde 60'ı tamamlandı!

İnsay Yapı tarafından Pendik'te inşa edilen Ondörtüç Pendik'te, inşaat çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. İnşaat çalışmalarının hızla sürdüğü projede kaba inşaatın yüzde 60'ı tamamlandı.

Zonguldak'ta yurt inşaatının duvarı çöktü!

Zonguldak’ın Kozlu ilçesinde yurt inşaatının sürdüğü arazide istinat duvarı çöktü. Heyelanın yakınında bulunan evler ise tedbir amaçlı boşaltıldı.

nurol inşaatın ırakta kaçırılan işçileri Haberi

nurol inşaatın ırakta kaçırılan işçileri

Iraklı Şii din adamı Mukteda es-Sadr, 18 Türk işçisinin derhal serbest bırakılması çağrısında bulundu.Iraklı Şii din adamı Mukteda es-Sadr, 18 Türk işçisinin kaçırılmasını IŞİD'in yaptığı eylemlere benzeterek, işçilerin derhal serbest bırakılması çağrısında bulundu. Sadr'ın ofisinden yapılan yazılı açıklamada, "Türk işçilerin kaçırılması suçtur. Böyle bir eylem insanlık ve İslami açıdan utanç verici bir davranıştır. Kaçırılma sebebi ne olursa olsun siyasi, mali veya başka bir sebeple her kim tarafından yapılmışsa bizzat kendim, barış ve İslam severler adına, bırakılmasını talep ediyoruz" ifadelerine yer verildi. İşçilerin kaçırılma olayında İmam Hüseyin'in isminin kullanılmasının durumun daha da kötü bir hal almasına neden olduğunu vurgulayan Sadr, "Kaçırılan işçilerin arkasında "Lebeyke Ya Hüseyin ( Emrindeyiz Ya Hüseyin)" sloganının kullanılması işin diğer bir kötü tarafıdır. Bundan çok iyi...