19 / 04 / 2024

nuvo dragos maltepe teslim tarihi

nuvo dragos maltepe teslim tarihi

Deniz ve Adalar manzaralı seyir teraslarıyla dikkat çeken Nuvo Dragos projesinde yüzde 20 peşinat verilerek yüzde 0.79 faiz oranıyla 240 ay vadeyle ev sahibi olunabiliyor...

Nuvo Dragos projesinde 60 ay faiz!

Nuvo Dragos Maltepe projesi Özderici GYO tarafından hayata geçiriliyor. Yüzde 1 KDV oranı uygulanan projede yer alan konutların alanları 66 metrekare ile 219 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.

Nuvo Dragos Maltepe'de 327 bin TL'ye! 6 farklı ödeme seçeneğiyle!

Nuvo Dragos Maltepe'de yer alan dairelerin fiyatları 327 bin TL'den başlıyor. Nuvo Dragos Maltepe projesinden konut almak isteyenler için tam 6 farklı ödeme seçeneği uygulanıyor.

Maltepe Nuvo Dragos fiyat!

Sıfır faizle 60 aya kadar vadelendirme yapılan Maltepe Nuvo Dragos fiyat lsitesi kapsamında metrekare birim fiyatı 4 bin 500 TL'den başlangıç gösteriyor. Proje, Özderici GYO imzasıyla yükseliyor...

Nuvo Dragos Maltepe teslim tarihi!

Toplam 999 adet daire ve 7 adet dükkandan meydana gelen Nuvo Dragos Maltepe teslim tarihi ilk etapta yer alan daireler için hemen gerçekleşiyor. İlk etabında 484 adet konut yer alan projede konutların satışlarına devam ediliyor...

Nuvo Dragos fiyat listesi!

Nuvo Dragos fiyat listesi haberimizin içerisinde yer alıyor. Özderici GYO imzasıyla hayata geçirilen projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ile 3 oda 1 salon konut tipleri mevcut...

Nuvo Dragos Maltepe teslim tarihi!

Nuvo Dragos Maltepe teslim tarihi haberimizin içinde yer alıyor. Projede spor alanları, kapalı otopark, çocuk oyun alanları, fitness merkezi, sauan, buhar odası gibi bir çok sosyal olanak yer alıyor.

Maltepe Nuvo Dragos teslim tarihi!

Maltepe Nuvo Dragos teslim tarihi bilgisi haberimizde yer alıyor. 48 ay sıfır faizin uygulandığı Maltepe Nuvo Dragos Evleri'nde konut fiyatları 298 bin TL'den başlangıç gösteriliyor...

Nuvo Dragos Maltepe teslim tarihi!

Özderici Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı projesi olarak hayata geçirilen Nuvo Dragos Maltepe teslim tarihi bilgileri için haberimizi okumanız yeterli. Projede toplam 999 adet rezidans daire yer alıyor...

Maltepe Nuvo Dragos'un değeri belli oldu!

Özderici GYO, Maltepe Nuvo Dragos Projesi'nin 2021 değerleme raporunu yayınladı. Peki Maltepe Nuvo Dragos'un değeri ne kadar ?

Maltepe Nuvo Dragos 120 ay vade kampanyası!

Maltepe Nuvo Dragos 120 ay vade kampanyası detayları haberimizde yer alıyor. Projenin satış süreci devam ediyor.

Maltepe Nuvo Dragos'ta 0,98 faiz 120 ay vade yüzde 0 KDV!

Yaşamın başladığı Maltepe Nuvo Dragos projesinde 0,98 faiz 120 ay vade yüzde 0 KDV avantajı sunuluyor.

Nuvo Dragos'ta yüzde 20 indirim!

Özderici Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Maltepe'de hayata geçirdiği Nuvo Dragos projesinde yüzde 20 indirim imkanı sunuluyor...

Nuvo Dragos'ta 120 ay 0,98 faiz fırsatı!

Özderici Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) tarafından İstanbul'un Anadolu Yakası'nda yer alan Maltepe ilçesinde hayata geçirilen Nuvo Dragos'ta 120 ay 0,98 faiz fırsatı ile daire sahibi olunabiliyor. 

Nuvo Dragos'ta yüzde 20 indirim imkanı!

Özderici GYO tarafından Maltepe'de inşa edilen Nuvo Dragos projesinde hemen tapu ve hemen teslim fırsatı bulunuyor. Projede daireler 1+1, 2+1 ve 3+1 şeklinde tasarlanıyor. 

Nuvo Dragos'ta hemen teslim hemen tapu fırsatı!

Maltepe'de inşa edilen Nuvo Dragos projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daireler yer alıyor. Projede hemen tapu ve hemen teslim imkanı sunuluyor..

Özderici Nuvo Dragos ödeme planı!

Özderici Nuvo Dragos ödeme planı hakkında detaylar haberimizde yer alıyor. Özderici GYO imzasını taşıyan proje İstanbul Anadolu Yakası Maltepe'de hayata geçiriliyor.

Nuvo Dragos'ta 2+1 daireler 4 bin TL taksitle!

Özderici GYO imzası ile Maltepe'de hayata geçirilen Nuvo Dragos'ta yüzde 20 indirim avantajı devam ediyor. Nuvo Dragos'ta hemen tapu fırsatı sunuluyor..

Nuvo Dragos'ta peşinde yüzde 20 indirim fırsatı!

Maltepe’de yükselen adalar manzaralı Nuvo Dragos’un konforlu daireleri, anında yaşamaya ve kazandırmaya hazır. Projedeki konutlar peşinde yüzde 20 indirim avantajıyla satışta...

Özderici Nuvo Dragos'ta yüzde 20 indirim!

Özderici Nuvo Dragos'ta yüzde 20 indirim imkanı sağlanıyor. Özderici GYO tarafından Maltepe'de inşa edilen projede 2+1 ve 3+1 şeklinde daire tipleri sunuluyor.

Nuvo Dragos fiyat bilgisi!

Nuvo Dragos fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Özderici GYO imzasıyla İstanbul Maltepe'de hayata geçirilen projede 120 ay 0.98 faiz oranı ile ödemeler yapılıyor. 

Nuvo Dragos’ta 120 ay 0.98 faiz oranı!

Nuvo Dragos’ta 120 ay 0.98 faiz oranı ile ödemeler yapılıyor. Özderici GYO imzası ile Maltepe'de hayata geçirilen projede Adalar manzaralı ferah ve konforlu 3+1 daireler, 2+1 fiyatına satılıyor.

nuvo dragos maltepe teslim tarihi Haberi

nuvo dragos maltepe teslim tarihi

İstanbul'un Anadolu yakasında Maltepe'de yükselen Nuvo Dragos projesi Özderici GYO tarafından 52 bin metrekare arsa alanında hayata geçiriliyor.  


1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri sunulan Maltepe Nuvo Dragos projesinde dairelerin büyüklükleri 66 metrekare ile 170 metrekare arasında değişiyor. 


Deniz ve Adalar manzaralı seyir teraslarıyla dikkat çeken Nuvo Dragos projesi 999 daireden meydana geliyor. Peşin ödemelerde yüzde 15 indirimin uygulandığı Nuvo Dragos Evleri'nde daire teslimleri bir ay sonra başlayacak. 


Maltepe Nuvo Dragos projesinde yüzde 20 peşinat verilerek yüzde 0.79 faiz oranıyla 240 ay vadeyle ev sahibi olunabiliyor. Kampanya 31 Mart tarihine kadar geçerli olacak. 


Maltepe Nuvo Dragos ev fiyatları 2017!

Ev fiyatlarının 543 bin TL'den başladığı Maltepe Nuvo Dragos Evleri'nde açık ve kapalı 3 adet yüzme havuzu, çocuk havuzu, tenis kortu, basketbol, voleybol sahaları,...