24 / 04 / 2024

NZD İnşaat ukrayna projesi

NZD İnşaat ukrayna projesi

İnşaat sektörünün öncü firmalarından NZD İnşaat tarafından Ukrayna'da çok ses getirecek bir projenin anlaşması imzalandı.

Rusya’nın Ukrayna’yı işgali inşaat malzemeleri sanayisini nasıl etkiledi?

Türkiye İMSAD tarafından hazırlanan ve merakla beklenen İnşaat Malzemeleri Sanayi Bileşik Endeksi 2022 yılı şubat ayı sonuçları resmen açıklandı. Peki Rusya’nın Ukrayna’yı işgali inşaat malzemeleri sanayisini nasıl etkiledi?

Onur İnşaat, Ukrayna'nın ilk kamu-özel projesini hayata geçirecek!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Kerim Ülker bugünkü köşesinde Onur İnşaat'ın Ukrayna'daki yeni projesini kaleme aldı. İşte Kerim Ülker'in 'Ukrayna'nın ilk kamu-özel projesine Türk imzası' başlıklı yazısı...

Onur İnşaat, Dnipro Uluslararası Havalimanı’nı yapacak!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Kerim Ülker, bugünkü köşesinde Onur İnşaat'ın Ukrayna Dnipro'da üstlendiği yeni bir havalimanı işini üstlenmesini kaleme aldı. İşte Kerim Ülker'in 'Onur, Ukrayna’da 1.7 milyar liralık ihale üstlendi' başlıklı yazısı...

Workindo, Doğuş İnşaat’ın Ukrayna projesine insan kaynağı sağlayacak!

Yerli girişim Workindocom, Doğuş İnşaat’ın Ukrayna’da hayata geçireceği köprü inşaatı projesine Ukrayna’dan insan kaynağı sağlayacak.

Ukrayna'daki Yeni Kremençük Köprüsü'nün ihalesini Doğuş İnşaat aldı!

UKRAYNA’DA YENİ KREMENÇUK KÖPRÜ PROJESİNİ DOĞUŞ İNŞAAT YAPACAK

NZD Gayrimenkul İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

NZD Gayrimenkul İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Başakşehir’de 100 bin TL’ye Abdulazız Ymn Alzayed  tarafından kuruldu.

Türkiye Ukrayna'da inşaat faaliyetlerini artırıyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy arasında gerçekleştirilen görüşme sonrasında ortak bildiri yayınlandı. Yayınlanan bildiriye göre Türkiye 'Büyük İnşaat' ile Ukrayna’daki inşaat faaliyetlerini artırıyor!

NZD İnşaat'tan Ukrayna'da dev anlaşma!

İnşaat sektörünün öncü firmalarından NZD İnşaat tarafından Ukrayna'da çok ses getirecek bir projenin anlaşması imzalandı.

Limak İnşaat'tan Ukrayna'ya koronavirüsle mücadele desteği!

Limak İnşaat, Ukrayna-Türkiye Parlamento Dostluk Grubunun faaliyetlerini güçlendirmek için Ukrayna'ya destek sağlayacak...

Limak İnşaat Ukrayna’da köprü ve yollar inşa edecek!

Limak İnşaat ile Ukrayna Devlet Kara Yolları Kurumu (Ukravtodor) arasında, Ukrayna’da hayata geçirilen çeşitli projelerin inşa edilmesi için iş birliği anlaşmasına imza atıldı.

Ukrayna’da Büyük İnşaat Projesi başladı!

Ukrayna’da, sosyal altyapı tesisi ve 4 bin kilometrelik yolların yapımını içeren Büyük İnşaat projesi kapsamında 300’den fazla tesisin eş zamanlı olarak inşaat çalışmalarına başlandı...

Cengiz İnşaat Ukrayna’da 2.3 milyar liralık iş aldı!

Cengiz İnşaat ile Ukrayna Devlet Kara Yolları Kurumu (Ukravtodor) arasında iş birliği anlaşması imzalandı.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

NZD İnşaat ukrayna projesi Haberi

NZD İnşaat ukrayna projesi

NZD yetkilileri tarafından Ukrayna’nın Mykolaiv şehrinde yapılan toplantıda Mykolaiv Bölge Konseyi Başkanı Viktoriia Moskalenko, Başkan Yardımcısı Takhir Sadridinov ve konsey üyelerine uluslararası Mykolaiv Havaalanı’nın inşaatı ve yeniden yapılandırılması konusundaki projenin sunumunu yaptı. Momerandum sonucunda karşılıklı imzalar atıldı.

Star'da yer alan habere göre; memorandumun ardından NZD İnşaat yetkililerinden olan Mustafa Ustaoğlu, konuyla ilgili açıklamasında şu ifadeleri kullandı: “İnşaat yaklaşık iki sene gibi kısa bir sürede sona erecek ve inşaat süresince bölge insanlarını da burada istihdam edeceğiz. Projemizde inşaat müddetince 1.000, inşaat bittikten sonra ise 350 kişiyi istihdam etmeyi...