29 / 03 / 2024

odunpazarı belediyesi miras kalan arsa 

odunpazarı belediyesi miras kalan arsa 

Eskişehir Ordunpazarı Belediyesi, Nuriye Erdi ve 12 akrabasına dedelerinden miras kalan arsaları imarda park ve yeşil alan yeri olarak gösterdi.

Odunpazarı Belediyesi Yap-İşlet-Devret modeliyle spor tesisi yaptıracak! İhalesi 4 Temmuz'da!

Eskişehir İli Odunpazarı Belediye Başkanlığı, Eskişehir'de spor tesisi yaptıracak. Söz konusu ihale 4 Temmuz 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Eskişehir Odunpazarı Belediyesi 3 işçi alıyor! Başvuru koşulları nelerdir?

Türkiye İş Kurumu'nadan (İŞKUR) yayımlanan ilana göre, Eskişehir Odunpazarı Belediyesi'ne, sanat galerisi ve müze işçisi 3 personel alacağı bildirildi. İlana göre son başvuru tarihi ise 25 Nisan 2022.

Eskişehir Odunpazarı Belediyesi'nin kira gelirleri düştü!

Pandemide belediye gelirlerinin düştüğünü belirten Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, 2020'de 266 milyon TL gelir, 226 milyon TL giderimiz oldu, 40 milyon TL bütçe fazlası verdik” dedi.

Eskişehir Odunpazarı'nda metruk binalar ortadan kaldırılıyor!

Eskişehir'e bağlı Odunpazarı Belediyesi, ilçe sınırları içerisinde yer alan metruk binaları ortadan kaldırmaya devam ediyor. 

Eskişehir'in Kentsel Dönüşüm Strateji Belgesi hazırlanıyor!

Eskişehir'in hâlihazırda gerçekleşen kentsel dönüşüm uygulamalarına bütüncül bir yaklaşım oluşturacak Kentsel Dönüşüm Strateji Belgesi Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Odunpazarı Belediyesi ve Tepebaşı Belediyesi’nin iş birliğinde imzalanacak.

Tarihi Odunpazarı'ndaki restorasyon yıl sonunda tamamlanacak!

Tarihi Odunpazarı Bölgesi'nde Büyükşehir Belediyesi tarafından inşaat çalışmaları süren Hamam ve Hamam Müzesi ile Sanat Sokağı'nda incelemelerde bulunan Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, çalışmaları yıl sonuna kadar bitirmeyi planladıklarını açıkladı. 

Eskişehir Ordunpazarı Belediyesi miras kalan arsaya el mi koydu?

Eskişehir Ordunpazarı Belediyesi, Nuriye Erdi ve 12 akrabasına dedelerinden miras kalan arsaları imarda park ve yeşil alan yeri olarak gösterdi.

Odunpazarı Belediyesi'nden 15 milyon TL'ye kiralık 2 iş yeri!

Odunpazarı Belediye Başkanlığı tarafından 2 adet iş yeri 10 yıllığına 15 milyon TL'ye kiraya verilecek.

OMM-Odunpazarı Modern Müze 7 Eylül'de açılacak!

UNESCO Dünya Kültür Mirası Geçici Listesi'nde yer olan Odunpazarı bölgesinde inşa edilen OMM-Odunpazarı Modern Müzesi 7 Eylül'de kapılarını açacak...

Eskişehir Kızılyer’de tapular dağıtıldı!

Eskişehir Kızılyer’de uzun yıllar devam eden imar mağduriyeti, Kazım Kurt öncülüğündeki Odunpazarı Belediyesi’nin çalışmaları ile sona erdi.

Tarihi Odunpazarı Bölgesi değer kazanmaya devam ediyor!

Odunpazarı Belediyesi, Tarihi Odunpazarı Bölgesi’nde Sokak Sağlıklaştırma Projesi kapsamında başlattığı çalışmalarına hızla devam ediyor...

Lüleburgaz Belediyesi’ne koruma imar planı ödülü!

KIRKLARELİ’nde Lüleburgaz Belediyesi, Tarihi Kentler Birliği, Tarihi ve Kültürel Mirası Koruma yarışmasında 'koruma amaçlı imar planı revizyon' projesiyle ödüle layık görüldü.

Eskişehir Odunpazarı'nda 12 bin metrelik Spor Parkı açıldı!

Eskişehir Odunpazarı Belediyesi, Gökmeydan Mahallesi’ne açtığı Spor Kampüsünün ardından şimdi de Yenikent Mahallesinde Spor Parkı açtı. Açılışı yapılan parkta Eskişehirli Şehit Jandarma Astsubay Üstçavuş Turgay Topsakaloğlu’nun adı yaşatılacak.

odunpazarı belediyesi miras kalan arsa  Haberi

odunpazarı belediyesi miras kalan arsa 

Eskişehir  Ordunpazarı Belediyesi, Nuriye Erdi ve 12 akrabasına dedelerinden miras kalan 30 bin metrekarelik 8 arsayı imarda park ve yeşil alan yeri olarak gösterdi.

Sabah Gazetesi’nden Ali Altuntaş’ın haberine göre; ailenin mahkemeye başvurması üzerine, belediyeye 13 milyon TL ödemesi hükmedildi ve belediyenin üst mahkemeye itiraz ettiği öğrenildi. Eskişehir  Ordunpazarı Belediyesi’nin yargı yoluyla kendilerini oyaladığını vurgulayan Turgut Erdi; "Davayı kazansak da istinaf ve Yargıtay'la bizi oyalıyorlar"...