29 / 03 / 2024

OECD İstanbul Merkezi açıldı mı

OECD İstanbul Merkezi açıldı mı

Türkiye ile Ekonomik İşbirliği ve Kalkınma Teşkilatının (OECD) iş birliğiyle kurulan "OECD İstanbul Merkezi"nin açılışı gerçekleşti.

OECD İstanbul Merkezi yarın açılıyor!

Türkiye ile Ekonomik İşbirliği ve Kalkınma Teşkilatının (OECD) iş birliğiyle kurulan "OECD İstanbul Merkezi" yarın açılıyor. 

OECD İstanbul Merkezi açıldı! 

Türkiye ile Ekonomik İşbirliği ve Kalkınma Teşkilatının (OECD) iş birliğiyle kurulan "OECD İstanbul Merkezi"nin açılışı gerçekleşti.

OECD İstanbul Merkezi yarın açılıyor!

Türkiye ile Ekonomik İşbirliği ve Kalkınma Teşkilatının (OECD) iş birliğiyle kurulan "OECD İstanbul Merkezi" yarın açılıyor. 

OECD İstanbul Merkezi kuruluyor!

Ekonomik İşbirliği ve Kalkınma Örgütü (OECD) ile 31 Mayıs 2018 tarihinde Paris'te imzalanan "İstanbul Merkezi Kurulmasına İlişkin Mutabakat Zaptı" onaylandı.

EY Türkiye İstanbul'daki ikinci ofisini Maltepe'de açtı!

EY Türkiye, İstanbul'da bulunan ikinci ofisinin Maltepe İstanbul İş Merkezi'nde açtı.

Silivri’ye raylı sistem müjdesi!

Cumhur İttifakı’nın MHP’li Silivri Belediye Başkan adayı Volkan Yılmaz yaptığı açıklamada önümüzdeki dönemde İstanbul merkezi ile Silivri Gümüşyaka arasında raylı sistemlerin devreye gireceğini müjdeledi.

Yabancı yatırımcının ilgisi Esenyurt ve Beylikdüzü'nde konut fiyatlarını artırıyor!

İstanbul merkezi Taksim'e 32 kilometre mesafedeki Esenyurt'ta 20 binin üzerinde, Beylikdüzü'nde 10 binin üzerinde konutun inşaat ve satışı sürüyor. Yabancı yatırımcı da bölgeye ilgi duyuyor. Bu da konut fiyatlarını yükseltiyor.

Tugra Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Tugra Yapı Anonim Şirketi, Esman Kayhan Demir, Süleyman İlhan Demir tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 18 Kasım'da Maltepe, Ofisim İstanbul İş Merkezi, B Blok'ta kuruldu.

İstanbul'un parlayan yıldızı Kartal-Soğanlık!

İstanbul Merkezi konumu, yapılaşmaya müsait bakir alanları ve yeniden yapılanmaya elverişli noktalarıyla Kartal'ın Soğanlık bölgesi, yatırımcıların Anadolu yakasında en çok rağbet ettiği bölgelerden biri haline geldi...

Finans merkezi hayali başka bahara kalabilir!

İstanbul'da Ataşehir'e kurulması planalanan finans merkezi projesi başka bir bahara ertelenebilir

Dumankaya, Yapı Merkezi'nden aldığı Kartal'a 650 milyon liralık gökdelen dikiyor!

İstanbul'da Boğaz'a yapılacak 3. köprü ihalesine giren, metro hatları inşa eden Türkiye'nin sayılı inşaat ve müteahhitlik firmalarından Yapı Merkezi, İstanbul E-5 Karayolu üzerindeki 32,5 dönümlük arsasını kat karşılığı Dumankaya İnşaat'a verdi

Ümranpark alışveriş ve ofis merkezi 2014'te hayata geçirilecek!

Tuna GYO'nun diğer projesi İstanbul Sultanbeyli'de 2014'te hayata geçireceği Alışveriş ve Ofis Merkezi (ÜmranPark). Proje toplam 120 bin metrekare inşaat alanına, 65 bin metrekare kiralanabilir ve satılabilir alana sahip

Finans Merkezi mobil sektörüyle yükselecek!

Mobil Servis Sağlayıcı İşadamları Derneği (MOBİLSAD) tarafından İstanbul Kalkınma Ajansı desteği ile 'İstanbul Finans Merkezi Vizyonunda Katma Değerli Servislerin Geleceği' başlıklı bir rapor hazırlandı

Ataşehir Belediyesi Ümraniye'den Finans Merkezi'nin devrini istiyor!

“Finansın merkezi Ataşehir'e taşınıyor" sloganı ile reklamı yapılan Uluslararası İstanbul Finans Merkezi projesinde adres krizi yaşanıyor. Merkezin inşa edildiği Barbaros Mahallesi, Ataşehir Belediyesi'nin sınırlarına dahil edildi ancak 2009 yerel seçimle

OECD İstanbul Merkezi açıldı mı Haberi

OECD İstanbul Merkezi açıldı mı

Ticaret Bakanlığı, Türkiye ile Ekonomik İşbirliği ve Kalkınma Teşkilatının (OECD) iş birliğiyle kurulan "OECD İstanbul Merkezi" bugün gerçekleşen tanıtım toplantısı ile açıldı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; tanıtım toplantısı Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan'ın konuşmasıyla başladı. 

Bakan Pekcan, OECD İstanbul Merkezi'nin açılışı dolayısıyla düzenlenen törende, değerli bir kazanım olan bu merkezin, hem Türkiye hem de Balkanlar, Orta Doğu ve Kuzey Afrika’yı içine alan coğrafyayla ilgili önemli çalışmalar yapacağını söyledi. 

Pekcan, Kovid-19 salgınının tüm dünyayı ciddi bir dönüşüme zorladığını, bu süreçte, uluslararası iş birliklerinin ne kadar önemli olduğunun, yıkıcı rekabetten ziyade, adil ve yapıcı rekabetin ne denli gerekli olduğunun bir kez daha ortaya çıktığını ifade ederek, "Şimdi vakit, OECD’nin de sıklıkla vurguladığı gibi 'pandemi sonrası dünyayı yeniden ve daha iyi inşa...