26 / 04 / 2024

Ofis mobilya modelleri

Ofis mobilya modelleri

İş dünyasından aldıkları taleplere göre ar-ge ve tasarım çalışmaları geliştiren ofis mobilyası üreticileri ofis dizaynı, mobilya rengi ve çalışma gruplarının tasarımının çalışma psikolojisini nasıl etkilediğine dair ilginç açıklamalarda bulundu...

Myoffice Mimarlık İnşaat Mobilya Bölme Duvar Ve Ofis Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Myoffice Mimarlık İnşaat Mobilya Bölme Duvar Ve Ofis Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  50 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Basri Anzerli  ve Vefa Kutlu tarafından kuruldu.

Çalışkan Mobilya Sri Lanka'nın ofislerini tasarlıyor!

İç pazardaki daralmayı ihracatla aşan Çalışkan Ofis Mobilyaları, Sri Lanka’da faaliyette bulunacak. Kişiye özel tasarım mobilya üreten firma yurtdışında 5 mağaza açmayı planlıyor.

Regus 23 ofis merkezi açmayı planlıyor!

18 yıldır Türkiye'de faaliyet gösteren Regus, 23 ofis merkezi ve yeni ofis alanları açmayı planlıyor. Regus, mobilya sektörünün en önemli partnerlerinden biri olacak.

Ersa Mobilya'nın yeni ürünleri İMOB fuarında tanıtıldı!

Ofis mobilyalarında uzmanlaşan Ersa, kendi tasarım ekibinin yanı sıra Türkiye’den ve dünyadan tasarımcılarla çalışarak değişen çalışma ortamları için ürettiği yeni mobilyalarını 13. Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı’nda (İMOB) tanıttı.

Tuna Ev ve Tuna Ofis, ürünlerini İSMOB'da sergiledi!

Kaliteli mobilya üretimini fark yaratan tasarımlarla sunan Tuna Ev ve Tuna Ofis, dünyanın üçüncü en büyük mobilya fuarı olan İSMOB’da yeni ürünlerini sergiledi.

Ofisci, Bade koleksiyonu ile ofis alanlarına pratik çözümler sunuyor!

Herkes çalışma ortamında rahat hareket etmek için kişisel alana ihtiyaç duyar. Günümüz ofisleri için özel mobilya sistemleri tasarlayan Ofisci, Bade koleksiyonu ile ofis çalışanlarının beğenisi ve ihtiyaçları doğrultusunda çalışma alanları yaratıyor.

Massa Mobilya İstanbul'da ofis ve üretim tesisi açtı!

İzmir’in prestijli markası Massa Mobilya, büyük bir hızla gelişen yapılaşmanın içinde kendine hızlı bir şekilde yer buldu. Firma İstanbul'da ofis ve üretim tesisi açtı.

Can Pirinçal ve Miraç Eyüboğlu'na Mobilya Tasarım Yarışması'ndan ödül!

İZMİR Üniversitesi İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü 4. sınıf öğrencileri Can Pirinçal ve Miraç Eyüboğlu, 9. Ulusal Mobilya Tasarım Yarışması'nda, Ofis Mobilyaları Lisans Öğrencisi Kategorisinde Kastamonu Entegre Altın Ödülü'ne layık görüldü.

ERSA Mobilya CNR IMOB'da görücüye çıktı!

Çok sayıda kurumsal ofis, otel ve kamusal alanları, tasarım mobilyalarla buluşturan ERSA Mobilya, yeni ürünlerini, showroom konseptini ve logosunu CNR IMOB Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı’nda görücüye çıkardı.

Tuna Ev ve Tuna Ofis Contactplus'la çalışacak!

Türkiye'de mobilya sektörünün öncü markası Tuna Ev ve Tuna Ofis'in tüm iletişim faaliyetlerini Ocak 2016 itibariyle Contactplus iletişim Hizmetleri yürütecek.

İstanbul Mobilya Fuarı 12 Ocak 2016'da!

TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde 12 – 17 Ocak 2016 tarihleri arasında düzenlenecek olan İstanbul Mobilya Fuarı’nda (İSMOB) bu yıl; Nurus, Tuna, Delta ve Bürotime gibi ofis kategorisindeki önemli markalar da yer alacak.

Türkiye'de mobilya sektörü geriliyor!

Türkiye’de, mobilya sektörünün kalbinin attığı Siteler’in, her geçen yıl kan kaybettiğini belirten Ofis Mobilyaları Sanayi ve İşadamları Derneği Başkanı Ercan Ata açıklamalarda bulundu.

Ofis mobilyalarının daha konforlu olması gerekiyor!

Doğru ofise giden yolun ergonomik, kullanışlı ve sağlıklı mobilya seçiminden geçtiğini belirten ofis mobilyası sektörü temsilcileri ise her meslek grubunun işine uygun mobilya tercih etmesi gerektiğini vurguluyor.

Ofis mobilya modelleri Haberi

Ofis mobilya modelleri

Çalışma saatlerinin uzunluğuna dikkat çeken üreticiler ofis dizaynı, mobilya rengi ve çalışma gruplarının tasarımının ofis çalışanlarının performansları üzerinde önemli bir etkiye sahip olduğunu savundu. Şirketteki yetki hiyerarşisi ve mobilya ergonomisinin de ofis mobilyası üretiminde göz önünde bulundurulan etmenlerden olduğu belirtildi.

Meslek grupları ve çalışan psikolojilerine göre endüstriyel tasarımlar geliştirdiklerini belirten Çağın Ofis Mobilyaları Genel Müdürü Murat Sarı, firma yöneticilerinin mobilya siparişi verirken daha özenli olması gerektiğini söyledi.

İç mimar eşliğinde ve 3D-max programı yardımıyla ofis dizaynı yaptıklarının altını çizen Sarı, çalışanların ofis mobilyası almadan önce tüm psikolojik etkenleri masaya yatırarak ona göre karar vermesi gerektiğini belirtti.


MESLEK GRUPLARINA GÖRE DEĞİŞİYOR

Çağın Ofis Mobilyaları’nın üretimde meslek gruplarını birinci parametre olarak ele aldığını vurgulayan Sarı şunları söyledi:

“Hangi meslek grubuna dâhil olduğunuz mobilya seçiminde önemli bir...