24 / 04 / 2024

oğuzelinin altyapısı yenileniyor mu

oğuzelinin altyapısı yenileniyor mu

Taşra ilçelerinde altyapı çalışmalarını sürdüren Gaziantep Su ve Kanalizasyon İdaresi (GASKİ) Genel Müdürlüğü, merkez ilçe Oğuzeli’nin altyapısını yeniliyor. GASKİ, altyapısı olmayan mahalleye yeni içme suyu ile kanalizasyon da yapıyor.

Emeklilik için bekleyen EYT'liler elinizi çabuk tutun! Planlamanızı doğru yapın! O tarihten sonra süreç sarpa sarabilir

Emeklilik hayali kuran ve emekli olmak için gün sayan EYT'lileri Sosyal Güvenlik Uzmanı Özgür Erdursun uyardı. Planlamanızı doğru yapın! O tarihten sonra süreç sarpa sarabilir...

Türkiye'nin ulaşım ve iletişim altyapısına 1 trilyon 145 milyar TL'lik yatırım!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada 19 senede Türkiye'nin ulaşım ve iletişim altyapısına Bakanlığı tarafından yaklaşık olarak1 trilyon 145 milyar TL yatırım yapıldığını söyledi.

Oğuz Altyapı İnşaat Taahhüt Organizasyon Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Oğuz Altyapı İnşaat Taahhüt Organizasyon Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Oğuz Aydın tarafından kuruldu.

TAV Havalimanları Holding BT altyapısına kavuştu!

Atatürk Havalimanı'nın kapanışı sonrasında genel üdürlük binasını Vadi İstanbul'daki yeni hizmet binasına taşıyan TAV Havalimanları Holding, burada kurduğu HPE'nin Şekillendirilebilir, Hiper Bütünleşik mimari ve veri depolama çözümleriyle geleceğe güvenle bakan BT altyapısına kavuştu.

Adana'daki sahra hastanesinin altyapısı tamamlandı!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Adana'da inşa edilen sahra hastanesinin altyapısında sona gelindiğini duyurdu...

Canan Kaftancıoğlu kiracısından 2 ay para almayacak!

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, kiracısından iki ay boyunca para almayacağını açıkladı. Kaftancıoğlu, "Birbirimizi ekonomik olarak da koruyacak ve çözümü yine birlikte bulacağız" diye konuştu.

Mardin 2. OSB Elektrik Altyapısının Kurulması Projesi'nin sözleşmesi imzalandı!

DİKA teknik desteği ve Mardin 2. Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü iş birliğince 13,3 milyon lira bütçeli Mardin 2. OSB Elektrik Altyapısının Kurulması Projesi için sözleşme imzalandı.

Ankara Şehir Hastanesi'nin teknoloji altyapısında Türk Telekom imzası!

Türkiye’nin sağlık alanındaki en büyük kamu-özel iş birliği projelerinden olan Bilkent’teki Ankara Şehir Hastanesi’nin tüm bilgi teknolojileri altyapısı, Türk Telekom Grubu tarafından yapıldı. 

İstanbul Yeni Havalimanı'nın dijital altyapısına Turkcell imzası!

Turkcell ve Huawei güçlerini İstanbul Yeni Havalimanı'nın dijital altyapısı için birleştirdi.

Türkiye'nin ulaşım altyapısına 509 milyar TL yatırım yapıldı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan yaptığı açıklama, Türkiye'nin ulaşım altyapısının güçlendirilerek dünyayla entegre olması için son 16 yılda 509 milyar TL'lik yatırım yapıldığını söyledi.

Balıklıgöl'ün altyapısı yenileniyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, tarihi Balıklıgöl Yerleşkesi içerisindeki altyapı, drenaj ve su tahliye kanallarını yenilemek için çalışma başlattı.

Trabzon Uzungöl'ün altyapısı yenileniyor!

Trabzon Çaykara'daki Uzungöl’de gerçekleştirilecek olan içme suyu, kanalizasyon ve yağmur suyu projeleri Trabzon Büyükşehir Belediyesi ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı yetkilileri tarafından gündeme getirildi.

Şanlıurfa Harran'ın altyapısı yenileniyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, ŞUSKİ Genel Müdürlüğü Harran ilçesinde başladığı alt yapı çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

oğuzelinin altyapısı yenileniyor mu Haberi

oğuzelinin altyapısı yenileniyor mu


Taşra ilçelerinde altyapı çalışmalarını sürdüren Gaziantep Su ve Kanalizasyon İdaresi (GASKİ) Genel Müdürlüğü, merkez ilçe Oğuzeli’nin altyapısını yeniliyor. GASKİ, altyapısı olmayan mahalleye yeni içme suyu ile kanalizasyon da yapıyor.


 Son iki yıl içinde ilçenin 44 mahallesinde 31 bin 122 metre içme suyu yapan GASKİ Genel Müdürlüğü, 20 bin 777 metre de kanalizasyon hattı yapttı.


Yakacık, Kavunluk, Barak, Gebe, Beşdeli, Körkün mahallelerinde; içme suyu, kanalizasyon ve su deposu tadilat çalışmalarını sürdüren GASKİ, 5 bin 382 içme suyu, 4 bin 397 kanalizasyon hattında oluşan arızaları da giderdi.


Köylerde sondaj kuyu çalışması da yapan GASKİ, 8 köyde sondaj açarken 1 köyde su buldu. İlçeye bağlı 3 mahallede içme suyu projesi, 9 mahallede kanalizasyon projesi olmak üzere toplam 12 projeyi tamamlayan GASKİ, Barak Sulama Grubu içme...