19 / 04 / 2024

okan holding kazakistan

okan holding kazakistan

Kazakistan'ın başkenti Astana ve Alma Ata kentide iki yeni alışveriş merkezi ve residence ve hotel kompleksi yapan Okan Holding bu ülkeye, enerji, çimento ve inşaatta toplam 1.5 milyar dolara yakın yeni yatırım yapacak.

Limak Holding'in acı günü! Yağız Mert Erkmen vefat etti!

Limak Holding'te uzun yıllar Genel Müdürlük görevi üstlenen Okan Erkmen'in oğlu Yağız Mert Erkmen hayatını kaybetti.

Tekfen Holding'in Kazakistan'da tadilat ve inşaat işleri yapmak için anlaştı!

Tekfen Holding'in İstek Construction LLP şirketi Kazakistan'da NCOC firması ile, mevcut tesislerde tadilat-inşaat hizmetleri sağlanmasına yönelik 5 yıllık sözleşme imzaladı.

Tekfen Holding'ten Kazakistan'a yeni inşaat projesi!

Tekfen Holding'in bağlı ortaklarından Tekfen İnşaat ve Tesisat A.Ş'nin iştiraki Gate İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin Kazakistan'da hayata geçireceği yeni projesiyle ilgili açıklama yaptı. 

Tekfen Holding Kazakistan projesinin maliyeti 622 milyon Dolar!

Tekfen Holding'in Kazakistan'daki "Kuyubaşı Basınç Yönetim - İnşaat, Mekanik, Elektrik ve Enstrüman Montaj İşleri" Projesinin toplam bedeli 622 milyon Dolar oldu, saha çalışmalarına başlandı. 

Tekfen Holding 15 milyon TL net zarar açıkladı!

Tekfen Holding, Mühendislik ve Taahhüt Grubu’nun Kazakistan’daki iki projesinin koronavirüs sebebiyle durmaya devam etmesi sonrasında 15 milyon TL net zarar açıkladı.

TAV Havalimanları'nın Kazakistan Almatı Havalimanı görüşmeleri devam ediyor! 

TAV Havalimanları Holding, TAV'ın ve VPE Capital'in oluşturduğu konsorsiyumun, Kazakistan Almatı Uluslararası Havalimanı'nın sahibi ile potansiyel satın alma görüşmelerine devam edildiğini açıkladı...

YDA Holding'ten Kazakistan'a hastane yatırımı!

YDA Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin, "Kazakistan'da uygun yatırım ortamı var ve yatırımcılar için imkanlar sunuluyor" dedi...

Bekir Okan kimdir?

Okan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Okan kimdir? Bekir Okan nerede doğdu?

Okan Holding'ten ABD’ye 300 milyon dolarlık gayrimenkul projesi!

Okan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Okan, ABD’deki yeni gayrimenkul yatırımlarından bahsetti. Okan, 300 milyon dolarlık gayrimenkul projesini anlatırken sık sık “uluslararası iş yapan bir aile şirketi” olduklarını söyledi.

İstanbul'un en büyük ikinci kültür merkezi inşa ediliyor!

Sağlık ve eğitim alanında yatırımlarını hızlandıran Okan Holding, yaklaşık 400 milyon lira yatırımı hayata geçirdi. Firma, 25 milyon dolara kültür merkezi kurdu.

Okan Holding yatırımlarda rotayı Batı'ya çevirdi!

Türkiye’nin duayen iş insanlarından Okan Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı ve Okan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Okan yaptığı açıklamada yaşanan belirsizlikler nedeniyle yatırım ortamının olmadığını ama Türkiye'nin her şeye rağmen umutsuz olmaması gerektiğini belirtti.

Miami Okan Tower 2 Mayıs'ta tanıtılacak! 

Miami Okan Tower projesi, Okan Holding ve Hilton işbirliğiyle Amerika Birleşik Devletleri'nin Florida eyaletine bağlı Miami'de hayata geçirilecek. 2 Mayıs'ta tanıtılacak projede konut, ofis ve otel yer alacak. 

Miami Okan Tower basın lansmanı 2 Mayıs'ta!

Okan Holding, Miami’de şehir merkezinde Hilton işbirliğiyle 67 katlı rezidans projesine imza atıyor. 

okan holding kazakistan Haberi

okan holding kazakistan


Dünyaca ünlü otel zinciri Kempinski ile Orta Asya'da stratejik partnerlik anlaşması da imzalayan Okan Holding'in yapacağı bu kompleksleri Kempinski işletecek.


2 ÇİMENTO FABRİKASI


Yeni alışveriş merkezleri Türkiye'den birçok ünlü markaya da Kazakistan kapısını açacak. Kazakistan'daki en büyük Türk yatırımcı olan Okan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Okan, projelerin tanıtımı için yapılan toplantıda 16 yıldan bu yana Kazakistan'a 500 milyon dolarlık yatırım yaptıklarını söyledi. Okan, “Kempinski ile sadece Astana değil, Alma Ata ve bölge ülkelerle stratejik anlaşma yaptık. 500 bin metrekarede 4 bin konut yapacağız. 500 milyon dolara malolacak. Alma Ata'da Bayterek Kempinski'de ise 5 yıldızlı otel ve konut yapıyoruz. 220 bin...