28 / 03 / 2024

ölçüm çalışmaları sorgun yozgat

ölçüm çalışmaları sorgun yozgat

Sağlık Bakanlığı tarafından Yozgat'ın Sorgun ilçesine yapılması planlanan 250 yataklı yeni hastane arsası yerinde ihaleyi alan Siyah Kalem Mühendislik tarafından inceleme ve ölçüm çalışmaları başlatıldı..

Kağıthane Hizmet Sitesi'ndeki kentsel dönüşüm çalışmalarında geri sayım!

Riskli olduğu gerekçesiyle 6 blok ve 288 daireden oluşan Hizmet Sitesi 2020 yılında kontrollü şekilde yıkılmıştı. Hizmet Sitesi'nde dönüşüm çalışmaları tamamlanmak üzere...

Başakşehir'deki kentsel dönüşüm çalışmalarına karşı çıkan vatandaş nöbet tutmaya başladı! İşte nedeni...

İstanbul Başakşehir Belediyesi'ne bağlı Şahintepe Mahallesi'nde hukuksuz yürütüldüğü iddia edilen kentsel dönüşüm çalışmalarına karşı vatandaş gece gündüz demeden nöbet tutmaya başladı.

Bağcılar'da kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz! Bakan Kurum tek tek açıkladı: Kira ve taşınma yardımları başlıyor! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Bağcılar'daki kentsel dönüşüm çalışmaları ile ilgili konuştu. İşte Bakan Kurum'un o açıklaması...

Trabzon Pazarkapı'da kentsel dönüşüm çalışmaları başlıyor!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Aralık ayı meclis toplantılarında Pazarkapı'da hayata geçirilecek kentsel dönüşüm çalışmalarını ele aldı. 

Ankara Altındağ'da kentsel dönüşüm çalışmaları ne durumda?

Ankara Altındağ'da kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı. İlçe genelinde 5 mahallede çalışmalar aralıksız bir şekilde devam ediyor.

Diyarbakır Bağlar'da kentsel dönüşüm çalışmaları başlıyor!

Diyarbakır Bağlar Belediyesi, ilçe genelinde çarpık kentleşmenin önüne geçmek için yıkım çalışmalarına bugün itibariyle başlıyor. 

Konya Mevlana Çarşısı'nda dönüşüm çalışmalarının yüzde 80'i bitti!

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından Mevlana Çarşısı ve Altın Çarşı’da devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları büyük ölçüde tamamlandı. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, dönüşüm çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu.

Konak'ta kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz!

Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, ilçedeki kentsel dönüşüm çalışmalarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Büyükşehir belediyesinin emsal artış kararını desteklediklerine de dikkat çeken Batur, "Kolları sıvadık, 6 aylık kısa sürede Gültepe planlarını bitirdik. Beştepeler planlarını yaptık" dedi.

Bağcılar'da kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz!

Bağcılar Belediye Başkanlığı görevine 2009 yılından beri devam eden Lokman Çağırıcı, Bağcılar'da sürdürülen kentsel dönüşüm çalışmalarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Çağırıcı, "Bağcılar’ın tamamında çalışmalarımız devam ediyor. TOKİ ile olan projelerimiz var. Bu çalışmalar da devam ediyor" dedi.

Kayseri Kocasinan kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum!

Kayseri'ye bağlı Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Uğurevler mahallesindeki kentsel dönüşüm çalışmalarını inceledi.

Kocaeli Körfez'de kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı!

Kocaeli'ye bağlı Körfez'de kentsel dönüşüm çalışmaları aralıksız devam ediyor. Çalışmalar dahilinde 4 katlı binanın yıkımı gerçekleşti.

Avcılar'da kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne?

Avcılar halkının en büyük sorunlarından biri olan kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz sürüyor. Peki çalışmalar nasıl ilerliyor? Avcılar'da kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne?

Rize'deki kentsel dönüşüm çalışmaları 2022 sonunda tamamlanacak!

Şehirdeki kentsel dönüşüm çalışmalarıyla ilgili önemli açıklamalar yapan Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, Rize'deki kentsel dönüşüm çalışmalarının 2022 yılı sonunda tamamlanacağını söyledi.

ölçüm çalışmaları sorgun yozgat Haberi

ölçüm çalışmaları sorgun yozgat

Sağlık Bakanlığı tarafından Yozgat'ın Sorgun ilçesine yapılması planlanan 250 yataklı yeni hastane yerinde ihaleyi alan firma tarafından inceleme ve ölçüm çalışmaları başlatıldı. Yaklaşık 7 yıldır yapımı için yoğun çalışmalar harcanan ve bir kaç kez yeri değiştirilen yeni hastanenin arsasında ihaleyi alan Siyah Kalem Mühendislik Ltd. Şti, yetkilileri tarafından ölçme ve inceleme çalışmaları başlatıldı. Siyah Kalem Mühendislik Ltd. Şti. Proje Müdürü Ömer Faruk Yılmaz 22 Ağustos tarihinde ihalesi yapılan Sorgun Devlet Hastanesi yapımını firmalarının aldığını ifade...