19 / 04 / 2024

Ömer Faruk Akbal Nureddin Nebati tebrik mesajı

Ömer Faruk Akbal Nureddin Nebati tebrik mesajı

Gayrimenkul Yurt Dışı Tanıtım Derneği (GİGDER) Başkanı Ömer Faruk Akbal, Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'ye tebrik mesajı iletti.

Ömer Faruk Çelik Kimdir?

Ömer Faruk Çelik kimdir? Ömer Faruk Çelik’in mesleği nedir? Ömer Faruk Çelik hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Ömer Faruk Unal Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ömer Faruk Unal Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Ömer Faruk Unal tarafından kuruldu. 

Yabancıya konut satışında hedef 10 milyar dolar!

Gayrimenkul Yurt Dışı Tanıtım Derneği (GİGDER) Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Akbal, konut satışlarıyla ilgili önemli açıklamalar yaparak, hedeflerinin 10 milyar dolar olduğunu söyledi. 

ABD vatandaşlarının Türkiye'deki konut yatırımlarında yüzde 115'lik artış!

Yabancıya satış sadece lüks konutun fiyatını artırıyor, yabancılar her 100 konuttan 50’sini kiraya veriyor. Peki yabancıya konut satışında neler bekleniyor? GİGDER Başkanı Ömer Faruk Akbal, yabancıya konut satışıyla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Yabancıya konut satışındaki yeni düzenleme sektörü nasıl etkileyecek?

Gayrimenkul Yurt Dışı Tanıtım Derneği (GİGDER) Başkanı Ömer Faruk Akbal, Türk Vatandaşlığı Kanunu'nun Uygulanmasına İlişkin Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Yabancıya gayrimenkul satışında 2022 hedefi yükseltildi!

GİGDER, Türkiye’nin ihracat gücü ve gayrimenkul piyasasının katma değerine inancıyla 2022 hedefini yukarı yönlü güncelledi. GİGDER Başkanı Ömer Faruk Akbal, yabancıya konut satışıyla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Ömer Faruk Akbal'dan Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'ye tebrik mesajı!

Gayrimenkul Yurt Dışı Tanıtım Derneği (GİGDER) Başkanı Ömer Faruk Akbal, Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'ye tebrik mesajı iletti.

Yabancıya konut satışında yeni hedef 10 milyar dolar!

TÜİK’in açıkladığı Ekim 2021 konut satışı verilerine göre, yabancılara gerçekleştirilen konut satışları bir önceki senenin aynı ayına göre yüzde 12,1 arttı ve 5 bin 893 oldu. GİGDER Başkanı Ömer Faruk Akbal, yabancıya yapılan konut satışlarını değerlendirdi.

Yabancıya konut satışında değerleme sorunu çözülmeli!

Gayrimenkul Yurt Dışı Tanıtım Derneği (GİGDER) Başkanı Ömer Faruk Akbal, yabancıya konut satışlarında değerleme sorununu çözmek amacıyla komisyon kurulduğunu dile getirdi.

Yabancıya gayrimenkul satışında yeni hedef 20 milyar dolar!

GİGDER Başkanı Ömer Faruk Akbal, 2025'te yabancıya yapılacak gayrimenkul satışında 20 milyar dolarlık hedef koyduklarını dile getirdi. 

Arap yatırımcıların Sakarya'ya ilgisi yaz döneminde artıyor!

Gayrimenkul Yurt Dışı Tanıtım Derneği (GİGDER) Başkanı Ömer Faruk Akbal konut satışları ile ilgili önemli değerlendirmeler yaptı. Akbal, “Yaz dönemi ile Sakarya’da Arap potansiyeli öne çıkıyor” dedi.

Yabancıya konut satışında rekor bekleniyor!

Gayrimenkul Yurt Dışı Tanıtım Derneği (GİGDER) Başkanı Ömer Faruk Akbal yaptığı açıklamada yabancıya konut satışında rekor beklediklerini belirtti.

Türkiye'den ev alan yabancılar mutlu mu?

Türkiye'den konut alan yabancıların memnun olmadığı yönündeki iddiaları yanıtlayan GİGDER Başkanı Ömer Faruk Akbal, Türkiye'den konut alan yabancılarının yüzde 83'nün memnun olduğunu dile getirdi.

Ömer Faruk Akbal Nureddin Nebati tebrik mesajı Haberi

Ömer Faruk Akbal Nureddin Nebati tebrik mesajı

Gayrimenkul Yurt Dışı Tanıtım Derneği (GİGDER) Başkanı Ömer Faruk Akbal, Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'nin Türkiye'nin ekonomik gelişim sürecine ve iş dünyasına önemli bir dinamizm katacağına ilişkin inançlarının tam olduğunu belirtti. 

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Ömer Faruk Akbal, gerçekleştirdiği yazılı açıklamada, görevi Lütfi Elvan'dan devralan Hazine ve Maliye Bakanı Nebati'nin çok önemli bir süreçte görevi üstlendiğine dikkat çekti. 

Akbal, "GİGDER olarak bu görevin; Türkiye'nin ekonomik gelişim sürecine ve iş dünyasına önemli bir dinamizm kazandıracağına inancımız tam. Hazine ve Maliye Bakanı Nebati'nin iş dünyasındaki deneyim ve vizyonunun, Türkiye'ye katma değer sağlayacak uluslararası yatırım ve yüksek döviz girdisi sağlayacak projelerin geliştirilmesi sürecinde yeni iş birliklerine vesile olacağına yürekten inanıyoruz." açıklamasını yaptı. 

Türkiye ekonomisinin yeni yol haritasının üretim temelli politikalar...