25 / 04 / 2024

Ömer Faruk Akbal'dan Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'ye tebrik mesajı!

Ömer Faruk Akbal'dan Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'ye tebrik mesajı!

Gayrimenkul Yurt Dışı Tanıtım Derneği (GİGDER) Başkanı Ömer Faruk Akbal, Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'ye tebrik mesajı iletti.



Gayrimenkul Yurt Dışı Tanıtım Derneği (GİGDER) Başkanı Ömer Faruk Akbal, Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'nin Türkiye'nin ekonomik gelişim sürecine ve iş dünyasına önemli bir dinamizm katacağına ilişkin inançlarının tam olduğunu belirtti. 

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Ömer Faruk Akbal, gerçekleştirdiği yazılı açıklamada, görevi Lütfi Elvan'dan devralan Hazine ve Maliye Bakanı Nebati'nin çok önemli bir süreçte görevi üstlendiğine dikkat çekti. 

Ömer Faruk Akbal dan Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati ye tebrik mesajı!

Akbal, "GİGDER olarak bu görevin; Türkiye'nin ekonomik gelişim sürecine ve iş dünyasına önemli bir dinamizm kazandıracağına inancımız tam. Hazine ve Maliye Bakanı Nebati'nin iş dünyasındaki deneyim ve vizyonunun, Türkiye'ye katma değer sağlayacak uluslararası yatırım ve yüksek döviz girdisi sağlayacak projelerin geliştirilmesi sürecinde yeni iş birliklerine vesile olacağına yürekten inanıyoruz." açıklamasını yaptı. 

Ömer Faruk Akbal dan Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati ye tebrik mesajı!

Türkiye ekonomisinin yeni yol haritasının üretim temelli politikalar çerçevesinde yapılandığına vurgu yapan Akbal, "Bakanımızın yüksek üretim, istihdam ve ihracat vurgusu; her yönüyle güçlü, üretken ve inovatif bir Türkiye misyonunu destekliyor. Bakanımız Nebati ile ülkemize katma değer sağlayacak her süreçte iş birliği içerisinde çalışmayı temenni ediyoruz" şeklinde konuştu.

Altan Elmas'tan Nureddin Nebati'ye tebrik mesajı!


Geri Dön