24 / 04 / 2024

Ömer Faruk Yılmaz

Ömer Faruk Yılmaz

Bosna İnşaat Otomotiv Gıda Taahhüt ve İthalat İhracat Limited Şirketi, Kamil Yılmaz, Mustafa Yılmaz, Ömer Faruk Yılmaz tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 4 Mayıs'ta kuruldu.

Ümraniye Ömer Faruk Darende Camii’nin temeli atıldı!

Ümraniye Esenkent Mahallesi’nde deprem riski nedeniyle yıkılan ve yeniden inşa edilecek olan Ömer Faruk Darende Camii’nin temeli Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım’ın da katıldığı törenle atıldı.

Ömer Faruk Kavurmacı için karar çıktı!

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) iş dünyası yapılanması TUSKON'a yönelik davada, “FETÖ’ye üye olma” suçlamasıyla yargılanan Ömer Faruk Kavurmacı ile babası Mustafa Şevki Kavurmacı hakkında karar çıktı.

Ömer Faruk Kavurmacı için 15 yıla kadar hapis istemi!

FETÖ iş dünyası yapılanmasına yönelik soruşturmada, kapatılan TUSKON ve üye şirketlerine yönelik davadan dosyası ayrılan iş adamı sanıklar Ömer Faruk Kavurmacı, babası Mustafa Şevki Kavurmacı ve firari sanık Ahmet Said Kavurmacı'nın yargılandığı davada, savcının mütalaası belli oldu...

Ömer Faruk Karabayır kimdir?

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkan Yardımcısı Ömer Faruk Karabayır kimdir? Ömer Faruk Karabayır daha önce görevleri yürüttü, nerelerde çalıştı?

Ömer Faruk Kavurmacı'nın yargılandığı FETÖ davasında tanıklar dinlenildi!

FETÖ'nün iş dünyası yapılanmasına yönelik FETÖ elebaşı Fetullah Gülen, kapatılan TUSKON'un başkanı Rızanur Meral ve genel sekreteri Mustafa Muhammet Günay ile Ömer Faruk Kavurmacı'nın da aralarında bulunduğu 86 sanığın yargılandığı davada, tanıklar dinlenildi.

Ömer Faruk Çelik şirket kurdu!

EYG Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Çelik, bugün yeni bir şirket kurdu. Kentsel Yönetim Hizmetleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Ümraniye'de 1 milyon 150 bin TL sermaye bedeli kuruldu.

Ömer Faruk Kavurmacı'nın duruşması bugün!

FETÖ iş dünyası yapılanmasına yönelik davada tutuklu yargılanan Ömer Faruk Kavurmacı, bilirkişi raporuna ilişkin "Ağabeyimin ve bazı çalışanların eylemleri konusunda bilgi sahibi değilim. Çalışanlar da benim dahlim olmadığını söylemişlerdir." dedi.

Ömer Faruk Kalyoncu ve Ahmet Özyazıcı'dan yeni şirket!

Kalyon İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ömer Faruk Kalyoncu ve Özyazıcı İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Özyazıcı ortaklığında bugün yeni bir şirket daha kuruldu. Ozr Yapı Ticaret Anonim Şirketi 60 milyon TL sermaye bedeli ile sektöre giriş yapacak. 

Ömer Faruk Kavurmacı 10 Mayıs 2017'de tahliye edilmiş!

İstanbul 5. Sulh Ceza Hakimliği’nin 10 Mayıs 2017 tarihinde Ömer Faruk Kavurmacı’yı tahliye ettiği ortaya çıktı. Savcı Ercan Devrim her iki dosyada da ‘serbest bırakma’ kararına itiraz etmiş.

Ömer Faruk Kavurmacı: Günah keçisiymişim gibi hissediyorum!

Eski İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın FETÖ'den tutuklanan damadı Ömer Faruk Kavurmacı, "Kadir Topbaş'ın FETÖ'cü damadı en önde alkışlıyordu" şeklinde algı haberlerinin yapıldığını söyleyen Kavurmacı, "Günah keçisiymişim gibi hissediyorum" dedi.

Ömer Faruk Başaran MHP Kocaeli milletvekili aday adayı oldu!

Başaran Holding yönetim kurulu başkanı Ömer Faruk Başaran MHP'den Kocaeli milletvekili aday adayı müracaatında bulundu...

Ömer Faruk Çelik 13 milyon dolara yalı aldı!

EYG Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Çelik Kuzguncuk'ta muhteşem bir yalı satın aldı. Çelik yalı için 13 milyon dolar ödeyecek... 

Tcz İnşaat ve Proje Yönetimi Anonim Şirketi kuruldu!

Tcz İnşaat ve Proje Yönetimi Anonim Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Ali Osman Tobay, Ömer Karaçocuk, Barış Kapucu ve Faruk Yılmaz ortaklığında kuruldu. 

Ömer Faruk Yılmaz Haberi

Ömer Faruk Yılmaz


Bosna İnşaat Otomotiv Gıda Taahhüt ve İthalat İhracat Limited Şirketi, Kamil Yılmaz, Mustafa Yılmaz, Ömer Faruk Yılmaz tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 4 Mayıs'ta kuruldu. 


Bosna İnşaat Otomotiv Gıda Taahhüt ve İthalat İhracat Limited Şirketi iş konusu; A. Her türlü ikamet amaçlı veya ikamet amaçlı olmayan inşaat taahhüt işleri konut iş yeri ticarethane inşaatları yapmak satmak kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak yaptırmak taşeronluk vermek almak aracılık yapmak B. Türkiye genelinde her türlü araçların alımı satımı, oto kiralama hizmetleri vermek.Yabancı oto kiralama şirketlerinin mümessilliğini almak konusu ile ilgili olarak yurt dışından her türlü araç ithalatı yapmak. C. Her nevi temel gıda maddeleri,muhtelif gıda maddeleri, tekel maddeleri...