25 / 04 / 2024

Onduline Avrasya projeleri

Onduline Avrasya projeleri

Onduline Avrasya, Türkiye ’nin toplam 130 milyon metrekare olan çatı sistemleri sektöründe yüzde 15’ lik pay ile lider konumunu koruyor. Firma, ihracatta yeni pazarlara açılıyor.

Onduline Avrasya, yeni standıyla Yapı Fuarı’na katılıyor!

Çatı malzemeleri sektörünün lider kuruluşu Onduline Avrasya, 6-10 Mayıs 2014 tarihleri arasında Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek Uluslararası Yapı İstanbul Fuarı’nda yepyeni bir standla sektörle buluşuyor.

Doğru su yalıtımı depremde hayat kurtarıyor!

Onduline Avrasya’nın 1996'da piyasaya sürdüğü su yalıtım malzemesi Bituline, sahip olduğu özellikler sayesinde uygulandığı alanlarda yapı elemanlarını sudan koruyor ve güvenliğini de sağlıyor. Sistem, sağlam temelli binalar oluşturulmasına destek sağlıyor.

İnşaat projeleri için yeni peyzaj uygulamaları Flower Show İstanbul’da!

Avrasya’nın en büyük bitki ve peyzaj fuarı Eurasia Plant Fair / Flower Show İstanbul, 10. kez kapılarını açıyor. İnşaat projeleri için yeni peyzaj uygulamaları Flower Show İstanbul’da sergileniyor.

Üsküdar'da markalı konut projeleri tam gaz!

Avrasya Tüneli ve Marmaray gibi dev ulaşım yatırımları sayesinde Avrupa yakasındaki tarihi yarımadaya yakınlaşan Üsküdar, yatırımcıların yeni gözdesi oldu. Üsküdar’da markalı konut projeleri, sağlık ve turizm yatırımları tam gaz sürüyor. Belediye ise, tarihe ve doğaya saygılı bir dönüşüm planlıyor.

Avrasya Tüneli'nde sona doğru!

Başbakan Yıldırım: "Onlarca sene, asırlarca sene milletimizin hayali olan projeleri gerçekleştirmek Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde hükümetlerimize nasip oldu. Avrasya Tüneli gün sayıyor. İstanbul'umuza, milletimize hayırlı uğurlu olsun" dedi.

Avrasya Tüneli'nin yüzde 85'i tamam!

Dünyanın en iyi mühendislik projeleri arasında gösterilen ve İstanbul Boğazı'nı karayolu tüp geçişiyle aşacak olan Avrasya Tüneli Projesi'nin yüzde 85'i tamamlandı.

Onduline Avrasya, 21. bayi toplantısında yüzde 15 büyüme hedefi koydu!

Türkiye’nin lider çatı kaplama ve çatı yalıtım sistemleri üreticisi Onduline Avrasya, 21. Bayi Toplantısını Meksika’nın Mexico City ve Cancun şehirlerinde gerçekleştirdi. Onduline Avrasya, 2015'te yüzde 15 büyüme hedefini bayileri ile paylaştı.

4. Uluslararası Yeşil Çatı Kongresi 20-21 Nisan'da!

'Yeşil çatı' sistemini Türkiye'de uygulamaya başlayan Onduline Avrasya, bugüne kadar 500 bin metrekare çatıyı yeşillendirerek 200 bin ton karbon salınımını önledi. Şirket IGRA 4. Uluslararası Yeşil Çatı Kongresi'nin de ana sponsorluğunu üstlendi..

Yeşil çatılar inşaat sektörünün yeni trendleri arasında!

Yeşil çatılar inşaat sektörünün yeni trendi oldu. Onduline Avrasya Sürdürülebilir Büyüme Koordinatörü Ayşe Miray Şen, Yeşil çatılara duyulan ilginin her geçen yıl arttığını dile getirdi..

Bahçe keyfi artık yeşil çatılarda yaşanıyor!

Beton yapıların içinde sıkışıp kalan şehir insanının havası yeşil çatılarla değişiyor. Türkiye'de Onduline Avrasya'nın öncülüğünde 2003 yılından bu yana uygulanan yeşil çatıların geçişi Babil'in Asma Bahçeleri'ne kadar dayanıyor.

Onduline Avrasya İstanbul'un çatılarını yeşillendiriyor!

Fransa merkezli hafif çatı kaplama ve kiremit altı levha üreticisi Onduline Avrasya, İstanbul'un çatılarını yeşillendiriyor. Yeşil çatı konsepti 2004 yılından bu yana her yıl katlanarak büyüyor...

Onduline Avrasya İstanbul'un çatılarını yeşillendiriyor!

2003 yılından bu yana yeşil çatı yaptıklarını söyleyen Onduline Avrasya AŞ Genel Müdür Yardımcısı Fulya Koçak, yeşil çatı konseptinin 2004 yılından bu yana her yıl katlanarak büyüdüğünü belirtti.

Fulya Koçak: Yeşil çatı konsepti katlanarak büyüyor!

2003 yılından bu yana yeşil çatı yaptıklarını söyleyen Onduline Avrasya AŞ Genel Müdür Yardımcısı Fulya Koçak, yeşil çatı konseptinin 2004 yılından bu yana her yıl katlanarak büyüdüğünü belirtti.

Fırat İçmeli Onduline Avrasya'da Pazarlama Müdürü oldu!

Türkiye’nin lider çatı kaplama ve yalıtım sistemleri üreticisi Onduline Avrasya’da Pazarlama Müdürlüğü görevine Fırat İçmeli getirildi. Onduline Avrasya Pazarlama Müdürlüğü görevine getirilen Fırat İçmeli, iyi derecede İngilizce ve İspanyolca biliyor.

Onduline Avrasya projeleri Haberi

Onduline Avrasya projeleri

Çatı kaplama ve su yalıtım sistemleri sektöründe dünya devi Onduline Group’un, Türkiye’deki oluşumu olan Onduline Avrasya, Türkiye’deki 20’nci kuruluş yılında, sektöre referans olan ürünlerini Uluslararası Yapı İstanbul Fuarı’nda sergiliyor. Fuar’da modern çizgiler taşıyan yeni bir stantla yer alan Onduline Avrasya, Türkiye’nin toplam 130 milyon m2 olan çatı sistemleri sektöründe yüzde 15’lik payla lider konumunu koruyor. Kurulduğu 1994 yılından bu yana ürün portföyünü 30’dan 400’e çıkaran Onduline Avrasya, cirosunu da 400 kat arttırmış durumda. Onduline Avrasya’nın fuarda sergilediği yeşil çatı sistemi Ondugreen, katılımcıların ilgi odağı olurken, Onduline Avrasya Genel Md. Yrd. Fulya Koçak, 2014 yılında ihracatta yeni pazarlara açılacakları müjdesini verdi.   


1976 yılında Sakarya’da kurulan üretim tesislerinin açılışından bu yana, levha üretimini 7,5 kat artıran Onduline Avrasya, Türk mühendislerinin geliştirdiği...