26 / 04 / 2024

Online Gayrimenkul adres

Online Gayrimenkul adres

Online Gayrimenkul ve Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi Esenyurt Şubesi, Kamil Engin Yeşil Müdürlüğü'nde ve Bekir Levent Yeşil Şube Müdürlüğü'nde 50 bin TL sermaye ile 13 Mayıs'ta Esenyurt'ta açıldı.

Gayrimenkul danışmanlık şirketi Property Guides: Türkiye, Avrupalı emekliler için en uygun adres! 

Gayrimenkul danışmanlık şirketi Property Guides, Avrupalı emeklilerin en uygun şartlarda yaşayabileceği ülkenin Türkiye olduğunu belirtti. Ayrıca Türkiye'yi ikinci sırada Almanya, üçüncü sırada ise Yunanistan takip etti.

Emlak vergisi internetten nasıl ödenir? E-Devlet emlak vergisi online ödeme sistemi detayları

Her sene gayrimenkul sahiplerinden tahsis edilen emlak vergisi ödemeleri 30 Kasım'da sona eriyor. Peki, Emlak vergisi internetten nasıl ödenir? İşte E-Devlet emlak vergisi online ödeme sistemi detayları...

Topuzlar Madencilik Gayrimenkul İnşaat Online Satış Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Topuzlar Madencilik Gayrimenkul İnşaat Online Satış Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 5 milyon TL sermaye bedeli ile Yusuf Topuz tarafından kuruldu.

Evi, arsayı online ihalede açık artırma ile satma dönemi başlıyor!

GABORAS, 3 aydır Gayrimenkul Ticaret Platformu’nda sunduğu ve kurumsal şirketlerin gayrimenkullerini ilk kez açık artırma usulüyle satışa çıkarmasına imkan veren ‘online ihale sistemini’ bireysel kullanıcılara sundu.

Gayrimenkulde açık artırmalı ihale online olarak başladı!

GABORAS toplam 1,35 milyar TL değerindeki 100’ü aşkın gayrimenkulü ‘online ihale piyasasında’ satışa sundu.

Gayrimenkul satıcılarına ücretsiz satış fırsatı!

Gerçek ve ekspertiz raporlu gayrimenkulleri alıcılarla bir araya getiren, Türkiye’nin ilk ve tek online gayrimenkul açık artırma sitesi Tapucom, gayrimenkul satışı yapacak olan kişilere ücretsiz satış yapabilecekleri uygulamayı hayata geçiriyor.

Gayrimenkul sektöründe öğrenebilen öneri motoru dönemi!

Gerçek ve ekspertiz raporlu gayrimenkulleri alıcılarla bir araya getiren, Türkiye’nin ilk ve tek online gayrimenkul açık artırma sitesi Tapucom, geliştirdiği öneri motoruyla potansiyel alıcıların aradıkları alternatiflerine kolayca ulaşmalarını sağlayacak.

Tapucom 1 milyar TL değerinde gayrimenkulü nakde çevirdi!

Türkiye’nin ilk ve tek online yeni nesil emlak pazar yeri olan Tapucom 1 milyar TL değerindeki gayrimenkulü nakde çevirdi.

Gayrimenkul sektöründe online platform daha etkin kullanılıyor!

Zingatcom Kurucu Ortağı ve Genel Müdürü Mehmet Erkek, gayrimenkul sektöründe dijital mecranın daha aktif rol oynamaya başladığını dile getirdi. 

SaleFish'den Türkiye pazarı için önemli ortaklık!

Kanadalı Merkezli uluslararası online gayrimenkul satış platformu SaleFish, Türkiye, Orta Doğu ve Körfez ülkeleri temsilciliği GMK Group ve Plus Group'a verme kararı aldı. 

Gayrimenkul sektöründe online teknoloji dönemi!

Koronavirüs salgını ile beraber gayrimenkul sektöründe dijitalleşme hız kazanmaya başladı.  Son zamanlarda alıcıların yüzde 89'u kiralama ve satın almalarını online gerçekleştiriyor. 

Türkiye, koronaya rağmen yabancı gayrimenkul yatırımcısının gözdesi!

Gayrimenkul sektörüne yön veren tüm paydaşlar ile sektörün üst düzey yöneticilerinin bir araya geldiği RE360Gayrimenkulün Büyük Buluşması'nın dördüncüsü online olarak düzenlendi.

Gayrimenkul Piyasası Araştırması 2020 Pazarlık Marjı toplantısı 8 Aralık'ta!

İstanbul Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. (İGD), “Gayrimenkul Piyasası Araştırması 2020- Pazarlık Marjı” adıyla İstanbul gayrimenkul piyasasına dair yaptığı araştırmanın sonuçlarını online bir basın toplantısıyla kamuoyu ile paylaşacak. 

Online Gayrimenkul adres Haberi

Online Gayrimenkul adres

Online Gayrimenkul ve Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi Esenyurt Şubesi, Kamil Engin Yeşil Müdürlüğü'nde ve Bekir Levent Yeşil Şube Müdürlüğü'nde 50 bin TL sermaye ile 13 Mayıs'ta Esenyurt'ta açıldı.


Online Gayrimenkul ve Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi Esenyurt Şubesi adres: Esenyurt, Yeşilkent Mahallesi, Nazım Hikmet Bulvarı Innovıa 3.Etap A1 Çarşı...