25 / 04 / 2024

ontex selimpaşa fabrikası

ontex selimpaşa fabrikası

Hijyenik ürünler üreticisi Ontex' in 60 milyon TL' lik yatırımla hayata geçirilen Silivri Selimpaşa' daki fabrikasının açılışı yapıldı. Fabrikanın açılışını Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan gerçekleştirdi...

Silivri Selimpaşa, Ortaköy ve Kavaklı 1/5000 ölçekli imar planı askıda!

Silivri ilçesi, Selimpaşa, Ortaköy ve Kavaklı TEM Otoyolu Güneyi'ne ilişkin 1/5000 ölçekli 15.07.2023 tasdik tarihli Revizyon Nazım İmar Planı askıya çıkarıldı.

Vaat Holding, Suudi Arabistan'daki konut projesi için düğmeye bastı!

İnşaat, turizm, gıda sektörlerinde faaliyet gösteren Vaat Holding, Suudi Arabistan üzerinden yurt dışı açılımını genişletecek. İlk etapta Suudi Arabistan’da bir konut projesi yapacak olan Grup, gıda alanında da süt ve ayrıca, salça fabrikası kuracak.

Bigados Villaları 4 ay sonra teslim! Son fırsatları kaçırmayın!

Ertemel Group tarafından Silivri Selimpaşa Mahallesi'nde inşa edilen Bigados Villaları'nda satışlar devam ediyor. Bigados Villaları'nın teslimleri 4 ay sonra yapılması planlanıyor. Son fırsat villaları kaçırmayın. İşte Bigados Villaları fiyat listesi 5 Ekim 2023.

Silivri Selimpaşa Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Silivri ilçesi, Selimpaşa Mahallesi, Selimpaşa Kavşağı ve Çevresine ilişkin 1/5000 ölçekli 30 Kasım 2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Silivri Selimpaşa'daki rezerv yapı alanının 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Silivri İlçesi, Selimpaşa Mahallesi Rezerv Yapı Alanı 6593 Ada 3 Parsele (Eski 9374 parsel) İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

ALC Villages ön satışta! Yeni proje! 

Megakent İstanbul'un ünlü sayfiye alanı olarak bilinen Silivri Selimpaşa'da inşa edilen ALC Villages projesinde ön satışlar başladı. Projede müstakil villalara yer veriliyor...

Küçükçekmece'deki Polimer Plastik fabrikası 83.8 milyon TL'ye icradan satılıyor!

T.C. Küçükçekmece 1. İcra Dairesi, İstanbul ili, Küçükçekmece ilçesi, Safra Mahallesi, 0 ada 3799 parselde yer alan Polimer Plastik Sanayi ve Ticaret A.Ş. fabrikasını 83 milyon 860 bin TL'ye satıyor...

Silivri Selimpaşa Mahallesi parselasyon planı askıda!

Silivri İlçesi, Selimpaşa Mahallesi, 3613 ve 3617 parsel sayılı taşınmazları içeren düzenleme sahasında düzenlenen Parselasyon Planı askıya çıkarıldı.

İstanbul sahil şeridindeki evler için mahkemeden karar!

İstanbul'da Büyükçekmece, Selimpaşa, Kumburgaz ve Silivri’de, sahil şeridinde kalan binlerce yazlık sahibi sevindiren haber geldi. Kamuya ait alanda inşa edildikleri gerekçesi ile yıkımı istenen evler ile ret kararı alındı.

Selimpaşa'da heyelan riski taşıyan arazi konut alanı oldu!

Silivri Selimpaşa’da heyelan bölgesinde kalan ve imar planlarında “ağaçlandırılacak alan” olarak belirlenmiş 4 dönümlük arazi, İBB Meclisi’nde AKP ve MHP’nin oyları ile “konut” alanı oldu. Parsel üzerinde havuz, müştemilat ve bir yapı yer alıyor.

Silivri'de 24 milyon TL'ye satılık 2 gayrimenkul!

İstanbul İli Silivri Belediye Başkanlığı, İstanbul Silivri Selimpaşa ve Ortaköy'de yer alan 2 adet gayrimenkulü 24 milyon 31 bin 875 TL bedelle satışa çıkardı.

Silivri Belediyesi'nden sağlık yatırımları için yer tahsisi!

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, devam eden sağlık yatırımlarına ilişkin açıklamalarda bulunurken, İl Sağlık Müdürlüğü ile yapılan görüşmeler sonucunda Selimpaşa Yoğurthane bölgesine sağlık ocağı yapımıyla ilgili bütçenin onaylandığını da dile getirdi.

Silivri'de 14.5 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Silivri İcra Dairesi, Selimpaşa Mahallesi'nde bulunan imalathane ve arsasını satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 14 milyon 500 bin TL olarak belirlendi. 

ontex selimpaşa fabrikası Haberi

ontex selimpaşa fabrikası
 

Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan tarafından açılışı yapılan fabrikaya ilişkin bilgi veren Ontex Global Üst Yöneticisi (CEO) Charles Bouaziz, Ontex olarak Türkiye'ye ve potansiyeline çok inandıklarını söyledi. 


Ontex Türkiye'nin 13 yılda çok önemli adımlar attığını, hem şirketi hem de markaları sürekli büyüttüklerini ifade eden Bouaziz, sözlerini şunları söyledi: "Ontex dünyanın sayılı hijyenik ürün üreticilerinden biri. Ancak biz her ülkeye yatırım yapan bir şirket değiliz. Türkiye faaliyet gösterdiğimiz ülkeler içinde fabrikamızın bulunduğu nadir ülkelerden biri. Çünkü Türkiye'ye güveniyoruz. Bu nedenle geçtiğimiz aylarda Türkiye’yi Ortadoğu ve Afrika’nın merkezi olarak konumlandırdık. Bu bölgelerdeki tüm operasyonlar Türkiye'deki ekibimiz tarafından yönetiliyor." 


Türkiye'deki yeni fabrika yatırımı ile çok daha hızlı ve güçlü adımlar atmayı hedeflediklerini belirten Charles Bouaziz, Ontex’in cirosunda, Türkiye ve sorumlu olduğu ME&A bölgesinin payının sürekli...