19 / 04 / 2024

Oral Vural biyografi

Oral Vural biyografi

Mimar Oral Vural kimdir? Oral Vural, bugüne kadar hangi projelere imza attı? Oral Vural, hangi mimarlık şirketi ile çalışıyor? İşte mimar Oral Vural 'ın biyografisi...

BİM'de Oral-B Şarjlı Diş Fırçası 599 TL, Jenny Willy Aylık Paketler 219 TL! BİM online 31 Ekim 2023 kataloğu

BİM'in 31 Ekim 2023 tarihli aktüel ürünleri yayımlandı. Paylşaılan katalogda, Oral-B Şarjlı Diş Fırçası 599 TL, Jenny Willy Aylık Paketler 219 TL'ye satışa sunuldu. İşte 31 Ekim 2023 aktüel ürünler kataloğu...

Erhan Vural Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Erhan Vural Mimarlık Limited Şirketi Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Erhan Vural tarafından kuruldu.

Salih Cem Oral Kimdir? Salih Cem Oral kaç yaşındadır?

Salih Cem Oral kimdir? Salih Cem Oral’ın mesleği nedir? Salih Cem Oral hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Ahmet Vural Akışık kimdir? Hangi dilleri biliyor? Uzmanlık alanı nedir?

Doğan Yatırım Bankası A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Vural Akışık kimdir? Kaç yaşında? Ahmet Vural Akışık daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Ahmet Vural Akışık'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Ahmet Vural Akışık'ın hayatına dair merak edilenler.

Oral Mimarlık Değer 16 Residences ile 2021 Avrupa Gayrimenkul Ödülü'nü aldı!

Merakla beklenen 2021 Avrupa Gayrimenkul Ödülleri sonuçları 2 Aralık 2021 tarihinde Londra’da gerçekleştirilen törenle açıklandı. Oral Mimarlık, Nişantaşı’nda gerçekleştirdiği Değer 16 Residences projesi ile yarışmada ödül aldı. 

Emin Oral Bülbüloğlu kimdir?

Ağrı Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüne atanan Emin Oral Bülbüloğlu kimdir? Emin Oral Bülbüloğlu hangi görevlerde bulundu?

Emin Oral Bülbüloğlu Ağrı Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüne atandı!

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararlarına göre, Emin Oral Bülbüloğlu Ağrı Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüne atandı.

TMSF, Vural Plastik'in Adana'daki  gayrimenkulünü satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Vural Plastik'in Adana'daki gayrimenkulünü 9 milyon 500 bin TL bedelle satışa çıkardı.

TMSF, Vural Plastik'in Adana'daki 15 gayrimenkulü satıyor!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Vural Plastik'in Adana'daki 15 gayrimenkulünü satışa çıkardı.

İnşaat Yüksek Mühendisi Oral Bayramcı vefat etti!

İnşaat Yüksek Mühendisi Oral Bayramcı vefat etti. Ailesi taziye ilanı yayınladı. 

Mevlüt Oral: Konut ve araziye yatırım kazandırır!

Samsun Tüm Emlakçılar Meslek Odası (SATEM) Başkanı Mevlüt Oral, parası bulunan konut ve araziye yatırım yapması gerektiğini söyledi.

Mevlüt Oral: Samsun'da kiralık ev bulamayacağız!

Samsun Tüm Emlakçılar Meslek Odası Başkanı Mevlüt Oral, konut piyasasındaki durgunluktan bahsetti. Oral, “Böyle giderse kiralık ev dahi bulamayacağız. Üretim yok” dedi.

Mevlüt Oral: Parası olan gayrimenkul alsın!

Samsun Emlakçılar Odası Başkanı Mevlüt Oral, konut kredisi faizlerinin yükselmesiyle sektörün yavaşladığını söyleyerek, “Faiz oranlarının daha da düşmesi gerekir. Parası olan lütfen gayrimenkule yatırım yapsın" diye konuştu.

Oral Vural biyografi Haberi

Oral Vural biyografi

Oral Vural kimdir?

Oral Vural, 1934 Yılında Sinop'ta doğdu. 1941-1952 yıllarında ilk ve orta öğrenimini, 1953-1959 yıllarında İstanbul Teknik üniversitesi Mimarlık Fakültesi'nde yüksek öğrenimini tamamladı. 


1959-1960 Yıllarında Almanya/Stuttgart-Werner Gabriel Mimarlık Ofisi'nde mimar olarak çalıştı. 1962-1963 tarihleri arasında Orta Doğu Teknik üniversitesi İnşaat Reisliği'nde kampüs planlama çalışmalarında bulundu. 


1963 yılında, serbest mimarlık ofisini kurarak, mimarlık yarışmaları ve mimari proje çalışmalarına başladı. Katıldığı proje yarışmalarında altı adedi birincilik olmak üzere çeşitli ödüller kazandı. 


1968-1979 yıllarında, serbest mimarlık çalışmalarının yanı sıra, mimarlık yüksek okullarında öğretim görevlisi olarak çalışmalarda bulundu. 1981-1986 tarihleri arasında, ağır prefabrikasyon sistemi ile yapı üretimi yapan bir kuruluşun mimari, teknoloji ve proje çalışmalarını sürdürdü. 


1987-1990 arasında İstanbul / çırağan Sarayı Restorasyonu ve Yeni Otel inşaatında, proje koordinatörü ve proje müdürü olarak görev yaptı. 


1993 yılından...