26 / 04 / 2024

Ordu 2015 projeleri

Ordu 2015 projeleri

OSKİ Genel Müdürlüğü, yıllarca çözüm bekleyen Evkaf Mahallesi'nin alt yapı sorunlarını gidermeye devam ediyor, yapılan çalışmalarla Fatsa ilçesi Evkaf Mahallesi, OSKİ tarafından sürdürülen çalışmalarla sağlıklı bir alt yapıya kavuşturuldu

Ordu'daki 99 projenin açılışı yapıldı!

Ordu Büyükşehir Belediyesi ve genel idare tarafından Ordu genelinde son 22 ay içerisinde yapımı tamamlanan yaklaşık 244 milyon lira değerindeki 99 kamu yatırımı için toplu açılış töreni düzenlendi...

Ordu'nun altyapısı sil baştan!

Grup ve mahalle yollarının tamamında sürdürdüğü asfaltlama çalışmaları ile ulaşımda büyük bir değişime giden Ordu Büyükşehir Belediyesi, Altınordu ilçesindeki birçok cadde ve sokakta da sıcak asfalt uygulamalarına devam ediyor.

Ordu'ya 28 dönümlük sosyal tesis!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların kullanabileceği sosyal tesisleri hizmete kazandırmaya devam ediyor. Her ilçede spor tesisleri için önemli çalışmalar yürüten Büyükşehir Belediyesi, sporun her alanında yatırımlarını sürdürüyor.

Enver Yılmaz: Ordu cazibe merkezi olacak!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, televizyonların ortak yayınladığı programın konuğu olarak gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Yılmaz Ordu'nun kısa süre içerisinde cazibe merkezi olacağını söyledi

Ordu'ya 3 milyar liralık 270 proje yapılacak!

Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, 2014 yılı itibariyle il genelinde yapılan, yapılmaya devam eden veya yapılması planlanan toplam 270 projenin toplam proje bedelinin yaklaşık 3 Milyar TL olduğunu açıkladı.

Ordu'da akıllı hastane inşa edilecek!

Ay bastı Devlet Hastanesi 'nin proje ihalesinin hazırlandığını Korgan 'ın ise projesinin tamamlandığını vurgulayan Şener, şunları kaydetti "Sağlık Bakanlığı Aybastı Devlet Hastanesini yatırım programına aldı

Ordu'nun hedefi marka şehir olmak!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkam Enver Yılmaz Trabzon'da gerçekleştirilen Yerel Yönetimler 5 Bölge Toplantısı'na katıldı. Başkan Yılmaz burada yaptığı konuşmada Bizim hedefimiz Ordu'yu marka şehir yapmak Bu yolda durmadan çalışıyoruz" dedi

Ordu Arıtma Tesisi projesinde sona gelindi!

Ordu Büyükşehir Belediyesine bağlı OSKİ tarafından Korgan'ın su ihtiyacını gidermek ve daha kaliteli su hizmeti sunmak için yapımına 4 ay önce başlanılan su arıtma tesisinde sona gelindi

Ordu'da 5 bina için ödenek bekleniyor!

Ordu'da 5 bina için ödenek bekleniyor. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Fatsa'da Cumhuriyet Meydanı ve 5 binanın kamulaştırmasıyla ilgili Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'ndan ödenek beklediklerini söyledi.

TOKİ Ordu Akkuş okul projeleri 7 Haziran'da ihaleye çıkıyor!

TOKİ Ordu'da yeni okullar inşa edecek. Projenin ihalesi 7 Haziran Pazartesi günü gerçekleştirilecek.

Ordu Boztepe'de dönüşüm tam gaz!

Ordu Büyükşehir Belediyesi kentin en önemli seyir terasları arasında yer alan Boztepe’de değişim yaşatacak projeleri sürdürüyor.

Ordu'daki Ters Ev'e yoğun ilgi!

Ordu Büyükşehir Belediyesinin özgün projeleri arasında yer alan Ters Ev Ordu'nun cazibe merkezlerinden biri olacak.

Ordu'daki heyelanda can kaybını risk azaltma çalışmaları önledi!

Ordu'da heyelan meydana gelen bölgede, AFAD tarafından 2015 yılından bu yana belli aralıklarla kontroller yapıldığı ve riskli oldukları tespit edilen binaların boşaltılmasıyla can kayıplarının önlendiği belirtildi.

Ordu Dört Mevsim Bulutlara Dokunun Projesi'nde inşaat yükseliyor!

Ordu’yu geleceğe taşıyacak projeleri hayata geçiren Ordu Büyükşehir Belediyesi “Dört Mevsim Bulutlara Dokunun Projesi”nin inşaatını tamamlıyor.

Ordu'ya Körfez yatırımcı ilgi gösteriyor!

Ordu’da Körfez ülkelerinden gelerek gayrimenkul sahibi olan Arap turist sayısı her gün daha da artıyor. 2015, 2016 ve 2017 yıllarında 79’u Suudi Arabistan uyruklu 98 kişinin gayrimenkul aldığı Ordu’da 2018 yılı Ocak-Eylül döneminde 19 Suudi Arabistanlı daha gayrimenkul satın aldı. 

TOKİ Samsun ve Ordu projeleri tamamlanıyor!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanı Mehmet Ergün Turan, Samsun ve Ordu şantiyelerinde incelemeler yaptı.

Ordu Projeleri Yapex Yapı Fuarı'nda görücüye çıktı!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Antalya’daki Yapex Yapı ve Restorasyon Fuarı’na katıldı. Fuarda, büyükşehirin projeleri büyük ilgi gördü.

Ordu Gölköy'e yeni yatırım müjdesi!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz yaptığı açıklamada Gölköy'deki yatırımların planlandığı gibi ilerlediğini ve 2017 yılında yeni projeleri hayata geçireceklerini söyledi.

Ordu projeleri insansız hava araçlarıyla takip ediliyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, büyük ölçekli projelerindeki ilerlemeleri insansız hava araçlarıyla (İHA) takip ediyor.

Ordu'ya iki yeni gölet inşa edilecek!

Ordu’da su depolama kapasitesinin arttırılması, büyük sulama projeleri dışında kalan kırsal kesimlerde kısa sürede sulu tarıma geçilmesi ve yöreye içme suyu sağlanması amacıyla planlama ve projeleri bitirilip ihale aşamasına getirilen 5 göletin yanı sıra 2 adet yeni göletin planlamasına başlandı.

Ordu'daki cephe iyileştirme çalışmaları yıl sonunda tamamlanacak!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, bir taraftan Ordu’nun köklü sorunlarına kalıcı çözümler üretirken diğer taraftan da kenti güzelleştiren projeleri hayata geçirmeye devam ediyor.

Ordu'ya yeni rekreasyon alanı geliyor!

Ordu’nun değişimi ve dönüşümüne yönelik yatırımlarına aralıksız devam eden Büyükşehir Belediyesi, Altınordu ilçesi sahil bandı için hazırlattığı projeleri tek tek hayata geçiriyor.

Ordu 2015 projeleri Haberi

Ordu 2015 projeleri


Fatsa ilçesi Evkaf Mahallesi, OSKİ tarafından sürdürülen çalışmalarla sağlıklı bir alt yapıya kavuşturuldu.


İçme suyu yatırımlarıyla örnek projelere imza atan OSKİ Genel Müdürlüğü, yıllarca çözüm bekleyen Evkaf Mahallesi'nin alt yapı sorunlarını gidermeye devam ediyor.


716 METRE KANALİZASYON HATTI DÖŞENDİ


Sağlıklı bir alt yapıya sahip olmadığı için geçmiş yıllardan beri sorunların yaşandığı Fatsa ilçesine bağlı Evkaf Mahallesi’ndeki kanalizasyon hattı, bakımsız ve düzensiz olduğu için Yapraklı Deresi’ne kontrolsüz bir şekilde akıyordu.


OSKİ Genel Müdürlüğü Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı teknik personeli Evkaf Mahallesi’nde yaşanan sorunu çözüme kavuşturmak için bölgeye 716 metre kanalizasyon hattı döşedi. Döşenen hat ile birlikte Evkaf Mahallesi ve çevresi sağlıklı bir alt yapıya kavuşmuş oldu.


ACİL MÜDAHALE EDİLMESİ GEREKEN YERLER SAĞLIKLI BİR ALT YAPIYA KAVUŞTURULDU


OSKİ Genel Müdürü Fatih Yürük; “Göreve geldiğimiz günden bu...