28 / 03 / 2024

Ordu Çevre Yolu ne zaman açılır

Ordu Çevre Yolu ne zaman açılır

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Ordu Çevre Yolu için bakanlık tarafından yüzde 20 ödenek artışı sağlandığını belirterek, çevre yolunun 2016 yılında hizmete açılacağını söyledi.

İrfan Balkanlıoğlu, Ordu Çevre Yolu inşaatı ile ilgili bilgi aldı!

"Ordu Çevre Yolu, Ordu trafiğinde çok büyük rahatlama sağlanacak" diyen Vali Balkanlıoğlu, "40 dakika da gidilecek bir yer, 10 dakikaya inmiş olacak. Hem zaman tasarrufu, hem para tasarrufu olacak" şeklinde konuştu

Ordu Çevre Yolu Projesi akaryakıt ve zaman tasarrufu sağlayacak!

6,5 kilometresini tünellerin oluşturduğu Ordu Çevre Yolu 'nda çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. İnşaat çalışmalarının başlamasının ardından bölge halkı tarafından sevinçle karşılanan projede tünel açma çalışmalarının sonuna gelindi.

Ulaştırma Bakanlığı açıkladı! Çevre Yolu Demirtaş OSB Kavşağı, otoyola bağlandı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı ile Bursa Büyükşehir Belediyesi ile yapılan Çevre Yolu Demirtaş OSB Kavşağı, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’nun da katıldığı tören ile açıldı. Bakan Uraloğlu bu bağlantı ile senelik 150 milyon lira tasarruf sağlanacağını açıkladı. İşte ayrıntılar...

Ordu Çevre Yolu Projesi’nin 2. etap inşaatı tamamlanıyor!

Ordu Valisi Tuncay Sonel, yapımı devam eden Ordu Çevre Yolu Projesi’nin 2. etap inşaatında incelemelerde bulundu...

İzmir'de yapılması planlanan ikinci çevre yolu çalışmaları TBMM'de!

İzmir'de yapılması planlanan ikinci çevre yolu çalışmaları meclis gündemine taşındı. CHP'li Serter, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kozak Çevre Yolu projesi meclis gündeminde!

İzmir'in Bergama ilçesinde bulunan Kozak Çevre Yolu projesi meclis gündemine taşındı. MHP'li Osmanoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kuzeybatı Çevre Yolu ve Çevik Kuvvet Köprülü Kavşağı projelerinin akıbetleri TBMM'de!

Şanlıurfa'da yapılan Kuzeybatı Çevre Yolu Projesi ile Çevik Kuvvet Köprülü Kavşağı projelerinin akıbetleri meclis gündemine taşındı. CHP'li Aydınlık, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Ordu Belde Evleri'nin zemin katları neden yıkılmıyor?

Ordu Çevre Derneği Başkanı Ertuğrul Gazi Gönül, Belde Evleri’nin yıkılması için belediyeye çağrıda bulundu. Gönül, "2021 yılı yaz ayına yetişecek biçimde yeşil alan çalışması tamamlanmalı, geçmişte olduğu gibi mesire yeri ve semt spor alanları olmalıdır" dedi.

İstanbul-İzmir Otoyolu'nun Akhisar Çevre Yolu hizmete açıldı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Manisa-Akhisar Çevre Yolu Açılış Töreni'nde konuştu. Karaismailoğlu, ''Akhisar Çevre Yolu'nun hizmete girmesiyle kent geçişi 30 dakikadan 5 dakikaya inecek" dedi.

Uşak Çevre Yolu gelecek yıl tamamlanacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada inşaatı süren Uşak Çevre Yolu'nun gelecek yıl tamamlanması için gayret gösterdiklerini bildirdi.

Amasya Çevre Yolu açıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da video konferans yöntemiyle katılım gösterdiği Amasya Çevre Yolu'nun açılışı yapıldı.

Amasya Çevre Yolu şehirler arası geçiş mesafesini 2 kilometre kısaltıyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Amasya Çevre Yolu Açılış Töreni'nde yaptığı konuşmada "Uzunluğu 11,3 kilometre olan Amasya Çevre Yolu aynı zamanda şehirlerarası geçiş mesafesini 2 kilometre kısaltıyor" dedi.

Amasya Çevre Yolu 110 milyon liralık tasarruf sağlayacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Amasya Çevre Yolu'nun şehir içinden geçen şehirler arası trafiği tamamen kentin dışına ittiğini söyledi.

Amasya çevre yolu 25 Temmuz'da açılıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada Amasya çevre yolunun 25 Temmuz'da açılacağını müjdeledi.

Amasya Çevre Yolu inşaatında sona gelindi!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, toplam yatırım bedeli 920 milyon TL olan Amasya Çevre Yolu Projesi şantiyesinde inceleme yaptı. Karaismailoğlu, Amasya Çevre Yolu inşaatında sona gelindiğini belirtti...

Ordu Çevre Yolu ne zaman açılır Haberi

Ordu Çevre Yolu ne zaman açılır


Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Ordu Çevre Yolu için bakanlık tarafından yüzde 20 ödenek artışı sağlandığını belirterek, çevre yolunun 2016 yılında hizmete açılacağını söyledi. Başkan Yılmaz, “Çevre Yolu ile birlikte Ordu’nun trafik sorununa neşter vurulacak. Havalimanının dört katı maliyetinde olan çevre yolu ile Altınordu’nun şehir trafiği nefes alacak” dedi.


2016 YILINDA HİZMETE AÇILMASI BEKLENİYOR


Ankara’da Ulaştırma Bakanlığı ve Karayolları Genel Müdürlüğü ile görüşen Başkan Yılmaz, Altınordu ilçesinin transit geçişteki trafik yoğunluğunu kaldırmadığını belirterek, Ordu Çevre Yolu’nun artık acil bir ihtiyaç olduğunu söyledi. Ulaştırma Bakanlığı ve Karayolları Genel Müdürlüğü, Başkan Yılmaz’ın talebine olumlu karşılık verip, çalışmaların hızlandırılarak, 2016 yılında birinci etap kısmın hizmete açılacağını müjdeledi.


ORDU ÇEVRE YOLU TRAFİĞE NEŞTER VURACAK


Çevre Yolu’nun Ordu için çok büyük bir önem taşıdığını belirten Başkan Yılmaz,...